Kontrola na nemocenské - do kolika hodin?

63
10.9.11 13:26

Kontrola na nemocenské-do kolika?

Dobrý den, zajímalo by mne zda někdo neví do kolika hodin (pokud je toto stanoveno) může zaměstnavatel či OSSZ kontrolovat na nemocenské? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3211
10.9.11 13:30

Myslím že od 8:00 do 20:00 ale nevím :think: nic méně jsem teď na nemocenské a mám teda vycházky do 10:00-16:00 zatím přes práci ale doma budu déle tak mě upozorňovala dr ať je dodržuji že teď kontroly hodně choděj. Tak jestli chceš riskovat tak bych asi neriskovala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
10.9.11 13:32

Ex měl jednou kontrolu o půl sedmé ráno…

Takže já bych tipovala 6-22, ale jistá si nejsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
10.9.11 13:33

Myslím, že se u kontrol od zaměstnavatelů dodržují jen hodiny nočního klidu, tj. 22.00 - 6.00.
A kontroly od zaměstnavatelů - většinou si najímají na to agentury - chodí i o víkendy a svátky.
Z OSSz chodí myslím jen do 18.hodin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3211
10.9.11 13:35

http://www.rodina.cz/…vep_tree.asp?… tady máš podobnou diskusi koukala jsem na net ale zatím jsem nic nenašla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
10.9.11 13:40

Já měla taky kontrolu hned před 8 hodinou a taky jsem podle toho vypadala :-P .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4526
10.9.11 14:24

Mně kontrolovaly asi v jednu odpo. Nebyla jsem doma. Měla jsem vycházky 8-12 a pak 14-18hod. Naštěstí jsem tou dobou byla už týden na mateřské, jen ten papír tam ještě od zaměstnavatele neměli. Takže se mi problém vyhnul :)Nechápu proč chodí i po těhulích :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30317
10.9.11 14:29
xjanik píše:
Mně kontrolovaly asi v jednu odpo. Nebyla jsem doma. Měla jsem vycházky 8-12 a pak 14-18hod. Naštěstí jsem tou dobou byla už týden na mateřské, jen ten papír tam ještě od zaměstnavatele neměli. Takže se mi problém vyhnul :)Nechápu proč chodí i po těhulích :-?

A věděli to, že si těhule? Neměla si nemocenskou na bolavá záda nebo něco? Na to už jsem tu taky narazila, že někoho kontrolovali a pak se omlouvali, že nevěděli, že je dotyčná těhotná, že na ně nechodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
10.9.11 14:30

Já byla taky těhotná a přišli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
emocuc.polymorf
10.9.11 14:33

No, jak která OSSZ, záleží, co má kontrolor za nadřízeného a jak moc to žere. :mrgreen: U nás by nepřišel dopo před 8 a odpo po 16.h - ale co okres, to způsob. Jinak by neměl před osmou a po 20.h, myslím :think: A taky někde se nechodí na určitý diagnózy, někde jsou schopní přijít i na rakovinu v posledním stádiu :zed:

• Citovat
  • Upravit
4526
10.9.11 14:35
Aspera píše:
xjanik píše:
Mně kontrolovaly asi v jednu odpo. Nebyla jsem doma. Měla jsem vycházky 8-12 a pak 14-18hod. Naštěstí jsem tou dobou byla už týden na mateřské, jen ten papír tam ještě od zaměstnavatele neměli. Takže se mi problém vyhnul :)Nechápu proč chodí i po těhulích :-?
A věděli to, že si těhule? Neměla si nemocenskou na bolavá záda nebo něco? Na to už jsem tu taky narazila, že někoho kontrolovali a pak se omlouvali, že nevěděli, že je dotyčná těhotná, že na ně nechodí.

Jj, byla jsem na nemocenské kvůli natrženému vazu v kříži. Ale nevím jestli tam bylo že jsem těhule.. to netuším. Ale měla jsem teda štěstí. Ze začátku jsem to dodržovala, ale pak jsem na to už kašlala. A zrovna tu dobu co tam byli, jsem byla u kadeřnice :) Ta mě teda mohla vyjít pěkně draho :-D
Ale na těhule prý chodí taky.. jen ne tolik! Na hodně těhulí právě ani nepřijdou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
10.9.11 19:29

Děkuji všem za odpovědi, je to hodně o štěstí, někomu nepříjdou ani jednou a někoho nezastihnou doma a je průser, snad se mi kontrola vyhne. Doma je to jak ve vězení. Chtělo by to neomezené vycházky, ale to prej ten můj doktor nedává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4526
10.9.11 19:32

Já jsem měla prvních 14 dní bez vycházek a bylo to psycho vzhledem k tomu, že bydlíme v 1+1. Člověk je doma, bez lidí.. bála jsem se jít třeba jen naproti do krámu, kdyby náhodou.. no bylo to peklo. Pak už mi bylo jedno jak mi dá vycházky, hlavní pro mě bylo, že vůbec nějaké mám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
11.9.11 10:13
xjanik píše:

A proč by nechodili? Jednou jsi na neschopence a musíš dodržovat režim tak jako všichni ostatní. :wink: Mně tehdy doktorka napsala neomezené vycházky a měla jsem klid. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4526
11.9.11 10:19
Raduš.ka44 píše:
xjanik píše:
A proč by nechodili? Jednou jsi na neschopence a musíš dodržovat režim tak jako všichni ostatní. :wink: Mně tehdy doktorka napsala neomezené vycházky a měla jsem klid. :wink:

Proč by neměli.. protože by spíš měli chodit po lidech co toho zneužívají než po těhotných ženských! Cikánů apod si ani nevšimnou! Navíc doktor správně nemá dávat neomezené vycházky, to je pak člověk v podstatě zdravej, když nemusí dodržovat léčebný režim a klid!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí