Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Stahni si appku. Jen kliknes když začne a podruhé když skončí. Spočítá ti to intervaly a i zavelí k odjezdu do porodnice ![]()
Já jsem si psala na papírek nebo do telefonu vždycky začátky. Ale na nějakou pravidelnost bych se vykašlala, pravidelné kontrakce po 5 minutách jsem neměla ani u jednoho porodu. Ovšem kdy vyrazit asi neporadím, poprvé jsem dojela zbytečně brzo, mohla jsem klidně jeste pár hodin být doma. Podruhé jsem si to chtěla užít co nejdyl doma a dojeli jsme skoro přesně na cas.
Já to kontrolovala když začla. Je to cca, ale už bych nečekala na 5 minut. Mě totiz najednou skočili po 3 minutách
Tentokrát hodlam jet dřív, aby jsme to stihli.
Já si myslím, že počítáš čas od začátku jedné do začátku druhé, přesně jak říkáš. Ale mám skazenou aplikaci, kde prostě zmacknu začátek kontrakce-konec kontrakce a pak až zase začne další tak znovu. Jinak mě to čeká za pár (už dva dny přenáším) a furt si nedokážu představit, že ta bolest začne a pak skončí. Jelikož mám poslicky celodenní, a ty teda nezacinaji a nekončí. A mamka mi říkala, že měla taky jednu nekončící kontrakci
tak jsem z toho jelen
břicho mi teda tvrdne, to sice začátek a konec má. Ale asi tak 5vterinovej. Jako občas mám bolesti, že si říkám, že pojedeme. I prest to, že je ta bolest jedna. Ale jakmile se rozhodnu vždycky skončí
tak už jsem z toho na palici , že to nepoznám. Otevřená jsem už na 2 centimetry, tak abych vůbec stihla dojet, než se doma rozmyslím ![]()