Kontokorent - pozdní splacení a další čerpání

2673
22.8.10 13:49

Kontokorent

Ahoj zapoměli jsme s manželem že nám 17.vypršel kontokorent,a neposlali jsme peníze na účet.Nemáte někdo zkušenost,když je zítra vložím,zda půjdou po těch dvou dnech vybrat?Vím že tam musí být jeden den minimálně.Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3241
22.8.10 14:09

Vypršel, jako že Ti úplně skončil?? Pokud ano, myslím, že se to hodně úročí.A znovu už tě to nepustí, prostě to musíš doplatit, ale už ti nepůjčí. No ale jistě to nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
22.8.10 14:12

Kontokorent je taková „mucholapka na dlužníky“. Teď jsi myslím ve stejné situaci, jako kdyby sis na tu částku kontokorentu vzala půjčku. Prostě ji musíš splatit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
22.8.10 14:21

No to je jasný že to musím jako splatit,ale jestli pak zas můžeme peníze vybírat,my na to zapoměli.my si brali kontokorent do takové výšky abysme ho v klidu vždycky splatili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
22.8.10 14:30

Pročti si smlouvu o zřízení kontokorentu a na netu si najdi aktuálně platné Všeobecné obchodní podmínky ťé banky, kde máš kontokorent (myslím že Česká spořitelna, že?) - platné k tomudni, kdy jste kontokorent přečerpali. Tam to najdeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
22.8.10 14:33

Peníze jednorázově zaplaťte a běžte se domluvit do banky co dál.Buď vám otevřou nový,nebo zatím budete bez kontokorentu.A za ty sva dny penále nebude tak vysoký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
22.8.10 14:36

Lasičko, moje zkušenost je taková, že při položení stejného dotazu poskytnou pracovnice různých poboček České spořitelny i protichůdné informace. Osobní domluva je hezká věc, ale co je psáno, to je dáno… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
22.8.10 14:41

Spíše jsem to brala jako vstřícné gesto ze strany klientů-v bance se omluvit a poprosit,co s tím jde udělat.Aby se dal otevřít nový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
22.8.10 14:42

Jo, jasně, souhlas… 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.8.10 17:38

zavolala bych na bezplatnou linku banky a zeptala se… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
22.8.10 17:50

Liduško myslím,že se nic hrozného neděje a že ti doporučí kontokorent ihned dorovnat a zase ho budeš moci znovu čerpat. Nevím jakou máš banku,ale asi to bude všude obdobné.V naší bance je to po dorovnání do pěti dnů možné znovu vybrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
22.8.10 18:38

Leník:A jakou máte banku?My máme českou spořitelnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
23.8.10 09:50

Tak to dopadlo dobře,debetná úrok mi spočítali 83 kč,a paní říkala že jsem to stihla akorát,a automicky nám kontokorent obnovila,že nás nemuseli upomínat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
23.8.10 16:52

Tak to je super,že to takto dopadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.3.12 14:59

taky mě to asi čeká, přišla jsem o práci a nemůže popozítří to dorovnat a chybí mi pár tisíc a nemám od koho je pujčit.....navíc je možné kontokorent přešvihnout? mám limit 10 000 kč tak jestli když jsem mínus 9500 kč můžu vybrat jen 500kč a dál mě to nepustí a nebo mě to pustí?
jsem u KB

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel