Novopečené maminky z Plzně

Atevi 24
16.12.11 10:47

Maminky z Plzně

Ahojky všem… Hledám touto cestou maminky z Plzně na občasné setkávání (procházky atd.) Já mám dvou měsíčního chlapečka a je mi 24 let. Bydlím v Plzni na Doubravce. Za případné odpovědi děkuji…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Atevi 24
16.12.11 11:19

Janičko 22
Nejde mi odeslat soukromá zpráva. Gratuluji k těhu. Odkud přesně jsi,smím-li se zeptat?

• Citovat
  • Upravit
12213
16.12.11 11:27

Myslím, že potřebuješ nejdříve určitý počet příspěvku a až pak se může posílat soukromá zpráva :-) Jsem z Doubravky, bydlíme u toho domu pro seniory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Atevi 24
16.12.11 11:34

Aha :think: Tak to od sebe nebydlíme daleko.Já bydlím kousek od IV polikliniky :)

• Citovat
  • Upravit
15532
16.12.11 11:56

ahoj holky, proč jste všechny z Doubravky, někdo, kdo trajdá po Borském parku jako já, tu není? :kytka:

Janicka 22 píše:
Jsem z Doubravky, bydlíme u toho domu pro seniory

jéé, tam bydlí moje hodně dobrá kamarádka (zatím tedy bezdětná, ale snad brzy… ;) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Atevi 24
16.12.11 11:58

Jabarko a proč Ty vyčníváš a chodíš po Borském parku? :lol:

• Citovat
  • Upravit
15532
16.12.11 12:29
Atevi 24 píše:
Jabarko a proč Ty vyčníváš a chodíš po Borském parku? :lol:

to jsem celá já :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Atevi 24
16.12.11 12:38

A kolik je Tvýmu dítku?

• Citovat
  • Upravit
15532
16.12.11 12:50

6 neděl :-) máme holčičku Aličku - když si dáš nahoře pod názvem diskuze „zapnout podpisy“, uvidíš metřík :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Atevi 24
16.12.11 12:57

Jj.. děkuju.Tak to mát ještě čerstvé miminko,gratuluju :potlesk: Kdepak jsi rodila?

• Citovat
  • Upravit
15532
16.12.11 13:06

na Lochotíně, původně jsem měla rodit 8.11., měla jsem naplánovaného císaře, jelikož malá byla koncem pánevnim (a mně to přišlo jako menší zlo), ale nakonec se to rozjelo dřív- už prvního :) No a měla jsem jen částečnou anestezii, tak mi ani nebylo špatně a malou jsem viděla hned :dance: Jen jsem se teda bála, když mi napichovali páteř, to jsem si řikala, jestlipak budu moct chodit :nevim: Naštěstí vše dobře dopadlo :)
Ty máš teda chlapečka? Jaký jste vybrali jméno? A rodila jsi u Mulačů, jeslti si dobře pamatuju? Jaký to tam bylo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Atevi 24
16.12.11 13:13

Ano u Mulaču.Nebylo to nejhorší,ale asi bych tam znovu nešla z jediného důvodu,neradi tam dělají císařský řez a v mém případě mi mohli ušetřit spoustu bolesti. Do finále mi stejně císařský řez museli udělat akutní,protože při porodu nastali komplikace se kterýma už mohli počítat,poněvadž jsem týden před porodem měla neustále špatné ozvičky a moc dobře věděli,že tam nějaký problém bude a taky že byl.Malej měl zachycenou ručičku o pupeční šňůru.

Jj.. máme chlapečka Tomáška.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí