Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Janičko 22
Nejde mi odeslat soukromá zpráva. Gratuluji k těhu. Odkud přesně jsi,smím-li se zeptat?
Myslím, že potřebuješ nejdříve určitý počet příspěvku a až pak se může posílat soukromá zpráva
Jsem z Doubravky, bydlíme u toho domu pro seniory
Aha
Tak to od sebe nebydlíme daleko.Já bydlím kousek od IV polikliniky ![]()
ahoj holky, proč jste všechny z Doubravky, někdo, kdo trajdá po Borském parku jako já, tu není? ![]()
Janicka 22 píše:
Jsem z Doubravky, bydlíme u toho domu pro seniory
jéé, tam bydlí moje hodně dobrá kamarádka (zatím tedy bezdětná, ale snad brzy…
)
Atevi 24 píše:
Jabarko a proč Ty vyčníváš a chodíš po Borském parku?
to jsem celá já
![]()
6 neděl
máme holčičku Aličku - když si dáš nahoře pod názvem diskuze „zapnout podpisy“, uvidíš metřík ![]()
Jj.. děkuju.Tak to mát ještě čerstvé miminko,gratuluju
Kdepak jsi rodila?
na Lochotíně, původně jsem měla rodit 8.11., měla jsem naplánovaného císaře, jelikož malá byla koncem pánevnim (a mně to přišlo jako menší zlo), ale nakonec se to rozjelo dřív- už prvního
No a měla jsem jen částečnou anestezii, tak mi ani nebylo špatně a malou jsem viděla hned
Jen jsem se teda bála, když mi napichovali páteř, to jsem si řikala, jestlipak budu moct chodit
Naštěstí vše dobře dopadlo ![]()
Ty máš teda chlapečka? Jaký jste vybrali jméno? A rodila jsi u Mulačů, jeslti si dobře pamatuju? Jaký to tam bylo?
Ano u Mulaču.Nebylo to nejhorší,ale asi bych tam znovu nešla z jediného důvodu,neradi tam dělají císařský řez a v mém případě mi mohli ušetřit spoustu bolesti. Do finále mi stejně císařský řez museli udělat akutní,protože při porodu nastali komplikace se kterýma už mohli počítat,poněvadž jsem týden před porodem měla neustále špatné ozvičky a moc dobře věděli,že tam nějaký problém bude a taky že byl.Malej měl zachycenou ručičku o pupeční šňůru.
Jj.. máme chlapečka Tomáška.
Ahojky všem… Hledám touto cestou maminky z Plzně na občasné setkávání (procházky atd.) Já mám dvou měsíčního chlapečka a je mi 24 let. Bydlím v Plzni na Doubravce. Za případné odpovědi děkuji…