Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky moje, jdu se k Vám vykecat poněvadž mám splín
Včera měla svátek Michaela, takže já že…To, že na můj svátek málem zase zapoměl už neřeším - znám ho, ale TO, že jsem mu svůj svátek nenápadně den předem připoměla a on nepřinesl ani blbou kytku tak TO mě už vážně nas…
Loni to bylo totéž s tím rozdílem, že přišel domů s otázkou od koho jsem dostala ten pugéééét co stojí na stole ve váze
, pak se omlouval, že zapoměl a druhý den přitáhl kytku a bonboniéru ( no jo no chlapy bez fantazie
)… A já se Vás teď ptám, jsem jen já ten blbec co řeší každý jeho dárek minimálně několik dní dopředu a láme si hlavu nad tím CO by právě jemu udělalo radost???Aby Vás pak ON zazdil do země tím, že nepřinese NIC, prostě NIC!!! ![]()
buď v klidu, já kytku nedostala ani nepamatuju - ani k narozkám, ani k svátku. a dárek k svátku? ee, u nás se svátky neslaví, takže na to není nikdo zvyklý. třeba holt jen manža na to není a u nich se to neslavilo. myslím, že si to moc bereš, hlavní je, že tě má rád, ne?
my už máme spolu více než 24 let a svátky, narozky, výročí neřeším, než se trapně připomínat, raději to přejdu. To chce čas a zvykneš si.
Kytka? Co to je?
No a svátek u nás není taková událost, takže větčinou dostanu větší balení haribo medvídků.
Já zapomenu i na svůj vlastní svátek natož ostatních. Takže manžel si již zvykl, že když mi to nikdo nepřipomene, tak já si fakt nevzpomenu. Zato on si vzpomene vždycky, až se sama divím.
Holkyyy, to je přece ale hroznýýý, mě se nechce si zvykat, jsme spolu pouhé 4 roky (březen 2011)
A on ode mne taky vždycky něco dostane, se divím, že ho hanba nefackuje
Mě nejde o bůhví jaké dary, jde mi o pricip. Jako že je hezké, že si vzpomene, ne???
Vše nejlepší k svátku!!!
No, přiznám se, že i já jsem hříšník a často zapomínám na svátky, narozky apod.
Není to nic osobního, prostě jen děravá hlava a taky to, že to moc neprožívám. Když mě dotyčný vyloženě nepozve na oslavu, beru to, že jako nic slavit nechce. Tudíž mi neva, když někdo zapomene na mne ![]()
Přidávám se do klubu, taky zapomínám ![]()
Na svátky si nic nedáváme ![]()
Kytku, čokošku a dárek jsem kupodivu letos na narozeniny dostala, ale chlap sám přiznává, že mu srdce krvácí, když má vyhodit pár set za „zeleninu, kterou za chvilku vyhodíme“ ![]()
Jsou to prostě chlapi no
Můj mi dělává drobné radosti často (čokoládku atp.) Ale nechápe, proč zrovna na chuanitku by měl něco nosit, vadí mu ta „povinnost“.
Gina108 píše:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Vše nejlepší k svátku!!!No, přiznám se, že i já jsem hříšník a často zapomínám na svátky, narozky apod.
Není to nic osobního, prostě jen děravá hlava a taky to, že to moc neprožívám. Když mě dotyčný vyloženě nepozve na oslavu, beru to, že jako nic slavit nechce. Tudíž mi neva, když někdo zapomene na mne
Tak já to neprožívám.Dárky dostávám od muže celej rok,zrovna včera sem dostala krásnou šálu a kytku jen tak.Spíš naopak vždy na svátek nadávám proč mi kupuje kytku která stojí 700 a za týden chcípne,at radši šetří,takže já to opravdu neřešim.On teda nezapomíná,ale já mu vždy před svátkem domlouvám at nic nekupuje a stejně vyhodí aspon litr za nákou kravinu.Takle mě dárky kdykoliv těší mnohem více,proto že to většinou je něco užitečného ![]()
No jo ženský, to je aspoň hezký od těch Vašich chlapů, že Vám dávají drobnosti jen tak sami od sebe…Jenže to je to, co já neznám
takže se mi nemůžete divit, že se těším alespoň na ten svátek, narozky atd…
Taky svátky neprožíváme, letos to manžel úplně vystihl a večer v den mého svátku na mě zařval" ty máš jako svátek"
A výročí taky neslavíme
![]()
Jenom natálka když má svátek tak se lehce snažíme ale že by nějak závratně ![]()
Bud si zvykneš a nebo si s ním sedni a vysvětli mu o co jde a nebo zkus to co on, na jeho svátek dělej mrtvého brouka pokud to projde bez řečí tak to nedělá schválně ale prostě to fakt neřeší
![]()
Všechno nejlepší k včerejšímu svátku
![]()
Kamča.dalmatinka píše:
Tak já to neprožívám.Dárky dostávám od muže celej rok,zrovna včera sem dostala krásnou šálu a kytku jen tak.Spíš naopak vždy na svátek nadávám proč mi kupuje kytku která stojí 700 a za týden chcípne,at radši šetří,takže já to opravdu neřešim.On teda nezapomíná,ale já mu vždy před svátkem domlouvám at nic nekupuje a stejně vyhodí aspon litr za nákou kravinu.Takle mě dárky kdykoliv těší mnohem více,proto že to většinou je něco užitečného
Bledá závist, fakt
buď ráda, že ho máš!
ahoj, tož můj chlopek taky svátky neřeší :wink já už ani nic nečekám :např. v posledních 3 letech jsme si oba vzpomněli, že máme výroční vztahu cca 3 dny poté - tedy většinou jeden z nás, někdy oba, nikdo v ten den
narozeniny řešíme dopředu, co kdo chce,letos jsem si nadělila dítka a ostatní mi bylo ukradené ![]()
takže tobě vše nejlepší k svátku - dodatečně - btw jsem zapomněla na bráchův svátek, ale dítka mě nějak zabavily ![]()
nattallia píše:
Taky svátky neprožíváme, letos to manžel úplně vystihl a večer v den mého svátku na mě zařval" ty máš jako svátek"![]()
![]()
![]()
A výročí taky neslavíme
![]()
Jenom natálka když má svátek tak se lehce snažíme ale že by nějak závratně![]()
Bud si zvykneš a nebo si s ním sedni a vysvětli mu o co jde a nebo zkus to co on, na jeho svátek dělej mrtvého brouka pokud to projde bez řečí tak to nedělá schválně ale prostě to fakt neřeší
Všechno nejlepší k včerejšímu svátku![]()
![]()
Děkujuuu
Musím tedy počkat až do února, na ten jeho svátek…a zkusit to jak říkáš no ![]()