Konec zamilovanosti?

Anonymní
21.10.10 07:56

Konec zamilovanosti?

Ahoj všem!

Náš vztah s manželem začal před 6,5 lety a máme dvě maličké děti. Vztah začal kamarádstvím a stala se z něj má první a velká láska. Je mou jedinou životní oporou. Máme shodné názory vlastně na vše, moc si rozumíme, soužití je spokojené, až na pár hádek ohledně výchovy dětí (ale kde tohle není, že? :) )… a na intimní chvíle.

V současné době mi je mi za těžko ho i políbit. Není mi to příjemné. To už nemluvím o něčem víc. Jediný fyzický kontakt, který je mi příjemný a který naopak potřebuji, je objetí, takové to objetí dvou lidí, jakým těšíme třeba děti, ne s jiným podtextem.

Problémy, jako asi u všech, začaly ve 4 měsících prvního dítka, vyčerpání a nevyspání se projevily na nechuti k sexu. Ta se prohlubovala a prohlubovala, až jsem dospěla do současného stavu, že mi není příjemné líbání a nevzruší mě naprosto nic. I když mezi námi dojde ke styku nebo se mě manžel snaží hladit a naladit, pocitově se cítím stejně jako když luxuju nebo vařím večeři.

Myslíte že toto je konec zamilovanosti (hlavně mě zaráží i ta nechuť k polibkům)? Vrátila jsem se v tomto vztahu zase zpět do fáze „jen kamarádství“? Nebo jen psychický blok vybudovaný v době únavy z dětí a nechuti k sexu s tím spojené?
Před dětmi jsem v tomto ohledu byla při běžné chuti, s manželem v souladu.

Budu ráda za všechny vaše zkušenosti. postřehy a názory. Ráda bych se z tohoto stavu dostala ven. Přemýšlím i o návštěvě psychologa, jen nevím, jak bych to řešila s hlídáním dětí, tak proto nejdřív zkouším samopomoc :wink:

Díky Lu

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
441
21.10.10 08:18

ahoj,přesně znám ten pocit co tady píšeš..u tohohle přítele tedy ne ale u bývalýho.Většinou se to děje po narození dětí,je to prostě normální vyčerpanost.Psala jsi že nemáš hlídání,což je škoda,protože by vám určitě prospělo si někam vyrazit a udělat si pěkný večer.Pokud už nekojíš,tak si třeba kupte dobrou lahvinku vína,zapalte svíčky,popíjejte a jen tak si povídejte,to taky moc pomáhá.Je špatný ho od sebe odtahovat,mohl by si to vyložit po svým a nedej pánbůh,najít si uspokojení jinde. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.10.10 08:29

Ahoj,prvně bych tě chtěla ujistit,že v tom nejsi sama.Mám ten samý problém a nenastal po dětech,ale prostě časem.
Myslím,že bez pomoci odborníka se tento problém nevyřeší.Skus vyhledat KINEZOLOGA(nebo tak nějak)prý dokáže člověka odblokovat.
S manželem máme hezký vztah,máme se rádi,ale nespíme spolu.Naštěstí nám to nevadí(jsme už starší).
Mě sex lákal,dokud jsem ho neměla jistý,nebo zakázaný(šestinedělí)jinak mě po čase nelákal.
Určítě s tím začni něco dělat,jste mladí a sex si má člověk užít,ne protrpět.

• Citovat
  • Upravit
21.10.10 09:10

nedokážu posoudit příčinu, ale pokud jsi z Prahy zkus tu kinezku-tahle mi moc pomohla:
 http://www.ahau.cz

řešila jsem s ní rodinné vztahy, nadváhu, sebe, vztahy apod. a je super…

jinak držím palečky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.10.10 14:00

zakladatelko tak já bych ti moc tu kineziologii nedoporučovala, jak tady někdo radí. Zaprvní musí být dobrá ta kinezioložka a zadruhé, může tě dovést, tam kam nechceeš a může se ti vybavit, co právě nechceš!!! Na to pozor !!! Dokážou se vybavit hezky nepříjemné zážitky ve změněném stavu vědomí :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky