Kontrola

58
15.9.10 09:19

Kontrola

Ahoj holky,
mám takový dotaz včera jsem byla u doktora. Potvrdil mi těhotenství 6tt ale ještě nebylo vidět srdíčko. Sestra mi řekla že mám přijít na krev někdy příští týden. A doktor mne objednal až za 6 týdnů což bych byla už ve 12tt. Není to pozdě když ještě nebylo vidět ani srdíčko??? Mockrát děkuji za odpovědi ať napíšete cokoliv
 papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1927
15.9.10 09:24

Ahoj já jsem v 6tt taky neměla srdíčko ani se ho moc nesnažil najít :o(( ale nenechala jsem se odbít a za 14 dní jsem šla zas a už bylo :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
15.9.10 09:33

Lenco, já byla na UZ v 5.-6. tt a na další KO mě MUDr. objednal až za 5 týdnů. Neboj, bude to dobré, sice to děsně pomalu utíká, ale vydrž :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
15.9.10 09:46

no ja doufam ze bude vse v poradku protoze se pry v prvnim trimestru delaji nejake testy a ty ja v tom pripade nestihnu. Uvidime treba budu netrpeliva a prijdu tam drive i kdyz to bych byla asi jako hystericka tehule co? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
15.9.10 09:51

Hysterická nevím nic méně mě přišlo děsivý pomyšlení že nebude :srdce: a já budu mít v sobě plod ještě dalších 5 týdnů…můj dr prohlásil, že mi bude dělat utz třeba co 14 dní…hlavně ať je maminka v klidu a pohodě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
15.9.10 10:01

taky bych chtela mit takoveho gynekologa :cry: ale asi mel spatnou naladu vcera protoze jinak je vzdy v pohode tak nevim. co kdyz tam pujdu traba za 3 tydny a reknu ze jsem se docetla ze bych v sobe mohla mit mrtvy plod at mne zkontroluje nebo ja nevim co mam delat..... :cry: poradte…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Peo
6738
15.9.10 10:11

Lenco88 a ty jsi přesně který den? Já jdu poprvé na kontrolu v pátek, měla bych být 6tt + 5 a doufám, že už tam srdíčko bude. Ale taky mám obavy, že nic neuvidí a objedná mě až za dlouho na další kontrolu. Taky bych chtěla udělat ty první testy, jen teď nevím jak se jmenují, ale prý jsou přesnější než tripple test. Můžete mě holky někdo poučit, jak to probíhá - to se na to musím vnutit, nebo mi to doktor nabídne sám?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
15.9.10 10:15

Ahoj,
no ja jsem podle posledni MS 5tt + 3 dnes takze vcera jsem byla 5tt + 2. A nic nevidel rekl ze je to sice videt ale ze to je na hranici. O sam mi nerekl jte v tom a tom tydnu jen mi rekl prijdte na kontrolu 26.10.2010 v tom 12tt. t je vse a rekl mi jen at si koupim nejaky vitaminy. to je vse ani mi presne neukazal na UTZ kde to je jen mi rekl videla jste tam tu cernou dutinku tak to je ono nic vic. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Peo
6738
15.9.10 10:19

To tě teda pěkně odbyl.. a ty jsi se sama na ty testy neptala? Já bych je chtěla, přece jen jsem trošku nervozní, aby bylo vše v pořádku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
15.9.10 10:25

no ja jsem sedela v cekarne a mela jsem pripraveno plno otazek, ale jak jsem vlezla do ordinace tak jsem nevedela vubec nic a zacalo mne to hrabat zase az kdyz jsem sedela v praci. Mam si tam zavolat a zeptat se??? Co myslite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Peo
6738
15.9.10 10:34

Leni, tak to se mi stává běžně.. chci se zeptat na spoustu věcí a na nic si pak vevnitř nevzpomenu. Já bych si tam zkusila aspoň zavolat.. fakt nevím. Já měla za to, že si tě prohlédne jednou a pak třeba za týden/dva podruhé, aby viděl aspoň, že roste.. tohle mě překvapilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
15.9.10 10:47

no vzhledem k tomu ze jsem tehotna poprve tak jsem si myslela ze je to standardni postup ale jak tak koukam tak neni. Hned pristi tyden si tam zavolam, nebo az tam v utery pujdu na tu krev tak se zeptam sestry…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Peo
6738
15.9.10 11:02

Já jsem taky těhotná poprvé, tak nevím jak to chodí. Nám to už jednou nevyšlo, byla jsem tam na potvrzení těhu, protože mi nesílila čárka na tt asi ke konci 5tt a dr. tam nic neviděl, jen vysokou sliznici. Tak mi řekl, že mám dojít za týden, jestli už tam něco nebude. No a mě došla za tři dny ms, tak jsem tam pak nešla. Tak předpokládám, že je to standardní postup, když si dr. není jistý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14771
15.9.10 11:08

holky klídek,srdíčko se někdy objeví třeba až kolem toho 7 týdne plus něco.jinak kolem dvanáctého týdne se dělají ty tripple testy.je dobré do sebe valit hodně zeleniny a nebo si koupit aspoň obyč.kyselinu listovou.jinak vitamínů na trhu je hodně,záleží kolik je těhulka ochotna zaplatit :wink: jinak držím palečky aby bylo vše v pořádku.to čekání je hrozné,to chápu.jinak je dobré dotazy si napsat na papír a vzít s sebou,protože člověk je v ordinaci vždycky tak rozhozený,že se zapomene zeptat :lol: a pak zas dlouho čeká na další kontrolu.ze začátku jsou kontroly co 4 týdny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5549
15.9.10 11:10

Za 6 týdnů??? 8-o Já jsem šla na kontrolu za týden a normálně se pak chodí každý 4 týdny a ke konci 14 dnů a asi 4 něděle před porodem jsem chodila do porodky na monitor každý týden.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí