Kontakty fb messenger

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3
2.3.23 16:53

kontakty fb messenger

Zdravím, něco podobného už zde bylo, ale ne tak úplně.
Zajímá mě jeden dotaz k App fb messenger.
Když kliknete v aplikaci dole na „lide“ a posléze v pravém horním rohu na „kontakty“ jaké kontakty se zobrazují?
Pouze ty, které máme v přátelích nebo jsme si s nima někdy něco napsali?(ve skupině, na inzerát atp..)
Nebo tam můžou být zobrazeny i jiné? Např. Přátelé přátel atp?
Se kterýma jsme nikdy přátelé na fb nebyli, ani jsme s nima nekomunikovali.
Jakou máte zkušenost?
 Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4383
2.3.23 17:03

Mě se zobrazují i ty kontakty, se kterými jsem si napsala jen jednou ( třeba skrz marketplace, atd ) hodně jsem si jich zablokovala protože jsem prostě nepotřebovala mít na messengeru cizí osoby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
2.3.23 17:11

Já doteď nepochopila algoritmus messengeru. Zobrazují se mi lidi, se kterýma jsem si tam nikdy nepsala. Naopak s kým jsem byla v kontaktu, tak mi online nezobrazí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
2.3.23 17:11

Tak jsem to teď proklikala a se všemi, jejichž jména mi nic nenapověděla, jsem si psala (inzeráty, zkušenosti,…). Nikoho náhodného, s kým bych si nikdy nepsala, tam nemám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
2.3.23 17:12

Ukazuji se tam lide, se kterymi jsem nekdy komunikovala, nemusi byt v pratelich, ale musela mezi nami probehnout konverzace…nevim, jak by se tam dostali lide, ktere neznam, ani jsem si s nimi nikdy nepsala :D

• Citovat
  • Upravit
37116
2.3.23 17:18

Já tam mám přátele a lidi, se kterými sem si něco někdy psala. Úplně cizi nebo přátele přátel ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
2.3.23 17:27

Nejedná se mi o seskladani lidí online apod.. ten algoritmus asi smysl nemá.
Ale jestli po rozkliknuti toho celkového seznamu kontaktu kde jsou řazení lidé dle abecedy máte i lidi se kterýma jste nikdy nebyli v přátelství na fb a ani jste si s nima nepohodili ani jedno slovo…
Já tam mám například dvě paní, z nějaké skupiny z fb, chat s nema mám prázdný a jen přemýšlím zda jsem si s nima nekdy vůbec něco psala a smazala, nebo proč se mi tam zobrazuji.. dříve tam psalo ke jménu ve spojí, či fb, nyní u každého kontaktu mám napsáno facebook

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
3.3.23 11:29

@branosk jj, já tam koukala. S každým jsem si tam někdy něco psala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák