Konec rodičáku a v 5. měsíci těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4833
30.8.13 09:44

@Amys - myslela jsem to tak, ze pokud se nikde nenahlasi a zdravotni o tom nebude vedet, ze skoncil jeden rodicak a po mesici bude zacinat druhy, tak muzou delat problem. Muzou ji za 3 roky rict, tento mesic vam nikdo neplatil pojisteni a muzou chtit penale. Dala bych si na to pozor. Proste dat vedet situaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
30.8.13 10:29
@Moodymare píše:
@Amys - myslela jsem hlasit se na pracaku, kvuli soc a adr pojisteni, jinak si bude muset doplatit sama.

Já z toho příspěvku pochopila, že bude doplácet, pokud se nenahlásí na pracák, což je hloupost. Stačí se nahlásit jen na zdravotní pojišťovnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4833
30.8.13 11:47

@Amys - myslela jsem nahlasit se nekde, o moznosti nahlaseni na zdravotni pojistovne jsem netusila. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
30.8.13 13:15

@Moodymare Jojo, já už to pochopila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5658
30.8.13 13:48

@Moodymare @Amys - moc, moc vám děkuji holky!!! jste opravdu zlaté!!! :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5658
30.8.13 13:49
@Amys píše:
@verca.d Běž rovnou na tu zdravotní pojišťovnu. Já to před rokem dokonce obvolávala a na pracáku/sociálce nemají ani páru, jak to s tou zdravotní pojišťovnou je, věř mi. Jinak to papírování není, jen podepíšeš papír, nic nikde nevyplňuješ, takže je to otázka pěti minut a máš hotovo. Ale zavolej si tam a zeptej se jich, co všechno potřebuješ s sebou, případně zda to smí vyřídit manžel, abys tam nelítala zbytečně třeba dvakrát nebo tak.@Moodymare Proč by si to měla doplácet? Oni si ji na ten měsíc jen přeřadí do jiné kolonky (L).

SUPER TIP! díky moc :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4833
30.8.13 14:07

@verca.d neni vubec zac. At to dobre dopadne. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
30.8.13 15:15

@verca.d Hlavně přeju pohodový porod a zdravou a šťastnou rodinku. Ostatní jsou malichernosti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat