Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ráda se připojím. Děkuju za Emimi adminům i všem ostatním. Je mi tu dobře. ![]()
I já děkuji za Emimi adminům,děkuji všem holčinám ze skupiny Příjemní uživatelé Emimina za rady,potěchu i pokec,děkuji vůbec všem,kteří mi tu kdy dobře poradili,podrželi,a i pobavili.
A všem vespolek přeji,ať je příští rok rokem klidu,a vyřešení všech problémů a starostí
![]()
Aááááhoj Hodinko
opět jsi to krásně napsala a shrnula (holt jsi talent od přírody
)A taky se přidávám a děkuji za to,že jsem tady s Vámi a hlavně v naší skupině Březňátka 2010 je tam moooc skvělých mamin,které mi nespočetněkrát poradily a pomohli
Mám vás moc ráda maminky ![]()
Děkuji za Emimino
![]()
Také posílám velké díky a počítám s Váma dámy a páni i v dalším roce! Bez vás bych byla úplně ztracená
![]()
no konecne jsem to nasla… a vzhledem k tomu, ze jsem „pod vlivem“, i slza ukapla… ![]()
hodinko diky, napsala jsi to hezky jako vzdy
a vsechny brenatkovsky maminky moje, taky dekuju, ze jste - pro me nejzlatejsi
![]()
taky ostatnim milym maminkam (a ze jich tu je
) dekuju a adminum taktez. at mate co nejvic radosti a o to min starosti (nejen) s emimi…
![]()
Holky taky se musím přidat
Moc děkuju,že emimino existuje a že vás tu už pár znám a můžu s Váma diskutovat a drbat,třeba když je mi smutno,mám radost…prostě kdykoli.Emimi je moje druhá rodina
![]()
Hodinko moje mila, kdyz ty to umis vzdycky tak pekne napsat
Je fakt, ze nase skupina me udrzuje v optimismu i ve chvilich, kdy bych radeji skocila z okna.
Jste jistota, ze mam prostor, kde ventilovat pocity a myslenky i ve chvilich a pripadech, kdy bych si to v realu netroufla - a hlavne jste natolik hodne a neposilate me tam kam slunce nesviti… V realnem zivote se s lidma posledni dobou mijim, ona tehotna kamoska s prckem neni zrovna vyhledavana spolecnost k pokecu (nechapu proc, sama se sebou nemam problem
). Proste jste muj pristav
![]()
Dekuju moje mile Breznatka
![]()
Taky velký dík za emimino ![]()
Hodato opět moooc pěkně napsala a já teda nejsem po vlivem ničeho
ale oči se mi zamlžily.Děkuji za Březňátka jsem ráda že vás holky mám
a můžu kdykoliv a o čemkoliv s váma pokecat ![]()
Hodinko, já se také přidávám s velkým díkem za to, že JSTE. Víc není třeba dodávat. Mám vás moc ráda.
![]()
Děkuji i ostatním a e-mimi vůbec http://img1.obrazkyanimace.com/oa/006/008.jpg
Hodi jak už holky zmínily, opět skvěle napsané
až mi slza ukápla. TAky moc děkuji holkám z Březňátek
jsem ráda, že Vás mám a můžu se kdykoliv vypovídat ![]()
Je tu zase konec roku, mám nějakou bilancovací náladu

Chtěla bych poděkovat za to že jsem tady na emimi, mezi vámi mohla strávit zase jeden hezký rok, děkuju
Ať se v průběhu roku stalo cokoliv, vždycky mi někdo pomohl, především bych chtěla poděkovat holkám ze skupiny „Březňátka 2010“
kde se za ten rok probralo takových věcí
některé příjemné, např //, narození dětí, svatba, pokroky dětí(některých) 
nemoci dětí i rodičů, potrat, podezření na nevěru, nebezpečí předčasného porodu, je toho spousta, nebo když některá z nás má „déépresi“ nebo je prostě „největší chudák“
tak už jenom přítomnost ve skupině pomůže.Je tam totiž neskutečná pr… 
příští rok by nám tedy mělo přibít tuším 6 nových miminek (zatím) 
Některé věci byli nepříjemné
Teď se nám na vánoce objevili u dvou maminek //, takže i rok 2012 bude plodný
Proto bych Vám chtěla holky moc poděkovat, že mám tu čest s Vámi být
No a když už jsem tady
Chtěla bych poděkovat „Adminům“ za to jak se tady o nás hezky starají, jak makají ve dne v noci aby to tu fungovalo a aby nám tu bylo dobře.Děkuji