Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@rmot píše: Více
Bojím se, že kombinaci posledních dvou dotazů. ![]()
Jo hledala jsem něco takového a teď čekám, jestli z toho něco může být. Ale bez obav, žádná vražda se nestala ![]()
No, policie to pak případně může v tvém. pc najít. Že jsi před dvěma lety vyhledávala tohle a tamto. A to i když smažeš historii prohlížení.
@Anonymní píše: Více
I kdyby jsi to nehledala předtím, tak teď jsi to napsala a už se vezeš, už tě mají v merku ![]()
@Anonymní píše: Více
To je to nejjednoduši, i obyčejný admin tady ví, kdo jsi, na jeden klik. Natož odborník, znalý IT, ten tě konkrétně dohleda do pěti minut, včetně mista, kde jsi, i s anonymem ![]()
Já myslím, že už jsou chlapci na cestě
Ne, vážně, to, co guglíme, je vesměs fuk. Ale socky budou monitorovaný hodně, vzpomínám si, jak si v Americe chatovali dva kluci, že daj bombu na newyorský letiště, mělo byt klukovina, ale jen tím, že si o tom psali, je vyhmátla policie a měli docela problém.
@Ploskutáček to bylo i tady, nějací kluci si psali, že dají bombu do školy a pak přijeli auta s majáky a rodiče měli o zábavu postaráno.
Četla jsem, že když někdo zadá do vyhledávače třeba „jak vyrobit bombu“, „jak se zbavit mrtvoly“, nebo třeba „jak na sex s nezletilými“, tak to spustí mechanismus, kde na to hned nastoupí policie a pátrají, o koho jde. Víte o tom někdo něco?