Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ja tam rodila letos v breznu a spokojenost. Personal fajn, luxus jedno, max dvouluzaku a vlastni socialk na sestinedeli k nezaplaceni!
Prusvih je jidlo, jako asi ve vsech nemocnicich. Navstevy mohly odpoledne v podstate kdykoliv…
Rodila jsem pred 6ti týdny a moc doporučuji. S odstupem 5ti let obrovský pokrok…nechtělo se mi odtamtud domu. Sestry a Doktori jsou skvělí a vše vysvětlí… Spíš jak v hotelu jsem si tam pripadala ![]()
@Anonym_kaO ahoj kdy máš termín?? Taky se chystám rodit v Krči a taky nemám zkušenost. Byla jsem tam jen jednou na pohotovosti a minulý týden na 3D utz, ale ten bohužel nevyšel, malá se nechtěla ani otočit…ale právě personál je tam strašně příjemný a přátelský. Tak doufám že to bude vše OK
@Hannah84 ahoj, já mám termín na konci měsíce
a mám pár známých které tam rodily a byly moc spokojené - nedávno jsem to zjistila
tak věřím, že bude vše v pořádku. A kdy máš termín ty?
@Anonym_kaO Tak to máš už za pár, já si ještě cca 2.5 měsíce počkám…taky většinou slycham dobre zkušenosti, akorát ty fotky těch vykachlikovanych sálů ve mě vzbuzují trošku strach
ale snad to bude v pohodě a tam stravíme co nejméně času
tak to pak se echo jaké to tam bylo a přeju rychlý a hladký průběh porodu! ![]()