Kontrola na nemocenské - do kolika hodin?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
340
12.3.15 17:54

T

@BAZÁREK ANGIE píše:
Dočetla jsem a nestačím zírat, jak se diskuze o neschopence může proměnit ve snůšku posměšků a urážek. :think:

Taky jsem zrovna docetla a taky ziram 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
12.3.15 17:55

@Keyllah tak to by musel udělat jedině nekdo kdo se mi chce za něco pomstít a takový svině kolem sebe nemám, s lidma vycházím na pohodu a každej chápe, že jsem na neschopence :mavam: moc koukáš na americky detektivky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5418
12.3.15 17:57

@veronika67 vidis ja pracuji ve zdravotnictvi a nenapadlo by me to takto zneuzivat, asi je to o tom kdo ma smysl pro cestne jednani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41512
12.3.15 18:01
@veronika67 píše:
@Keyllah tak to by musel udělat jedině nekdo kdo se mi chce za něco pomstít a takový svině kolem sebe nemám, s lidma vycházím na pohodu a každej chápe, že jsem na neschopence :mavam: moc koukáš na americky detektivky :D

Já to pak řeším v práci…takže se to opravdu děje :mavam: A ano, každý může chápat proč jsi na neschopence, o tom žádná, ale ne každý bude chápat, když nebudeš dodržovat vycházky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
12.3.15 18:45

@Ráďa81 hele uz je to fakt trapny :) nerikam ze to maji lidi zneuzivat, jen jsem si dovolila rict, ze to az tak neprozivam ;) a ze kdyz jednou za cas vyjdu ven o hodku ci dve driv tak se nic nedeje ;) navic, stejne jsem ted byla po dobu co jsem doma nemocna, takze jsem nesla nikam treba 14 dni…no a ted kdyz potrebuju tak jdu misto v jednu treba ve 12. Tak myslim, ze kvuli tomu me tady nemusis kamenovat. Preji ti pekny vecer a pohodove tehotenstvi :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
12.3.15 18:48

@Keyllah aaaa takze pani ze soc. v tom pripade chapu tvoje rozhorceni, ale bud v klidu, ja to zase tak moc neflakam a ze by se lidi fotili, tak to slysim poprve, ale tak verim, ze svine se najdou, diky bohu se mezi takovymi nepohybuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5418
12.3.15 18:49

@veronika67 nikdo te nekamenuje a reagovala jsem na to, ze dle tebe je to buzerace coz urcite v pripadech kdy je neschopenka oduvodnena, tak neni. Vetsina kdo to povazuji za buzeraci jsou ty, co toho zneuzivaji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
12.3.15 18:50

@Ráďa81 me to tak prijde, ale co clovek to nazor :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41512
12.3.15 18:52
@veronika67 píše:
@Keyllah aaaa takze pani ze soc. v tom pripade chapu tvoje rozhorceni, ale bud v klidu, ja to zase tak moc neflakam a ze by se lidi fotili, tak to slysim poprve, ale tak verim, ze svine se najdou, diky bohu se mezi takovymi nepohybuji :)

Znáš někoho kdo jako pracovnice na sociálce bere tolik, že by odváděl 20.000,–měsíčně? :) nic ve zlém, ale přijde mi, že strašně rychle škatulkuješ, např. máme všechny minimálku, teď makám na sociálce atd…vždyť může být tolik jiných možností. Tak jako ve všem. Zbytečně někdy startuješ, tedy aspoň tak tady působíš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
12.3.15 18:56

@Keyllah nevim kde makas, vetsinou takovi udavaci posilaji fota na socku atd. Tk me to jen napadlo, no na vysokym poste, proc bys nemela takovy odvody :) ja mam jen ten nazor, ze je to prehnany a ze by mely byt neopmezeny, mysli si to moje mamka, muj pritel, tri moje tehotny kamosky a tak daaal, takze to ze mam jinej nazor neznamena, ze s nim musis souhlasit tak stejne jako ja nemusim souhlasit s tim tvym, pekny vecer :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41512
12.3.15 19:03
@veronika67 píše:
@Keyllah nevim kde makas, vetsinou takovi udavaci posilaji fota na socku atd. Tk me to jen napadlo, no na vysokym poste, proc bys nemela takovy odvody :) ja mam jen ten nazor, ze je to prehnany a ze by mely byt nrpmezeny, mysli si to moje mamka, muj pritel, tri moje tehotny kamosky a tak daaal, takze to ze mam jinej nazor neznamena, ze snim musis souhlasit tak stejne jako ja nemusim souhlasit s tim tvym, lekny vecer :)

Tak samozřejmě chápu, že si to hodně lidí myslí. Ale pokud je to nastavené tak, že pokud jsem na neschopence, beru peníze a mám vycházky, měla bych je dodržovat, a když ne, bude postih. Pokud nechci být nějak omezovaná, a je to pro mě až tak důležité, že se nepodřídím diktátu vycházek tak pak pro mě není neschopenka - takže buď dovolená, nebo neplacené volno atd. (pro situaci, že je neschopenka oprávněná, tedy nemůžu pracovat. Jen mi nepřijde správné, být na neschopence a rozčilovat se, že mě někdo buzeruje s vycházkama. Je to něco za něco, chci na neschopence peníze od státu? Tak dodržuju jeho pravidla. Nemyslím, to teď nějak vůči tobě zle. Je mi jasný, že kolikrát by člověk potřeboval tu vycházku v jiný čas atd. Ale tvrdit, že s tím jenom buzerujou a ventilovat to tak, že to nedodržuješ a dokážeš si to zařídit v případě problémů, mě prostě nepřijde správný. Ale přeji hezký večer :-)) už to taky zabalím a půjdu tvořit nějaké hodnoty :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
12.3.15 19:06

@Keyllah jo tak já neříkám, že je to uplně košer, ale vím, že 90% bab co znám to fakt takhle dělá, já to ještě nikdy nezneužila, jelikož jsem na neschopence poprvé v životě, takže si nepřijdu jako zneužívač systému a taky neříkám, že to budu dělat nějak cíleně, ale holt někdy prostě potřebuju vypadnout dřív a holt riskuju, ale to už je můj boj :) já měla vždycky problém s autoritama, takže tak :mrgreen: ahojky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
12.3.15 19:11

@Keyllah Jsi fakt trpělivá :kytka:.

• Citovat
  • Upravit
40
12.3.15 19:23

Asi už tady nikdo nebude, ale měla bych dotaz na kontrolu: jsem ted na nemocenské - rizikovka…předtím jsem nebyla fakt dost dlouho…prostě nevím, jak to chodí, když příjde kontrola…jak dlouho po zazvonění počkají?…co když budu ve sprše nebo na WC…nebo než se vyhrabu z postele :oops:…a když příjdou v době, kdy jsem u lékaře, nechají mi nějakou oznámenku?…je to sice trapné, ale bydlíme v novém domečku a ještě nemám schránku 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4607
12.3.15 19:30

@lily_b
Já jsem marodila v novostavbě, bez čísla popisného, bez zvonku.
Na marodní lístek jsem ještě dopsala telefonní číslo.
Přijela kontrola, já neměla tel u sebe, volal, já nezvedala, ihned volal na gyndu zda jsem tam. No byla jsem doma, okamžitě jsem volala zpět, stál na silnici před barákem a prostě mě naháněl dokud mu to nezvednu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí