Kontrastní kartičky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Ve 2 týdnech ho to asi ještě moc zajímat nebude. Počkala bych tak do
2 měsíců. Hlavně ty děti ještě neumí ani zaostřit. Ve 2 týdnech mu
udělá největší radost máma a prso
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
K cemu jsou ty karticky dobre? Mozna by bylo fajn si neco nastudovat o vnimani a vyvoji ditete a pak resit karticky… nebylo by to od veci…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Asi budu trochu skeptik, ale vidim to podobne, jako https://tatageek.blog/…-vyvoj-deti/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@mroe mám stejný názor. Já si pořád říkám, jak mohlo být v minulosti tolik inteligentních lidí, vynálezců a vědátorů, jak mohla naše generace vystudovat vůbec vysokou školu, když za nás tyhle vynálezy nebyly. Za mě je to jen tahání peněz z kapsy rodičů, kteří chtějí pro své dítě,, jen to nejlepší ".
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Ahoj, asi bych mu je ukazovala v náruči, to je pěkný a mne takové věci nepřijdou jako kravina,
však ať si kazdej pořídí, co se mu libi
dospelaci si kupuji daleko větší blbosti než
nějaký barevný kartičky
Taky se přidám do klubu, objednala jsem na doporučení naši
fyzioterapeutky malýmu barevný Chrastici ponožky Lamaze a Playgro, aby měl
důvod zvedat nahoru nozicky, moc se mu do tohonechce
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Vám jsou 2tydny? Tomu odpovídá i dotaz. Ve 2tydnech je to dítěti úplně jedno. Si o tom něco přečti
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Aduš8 píše:
@mroe mám stejný názor. Já si pořád říkám, jak mohlo být v minulosti tolik inteligentních lidí, vynálezců a vědátorů, jak mohla naše generace vystudovat vůbec vysokou školu, když za nás tyhle vynálezy nebyly. Za mě je to jen tahání peněz z kapsy rodičů, kteří chtějí pro své dítě,, jen to nejlepší ".
Presne to jsem chtela napsat. V kombinaci s faktem, ze diteti co nejdriv strcime jeste tablet s vyukovymi hrami a budeme jasat, jak je sikovne. Pak kdyz ma nekdo neco pribit nebo vymenit zarovku, tak si u toho zlomi ruku, protoze k tomu ho rodice nevedli.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Staci evropska karticka pojistence?
- Dovolená v Tunisku - ztracená kartička pojištění
- Kartičky s denními činnostmi pro předškoláka / školáka
- Jak otočit kartičku mimipas?
- Vrácení kartičky pojištěnce, rizikové těhu
- Knihy/karticky pro zvladnuti emoci u 3,5leteho ditete
- Ztráta kartičky od VZP
- Kontrastní kolotoč nad postýlku pro novorozence
Ahoj, právě mi přišli kontrastní kartičky se zvířátky pro malého. A můj dotaz zní - jsou nám 2 týdny, už můžu začít ukazovat? A ještě, jak? Vystavit je a dát ho na bříško? Ale to mi drží tak minutu.. Nebo klidně v leže nebo u mě v náručí? Jak to vaše miminko zaujalo nejvíc😊