Kontrola

Napsat příspěvek
Velikost písma:
161
15.9.10 17:09

jak v práci

Ahoj holky, zrovna přemýšlím nad stejnou věcí, jak to oznámím v práci. Budu ve 12tt a zítra jdu na potvrzovací ultrazvuk. Tak pokud bude vše, což doufám, že bude v pořádku, tak mě to „oznámení“ čeká zítra :wink: mám hlavně obavu z kolegyňky s kterou nejvíc spolupracuju a v podstatě se i zaskakujeme a děláme stejnou práci. Potíž je v tom, že ona se marně snaží o mimi už několik let a byla i 2× na umělým a pořád nic. Teď navíc zase začíná mít období kdy se připravuje na další umělý… nevím, jak jí to šetrně říct a hlavně, my se o mimi nesnažili a stalo se nám a u ní je to takhle komplikovaný… no nevím, jak na to a mám i strach z její reakce. Prostě asi v práci nebudou nadšení, že já odejdu a potom třeba i ona…no ale nedá se nic dělat. Tak mějte se krásně, ať je všechno v pořádku a díky za vypovídání :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2415
15.9.10 18:26

Ahoj holky, vůbec se Vám nedivím, že jste netrpělivé a chcete mít co nejdříve potvrzená srdíčka. Byla jsem na tom úplně stejně. U mě to bylo ale ještě umocněno tím, že jsem po IVF ( čtvrtý pokus ). První utz mi doktor dělal 6+2 a srdíčka už tloukla. Do té doby nervy, 4 těhu testy, odběr krve na HCG jako samoplátce a pak čekání na utz. Další utz ( NT screening ) byl až ve 12+2. To všem doporučuji. Jednak je to úžasný zážitek jak pro maminku, tak pro nastávajícícho tatínka a za druhé se trošku uklidníte, když Vám sdělí, že vše dopadlo dobře. Tyto testy jsou přesnější než triply, které se dělají cca v šestnáctém týdnu. NT mi doporučila gyndařka, ale objednávala jsem se tam sama, žádný papír mi doktorka nedala, jen jsem tam zavolala a objednala se. Stálo to teda 1450,– ( v Brně ), ale stálo to za to. Někde se platí míň, někde dokonce nic, nevím, na čem to závisí, mně řekla doktorka, že na to pojišťovny nepřispívají, ale pravda bude asi někde jinde. Každopádně do toho běžte, budete klidnější.
Jo a v práci jsem to řekla v devátém týdnu. Chtěla jsem později, ale nešlo to jinak, protože jsem od začátku na rizikáči.
Tak se držte, hodně štěstí !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
16.9.10 11:56

Pomádka

Ahoj,zajímavá situace, mi jsme se snažili o mimi 1rok a kolegině mi před pár týdny řekla že je těhu, chvilku jsem to tajila ale pak jí sdělila, že jsme ve stejném týdnu, a ted jsem moc ráda že jsme v tom spolu, můžeme si svěřovat pocity :-D . Ale přiznám se že kdybych nebyla těhu, bylo by to pro mě těžké sledovat jak jí roste bříško a já nic, ale na druhou stranu to každému přeji a myslím že se na tebe koligině nemůže zlobit prostě to tak je a třeba ji nakazíš těhu bacilky a budete těhu obě. Na zaměstnavatele se nedívej, ten náš taky nebude nadšený ale tohle neovlivní, touží po tom každá žena a to tak musí brát.

Pomádka píše:
Ahoj holky, zrovna přemýšlím nad stejnou věcí, jak to oznámím v práci. Budu ve 12tt a zítra jdu na potvrzovací ultrazvuk. Tak pokud bude vše, což doufám, že bude v pořádku, tak mě to „oznámení“ čeká zítra :wink: mám hlavně obavu z kolegyňky s kterou nejvíc spolupracuju a v podstatě se i zaskakujeme a děláme stejnou práci. Potíž je v tom, že ona se marně snaží o mimi už několik let a byla i 2× na umělým a pořád nic. Teď navíc zase začíná mít období kdy se připravuje na další umělý… nevím, jak jí to šetrně říct a hlavně, my se o mimi nesnažili a stalo se nám a u ní je to takhle komplikovaný… no nevím, jak na to a mám i strach z její reakce. Prostě asi v práci nebudou nadšení, že já odejdu a potom třeba i ona…no ale nedá se nic dělat. Tak mějte se krásně, ať je všechno v pořádku a díky za vypovídání :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí