Kontrola na nemocenské - do kolika hodin?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5418
12.3.15 09:39

@veronika67 na uradech jsou i v dobe vychazek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
12.3.15 12:26

@j.a.n.i1 no ono stres v těhotenství neprospívá matce, ani dítěti, takže pokud má žena kreténa šéfa, nedivím se, že jde raději na neschopenku a nevidím na tom nic špatného :) pracovat bude pak celý život a takhle má aspon cas sama na sebe a může se v klidu připravovat na mimčo :) když vidím, jak tady kdejaká matka vycucává stát o příspěvky snad i na toaleták, tak je mě zle, ale ja pocitvě pracovala několik let, takže nevidím důvod, proč bych nemohla být na neschopence, kor když ji mám nařízenou od lékaře…
@Keyllah já jsem v klidu, i kdyby kontrola přišla tak to mám ošéfovaný :) tak jako každá moje kámoška co byla na PN :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
12.3.15 12:27

@Ráďa81 já nevím co řešíš, je to snad moje věc ne? :) když přijde kontrola, tak přijde a zase si to budu řešit já…nevím, někdy mě přijde, že tady snad sedí jen samý zapšklý mařky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
12.3.15 12:28

@Ráďa81 a jestli chceš, můžu ti napsat adresu a můžeš na mě tu kontrolu poslat :D :D :D věřím, že bys toho byla i schopná :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5418
12.3.15 16:52

@veronika67 mne prijde ze je tady hafo vycuranych tehotnych, ktery se ohaneji nemocenskou ale nejsou schopny akceptovat pravidla ktera jsou dana. Na mmco se da v klidu pripravit ikdyz chodis do prace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1004
12.3.15 16:56
@Meha píše:
@veronika67 Proč buzerace? A proč neomezené vycházky?
Pokud je těhotná schopná se celý den procházet, pak by měla být schopná chodit do práce a nebýt na nemocenské.

a to si nemyslím, co třeba sestry u retngenů, ženský z farmacie a tak podobně… ty musí jít na neschopenku, protože jejich práce jim nedovoluje v ní zůstat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
12.3.15 17:00

@Ráďa81 naposled, taky bych klidně chodila do práce, ale protože mi už jendo dítě zemřelo, tak mě doktorka do práce jít nenechá, stačí ti to??? Vychcaný jsou ty, který si udělají dítě, aniž by měly prachy a pak od státu ždímají tísíce na dávkách, já odváděla měsíčně na pojištení cca 20 000, takže já mám předplaceno daleko dopředu, takže to, že budu ted doma a porodu se vrátím do práce nic neznamená, tak už mě laskavě dej pokoj!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
12.3.15 17:01

@tkub tak v takovým případě by podle paní chytré měl zaměstnavatel dál platit plat, ikdyž je žena doma…což je v dnešní době nereálné a každej zaměstnavatel řekne at jde na rizikový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
12.3.15 17:03
@tkub píše:
a to si nemyslím, co třeba sestry u retngenů, ženský z farmacie a tak podobně… ty musí jít na neschopenku, protože jejich práce jim nedovoluje v ní zůstat

Zaměstnavatel Tě musí převést na jinou práci.

A není to dle chytré @veronika67, ale dle zákona. Takže klid, holka.

• Citovat
  • Upravit
Meha
12.3.15 17:03
@Ráďa81 píše:
@veronika67 mne prijde ze je tady hafo vycuranych tehotnych, ktery se ohaneji nemocenskou ale nejsou schopny akceptovat pravidla ktera jsou dana. Na mmco se da v klidu pripravit ikdyz chodis do prace.

Souhlas

• Citovat
  • Upravit
101920
12.3.15 17:05
@tkub píše:
a to si nemyslím, co třeba sestry u retngenů, ženský z farmacie a tak podobně… ty musí jít na neschopenku, protože jejich práce jim nedovoluje v ní zůstat

Ne opravdu na neschopenku jí nemusí, je povinností zaměstnavatele je převést na práci, kterou dělat smí… tak půjdou třeba do kartotéky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
12.3.15 17:07

@Meha aha, tak ti dám příklad, když jsi tak chytrá, moje kamarádka setra na radiologii, otěhotněla, šla za šéfem a ten jí řekl, že jí nemá kam přeřadit, že místo tam pro ni není a at jde na neschopenku, takže asi takhle to dnes chodí, ty CHYTRÁ :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5418
12.3.15 17:07

@veronika67 v tom pripade uz mas nejake zdr. omezeni a mas se setrit, na coz si myslim 6hodin vychazek je dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101920
12.3.15 17:08
@veronika67 píše:
@Meha aha, tak ti dám příklad, když jsi tak chytrá, moje kamarádka setra na radiologii, otěhotněla, šla za šéfem a ten jí řekl, že jí nemá kam přeřadit, že místo tam pro ni není a at jde na neschopenku, takže asi takhle to dnes chodí, ty CHYTRÁ :pankac:

Ale to je její problém, že to nedá šéfovi písemně… se nedivím, že ji per huba poslal do háje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
12.3.15 17:08

@veronika67 Někdo je chytrý, někdo je holt jen trapný ;).

Příspěvek upraven 12.03.15 v 17:09

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí