Konec neschopenky a mateřská

358
21.12.11 09:12

konec neschopenky a mateřská

ahoj holky, skončila mi tedka neschopenka,a od pátku jdu na mateřskou, doktor mi dal ukončení neschopenky a papír na peněžitou pomoc v mateřství, oboje mám prý dát do práce, musím ještě někde to nahlásit, nebo něco udělat, aby mi chodila mateřská?do kdy musím dát ukončení neschopneky do práce, když tam mají všichni celý týden i ten další dovolenou?

Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6224
21.12.11 09:16

ahoj, já sem s tim šla rovnou do práce (pro mě do bývalé práce)..a dávala jsem to s předstihem,aby se mi stačilo vše vyřídit :)dnes tam maj taky dovču???nebo až od příštího týdne??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9018
21.12.11 09:23

Hlásit to jinde, než v práci nemusíš. Ukončená PN ti slouží jako lístek na peníze a klidně ji můžeš dát až za 14 dnů. Taky ti, ale později vyplatí peníze.
Nemáš číslo na vaší účetní? Že by si se sní spojila a domluvila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7388
21.12.11 09:28

Zatímco rodičák si budeš zařzovat sama, PPM hlásí na sociálku zaměstnavatel. Nic jiného tedy dělat nemusíš, než odevzdat v práci ukončení neschopnosti a žádost o PPM. Správně bys měla ukončení PN v práci odevzdat IHNED, ovšem pokud máte celozávodní dovolenou tak ti nezbývá buď to poslat poštou (i s žádostí o PPM), nebo počkat na začátek měsíce a hned v pondělí po Novém roce jim to tam odnést. Oni by to dříve než na začátku měsíce stejně na sociálku neposílali..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
13.1.14 16:15

co je to

Co je ppm a pn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
21.1.14 20:54

Petraqq: PPM - peněžitá pomoc v mateřství (mateřská) a PN - pracovní neschopnost ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
18.1.19 17:01

Ja mam ukoncenou neschopenku patkem, ale materska mi bude asi hrazena od pondeli. Nevim uz to mesic resim. Prijdu asi o dva dny vyplacení. Vem cert 2 dny.. Jen, aby mi materskou vubec vyplaceli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí