Nedostat nic k svátku?

613
20.10.10 17:42

Nedostat nic k svátku???

Ahoj holky moje, jdu se k Vám vykecat poněvadž mám splín :cry: Včera měla svátek Michaela, takže já že…To, že na můj svátek málem zase zapoměl už neřeším - znám ho, ale TO, že jsem mu svůj svátek nenápadně den předem připoměla a on nepřinesl ani blbou kytku tak TO mě už vážně nas… :cert: Loni to bylo totéž s tím rozdílem, že přišel domů s otázkou od koho jsem dostala ten pugéééét co stojí na stole ve váze :?: , pak se omlouval, že zapoměl a druhý den přitáhl kytku a bonboniéru ( no jo no chlapy bez fantazie :-? )… A já se Vás teď ptám, jsem jen já ten blbec co řeší každý jeho dárek minimálně několik dní dopředu a láme si hlavu nad tím CO by právě jemu udělalo radost???Aby Vás pak ON zazdil do země tím, že nepřinese NIC, prostě NIC!!! :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
20.10.10 17:45

buď v klidu, já kytku nedostala ani nepamatuju - ani k narozkám, ani k svátku. a dárek k svátku? ee, u nás se svátky neslaví, takže na to není nikdo zvyklý. třeba holt jen manža na to není a u nich se to neslavilo. myslím, že si to moc bereš, hlavní je, že tě má rád, ne?

• Citovat
  • Upravit
2237
20.10.10 17:47

my už máme spolu více než 24 let a svátky, narozky, výročí neřeším, než se trapně připomínat, raději to přejdu. To chce čas a zvykneš si.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
20.10.10 17:49

Kytka? Co to je?
No a svátek u nás není taková událost, takže větčinou dostanu větší balení haribo medvídků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30314
20.10.10 17:52

Já zapomenu i na svůj vlastní svátek natož ostatních. Takže manžel si již zvykl, že když mi to nikdo nepřipomene, tak já si fakt nevzpomenu. Zato on si vzpomene vždycky, až se sama divím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
20.10.10 17:54

Holkyyy, to je přece ale hroznýýý, mě se nechce si zvykat, jsme spolu pouhé 4 roky (březen 2011) :roll: A on ode mne taky vždycky něco dostane, se divím, že ho hanba nefackuje :nevim: Mě nejde o bůhví jaké dary, jde mi o pricip. Jako že je hezké, že si vzpomene, ne???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
20.10.10 17:54

:kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: Vše nejlepší k svátku!!!

No, přiznám se, že i já jsem hříšník a často zapomínám na svátky, narozky apod. :oops: Není to nic osobního, prostě jen děravá hlava a taky to, že to moc neprožívám. Když mě dotyčný vyloženě nepozve na oslavu, beru to, že jako nic slavit nechce. Tudíž mi neva, když někdo zapomene na mne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
20.10.10 17:58

Přidávám se do klubu, taky zapomínám :oops:
Na svátky si nic nedáváme :nevim:
Kytku, čokošku a dárek jsem kupodivu letos na narozeniny dostala, ale chlap sám přiznává, že mu srdce krvácí, když má vyhodit pár set za „zeleninu, kterou za chvilku vyhodíme“ :lol:

Jsou to prostě chlapi no :nevim: Můj mi dělává drobné radosti často (čokoládku atp.) Ale nechápe, proč zrovna na chuanitku by měl něco nosit, vadí mu ta „povinnost“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
20.10.10 17:59
Gina108 píše: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: Vše nejlepší k svátku!!!No, přiznám se, že i já jsem hříšník a často zapomínám na svátky, narozky apod. :oops: Není to nic osobního, prostě jen děravá hlava a taky to, že to moc neprožívám. Když mě dotyčný vyloženě nepozve na oslavu, beru to, že jako nic slavit nechce. Tudíž mi neva, když někdo zapomene na mne :lol:
:hug: Díííky Gino :huban: No jo, ale netrápí tě to ani, že ti nic dedal ten tvůj??? Nebo jste to takhle měli od začátku?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
20.10.10 18:00

Tak já to neprožívám.Dárky dostávám od muže celej rok,zrovna včera sem dostala krásnou šálu a kytku jen tak.Spíš naopak vždy na svátek nadávám proč mi kupuje kytku která stojí 700 a za týden chcípne,at radši šetří,takže já to opravdu neřešim.On teda nezapomíná,ale já mu vždy před svátkem domlouvám at nic nekupuje a stejně vyhodí aspon litr za nákou kravinu.Takle mě dárky kdykoliv těší mnohem více,proto že to většinou je něco užitečného :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
20.10.10 18:01

No jo ženský, to je aspoň hezký od těch Vašich chlapů, že Vám dávají drobnosti jen tak sami od sebe…Jenže to je to, co já neznám :-( takže se mi nemůžete divit, že se těším alespoň na ten svátek, narozky atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5139
20.10.10 18:03

Taky svátky neprožíváme, letos to manžel úplně vystihl a večer v den mého svátku na mě zařval" ty máš jako svátek" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: A výročí taky neslavíme :nevim: :nevim:
Jenom natálka když má svátek tak se lehce snažíme ale že by nějak závratně :nevim:

Bud si zvykneš a nebo si s ním sedni a vysvětli mu o co jde a nebo zkus to co on, na jeho svátek dělej mrtvého brouka pokud to projde bez řečí tak to nedělá schválně ale prostě to fakt neřeší :think: :think:

Všechno nejlepší k včerejšímu svátku :kytka: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
20.10.10 18:03
Kamča.dalmatinka píše:
Tak já to neprožívám.Dárky dostávám od muže celej rok,zrovna včera sem dostala krásnou šálu a kytku jen tak.Spíš naopak vždy na svátek nadávám proč mi kupuje kytku která stojí 700 a za týden chcípne,at radši šetří,takže já to opravdu neřešim.On teda nezapomíná,ale já mu vždy před svátkem domlouvám at nic nekupuje a stejně vyhodí aspon litr za nákou kravinu.Takle mě dárky kdykoliv těší mnohem více,proto že to většinou je něco užitečného :mrgreen:

Bledá závist, fakt :think: buď ráda, že ho máš!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
20.10.10 18:04

ahoj, tož můj chlopek taky svátky neřeší :wink já už ani nic nečekám :např. v posledních 3 letech jsme si oba vzpomněli, že máme výroční vztahu cca 3 dny poté - tedy většinou jeden z nás, někdy oba, nikdo v ten den :lol: narozeniny řešíme dopředu, co kdo chce,letos jsem si nadělila dítka a ostatní mi bylo ukradené :wink:

takže tobě vše nejlepší k svátku - dodatečně - btw jsem zapomněla na bráchův svátek, ale dítka mě nějak zabavily :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
20.10.10 18:05
nattallia píše:
Taky svátky neprožíváme, letos to manžel úplně vystihl a večer v den mého svátku na mě zařval" ty máš jako svátek" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: A výročí taky neslavíme :nevim: :nevim:
Jenom natálka když má svátek tak se lehce snažíme ale že by nějak závratně :nevim:

Bud si zvykneš a nebo si s ním sedni a vysvětli mu o co jde a nebo zkus to co on, na jeho svátek dělej mrtvého brouka pokud to projde bez řečí tak to nedělá schválně ale prostě to fakt neřeší :think: :think:

Všechno nejlepší k včerejšímu svátku :kytka: :-D

Děkujuuu :huban: Musím tedy počkat až do února, na ten jeho svátek…a zkusit to jak říkáš no :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí