Konec rodičovského příspěvku - kdy?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Dyt je to jedno. Bude vam chodit, dokud tam neco bude. Propadne az pokud by vam to vychazelo pres 4. narozeniny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud je posledni castka nizsi i o korunu, tak se posledni davka spoji a prijde ti vic.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No a mě z napsaných dat vychází únor ![]()
Nicméně @Cenarius má pravdu, je to fuk, ve všech případech ho stihneš vyčerpat celý, tak co řešíš?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No tak fuk to urcite neni, pac jestli ji to skonci v lednu tak od unora musi pani do prace nebo na urad a to by jeste prave mohla byt doma do tech 4let. Tak radim snizit castku a prodlouzit ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
No tak fuk to urcite neni, pac jestli ji to skonci v lednu tak od unora musi pani do prace nebo na urad a to by jeste prave mohla byt doma do tech 4let. Tak radim snizit castku a prodlouzit
Nebo se nahlásí jako osoba pečující o dítě a nemusí nikam. Takže je to celkem fuk.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cenarius ja vim, ze je to fuk, ale musela bych drive do prace nebo na urad prace.
- Citovat
- Upravit
@j.a.n.i1 a v unoru posl. davka? Nebo jeste v breznu za unor? nevim jestli to jde zpetne nebo ten danny mesic
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@j.a.n.i1 a v unoru posl. davka? Nebo jeste v breznu za unor? nevim jestli to jde zpetne nebo ten danny mesic
V březnu za únor, pokud tedy byla data správná… Ale spíš bych řekla, že ten počítač na UP má nejsprávnější podkladová data.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
111000:7000 je 15, skoro 16
Výplaty z toho - listopad 19, prosinec 19, 12 měsíců 2020, leden 21, únor se přičte k té lednové výplatě. Mysli na to, že se to vyplácí zpětně, takže z těch 111000 se ti vyplatila i částka za listopad 2019, v prosinci 2019. A poslední částka je sice lednová, ale přijde v únoru. Snad jsme to nezmotala. Docela jsem se v tom sama ztratila. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Konec rodičovského příspěvku
Dobrý den, mám dotaz ohledně rodičovského příspěvku. Mám ho na 3 roky, malému jsou 2 roky a tři měsíce a v září bych ho chtěla dát do školky a nastoupit do práce. Teď otázka, zda by mi stát zbylé peníze vyplatil před skončením. Nevíte někdo? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Danniella02 píše:
Dobrý den, mám dotaz ohledně rodičovského příspěvku. Mám ho na 3 roky, malému jsou 2 roky a tři měsíce a v září bych ho chtěla dát do školky a nastoupit do práce. Teď otázka, zda by mi stát zbylé peníze vyplatil před skončením. Nevíte někdo?
Penize ti předem nevyplatí, ale budeš je brát normálně dal až dokud celý příspěvek nevyceepas.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Danniella02 nejvyssi mozna castka cerpana MESICNE se odviji od denniho vymerovaciho zakladu tebe nebo otce ditete. Az bude dite ve skolce a ty v praci, budes cerpat prispevek dal az do vycerpani celych 300 000, nejdele do 4 let veku ditete.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den,
Nastavila sem si rodicak na 3 roky. Dcerka má v červnu. Rodicak mám mít do srpna. Chci se zeptat mám si zajít na pracak už v červnu nebo až srpnu? Děkuji za odpověď.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lala91 píše:
Dobrý den,
Nastavila sem si rodicak na 3 roky. Dcerka má v červnu. Rodicak mám mít do srpna. Chci se zeptat mám si zajít na pracak už v červnu nebo až srpnu? Děkuji za odpověď.
co je podle tebe rodicak? Pokud rodicovsky prispevek a jsi nezamestnana, registrovat na up se muzes kdykoli, budes mit narok na podporu z narodniho prumeru
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobry den vsem. Potrebuji poradit, jelikoz se mi nezda odpoved urednice. K 1.12.2019 mam vycerpano 189 000,–. Dohromady i s navysenim RD je castka jeste k cerpani 111 000,–.
Mesicne ho mam nastaveny na 7000,–. Dceri budou 4.roky v dubnu 2021. Podle meho vypoctu bych mela cerpat rodicak do brezna 2021 a urednice ma vypocet do ledna 2021. Prosim kdo ma z nas pravdu? Nechci nechat statu ani korunu navic. Moc dekuji za poznatky