Konec rodičáku a v 5. měsíci těhotenství
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Amys - myslela jsem to tak, ze pokud se nikde nenahlasi a zdravotni o tom nebude vedet, ze skoncil jeden rodicak a po mesici bude zacinat druhy, tak muzou delat problem. Muzou ji za 3 roky rict, tento mesic vam nikdo neplatil pojisteni a muzou chtit penale. Dala bych si na to pozor. Proste dat vedet situaci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Moodymare píše:
@Amys - myslela jsem hlasit se na pracaku, kvuli soc a adr pojisteni, jinak si bude muset doplatit sama.
Já z toho příspěvku pochopila, že bude doplácet, pokud se nenahlásí na pracák, což je hloupost. Stačí se nahlásit jen na zdravotní pojišťovnu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Amys - myslela jsem nahlasit se nekde, o moznosti nahlaseni na zdravotni pojistovne jsem netusila. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Moodymare @Amys - moc, moc vám děkuji holky!!! jste opravdu zlaté!!!
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Amys píše:
@verca.d Běž rovnou na tu zdravotní pojišťovnu. Já to před rokem dokonce obvolávala a na pracáku/sociálce nemají ani páru, jak to s tou zdravotní pojišťovnou je, věř mi. Jinak to papírování není, jen podepíšeš papír, nic nikde nevyplňuješ, takže je to otázka pěti minut a máš hotovo. Ale zavolej si tam a zeptej se jich, co všechno potřebuješ s sebou, případně zda to smí vyřídit manžel, abys tam nelítala zbytečně třeba dvakrát nebo tak.@Moodymare Proč by si to měla doplácet? Oni si ji na ten měsíc jen přeřadí do jiné kolonky (L).
SUPER TIP! díky moc
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@verca.d Hlavně přeju pohodový porod a zdravou a šťastnou rodinku. Ostatní jsou malichernosti ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit