Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Doporučuji nechat zemřelé jít dál a nedržet je zbytečně v tomto světě vyvoláváním a pod. Většinou to nikomu nemůže prospět.
Z mého života mi pár blízkých odešlo, vzpomenu často, ale takovou blbost, abych vyvolávala jejich duše, to mě teda nikdy nenapadlo.
Moc Ti rozumim. Taky jsem po tom touzila. I jsem o tom cetla knihy a diky jedne technice pri usinani se mi to asi castecne i povedlo, i kdyz uplne jinak, nez jsem si predstavovala. Bavila jsem se o tom s nekolika osobami, kteri jsou do teto problematiky zasveceni nebo jsou hypersenzitivni a pritomnost dusi vnimaji, ackoli treba nechteji. A vsichni, ac kazdy jinak a jinymi argumenty, me od techto pokusu odrazovali. A muj nejvetsi guru, je to cizinec publikujici celosvetove o podobnych tematech, mi rekl, ze stejne nikdy nebudu vedet, zda k tomu kontaktu doslo. A tak jsem uzavrela i ty sve pokusy pri usinani. Je to nebezpecne, neprirozene - ten svet nam je za zivota zapovezeny - a je lepsi akceptovat, ze kontakt nenavazes. Vim, ze je to tezke a bolestive, zabyvala jsem se tou myslenkou nekolik let, ale toto je muj zaver. Snad jsem Ti aspon trochu pomohla
Anonym ABC
A neni to zadna „blbost“, jak Ti tady nekdo urcite napise. Je to potreba, kterou meli lidi odjakziva v mnoha kulturach. Ne pro kazdeho ztrata blizkeho konci pohrbem a obcasnou vzpominkou, nekdo se s tim nevyrovna nikdy a je prirozene, ze pak premysli o alternativach. ABC
Ja osobne bych to nedelala, polud ma dotycna osoba klid a ma vse vyresne, je zbytecne ji sem zase tahnout. Pokud bude chtit, kontaktuje te sama
Osoba zajímající se více o toto mi řekla, že zemřelí lidé jsou již v jiném levelu (jako ve hře, my jsme níže než oni) a žijí jinak. To co bylo bylo a je to již nezajímá.
Zkoušel mého otce po smrti, v prvních dnech nic (jako by byl na cestě tam), při pohřbu mu něco řekl, později se ukázal s jeho bráchou (asi že jsou spolu) a pak už to prý bylo jako vyrušování-že jeho život s námi je uzavřená kapitola a není proč se vracet. Již tam bzl zkrátka mezi svými.
@Anonymní píše:
Osoba zajímající se více o toto mi řekla, že zemřelí lidé jsou již v jiném levelu (jako ve hře, my jsme níže než oni) a žijí jinak. To co bylo bylo a je to již nezajímá.
Zkoušel mého otce po smrti, v prvních dnech nic (jako by byl na cestě tam), při pohřbu mu něco řekl, později se ukázal s jeho bráchou (asi že jsou spolu) a pak už to prý bylo jako vyrušování-že jeho život s námi je uzavřená kapitola a není proč se vracet. Již tam bzl zkrátka mezi svými.
Taky si myslim, ze to tak nejak funguje, ze jsou v jine urovni. A takto to formulovala i pani, ktera zastupovala mou zesnulou pribuznou v konstelacich: nevim ani, jestli vedela, ze je vlastne mrtva, ale kdyz jsem se ji pak ptala, jak tu situaci v konstelaci vnimala, tak rekla, ze celkem nijak, ze ji to uz nezajima a chce mit klid. Verim tomu, ze kdyz uz je duse zpet u „zdroje“, ve svetle, v jednote, ze uz konflikty na zemi, pokud nebyly vyslovene drasajici, resit nechce. Uz je opravdu uplne nekde jinde. ABC
Budu moc rada za zkusenosti ostatnich. Prestoze jsem smirena s tim, ze kontakt s mrtvymi je nam zapovezeny, stejne me moc zajimaji zkusenosti a nazory ostatnich. Zakladatelku urcite taky. ABC
@Anonymní píše:
Pravděpodobně vám budu připadat jako blázen, ale snažte se mě, prosím, pochopit. Asi každý má někoho, kdo už není mezi námi, se kterým by si ještě jednou rád pohovořil, pobyl s ním, cokoliv. Nemáte, prosím, někdo nějaké zkušenosti s kontaktováním již zesnulého člověka, například skrze médium? Snažím se s danou osobou mluvit, někdy si až vsugeruji, že mi dává maličká znamení, ale strašně moc bych potřebovala a chtěla ještě něco víc. Samozřejmě si nepředstavuji, že najdu nějakou vědmu a do místnosti vkročí duch, ale ráda bych slyšela třeba vaše příběhy nebo rady související s touto tématikou. Moc vám děkuju.
odkud jsi? Stačí kraj.. mi se tohle stává, aniž bych to chtěla, ale na vyžádání to nejde
ale možná bych mohla pomoct kontaktem..
Pravděpodobně vám budu připadat jako blázen, ale snažte se mě, prosím, pochopit. Asi každý má někoho, kdo už není mezi námi, se kterým by si ještě jednou rád pohovořil, pobyl s ním, cokoliv. Nemáte, prosím, někdo nějaké zkušenosti s kontaktováním již zesnulého člověka, například skrze médium? Snažím se s danou osobou mluvit, někdy si až vsugeruji, že mi dává maličká znamení, ale strašně moc bych potřebovala a chtěla ještě něco víc. Samozřejmě si nepředstavuji, že najdu nějakou vědmu a do místnosti vkročí duch, ale ráda bych slyšela třeba vaše příběhy nebo rady související s touto tématikou. Moc vám děkuju.