Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Zdravím. Byla jsem na nemocenské dlouho. Ukončena je 2.5 To mám už napsáno na tom papíře. A 3 nastupuju.Chci se zeptat, jestli mám s tím papírem zajít do práce ještě než nastoupím nebo to mám přinést toho třetího? nemám s tím zkušenost.
Teď je vše elektronicky, s žádným papírem nikam nemusíš.
@Anonymní píše:
Zdravím. Byla jsem na nemocenské dlouho. Ukončena je 2.5 To mám už napsáno na tom papíře. A 3 nastupuju.Chci se zeptat, jestli mám s tím papírem zajít do práce ještě než nastoupím nebo to mám přinést toho třetího? nemám s tím zkušenost.
Papír, ze ti konci 380 dnů podpurci doby?
Žádný papír nepotřebuješ posílá se to elektronicky, takže nastoupís normálně do práce.
@dagmarkaa píše:
Tak proč mi ho dával?
@Anonymní píše:
Tak proč mi ho dával?
Není to takový papírek jenom pro tebe, že jsi ukončila nemocenskou? Teď se opravdu nemusíš o nic starat, vše posílá doktor sám.
@Anonymní píše:
Tak proč mi ho dával?
II. díl elektronické neschopenky? ten je jen pro tebe, zaměstnavatel uvidí ukončení elektronicky
Posílá se to elektronicky sociálka tvému zaměstnavateli datovou schránkou. Ty jen v práci oznámíš, kdy nastoupíš.
Někdo může mít papírovou neschopenku. Tak to vezmi do mzdovky, až přijdeš do práce a hned budeš vědět, jestli to chtějí nechat nebo ne. Pokud budou mít elektronickou, tak je ten papír zajímat nebude.
@dagmarkaa píše:
Pokud je na neschopence opravdu dlouho, tak mohla mit jeste papirovou.