Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Ráďa81 píše:
@veronika67 hele take jsem delala dost fyzicky a psychicky narocnou praci, ale kdyz me vedouci chtel poslat na neschopenku tak jsem na to neprustoupila a razem se zazracne misto naslo
Jé, koukám, že mi to potvrzuješ ![]()
@Keyllah bububu a co mi uděláte, má to tak každá moje kámoška, jsou domluvený s dr, že kdyby něco, tak jí dá razítko, nevidím na tom nic tak strašnýho…když si potřebuje někdy něco zařídit dřív než má vycházky…by mě zajímalo, kolik vy tak odvádíte do státní kasy, že tady tak nadáváte na ty co jsou na neschopenkách, kolem mě holky odvádí dost a z toho co zaplatili se ještě určo lepí různým sockám a nefakčenkám podpory…takže já mám svědomí klidný, nikdy jsem nebrala podporu, nikdy jsem nebyla na neschopence, byla jsem zvyklá chodit do práce i s horečkama a ted jsem si teda po smrti dítěte dovolila jít na rizikový a neposeru se, když nedodržím vycházky na minutu, tak mě můžete přijet ukamenovat. Nazdárek a bučte do někoho jinýho
![]()
@j.a.n.i1 píše:
Jestli to spíš nejsou ty, z jejichž odvodů se ty nemocenské platí
To by paní trapnou nenapadlo, to je myslím mimo její možnost pochopení, raději bych ji těmito úvahami netrápila
.
@Meha píše:
To víš, že jo holka, my všechny děláme za minimálku a štvou nás ty úspěšné hvězdy, které si mohou dovolit být těhotné na neschopence a pyskovat, že nemají neomezené vycházky.
Přesně tak to je, ámen.
Asi tak ![]()
@veronika67 píše:
@Keyllah bububu a co mi uděláte, má to tak každá moje kámoška, jsou domluvený s dr, že kdyby něco, tak jí dá razítko, nevidím na tom nic tak strašnýho…když si potřebuje někdy něco zařídit dřív než má vycházky…by mě zajímalo, kolik vy tak odvádíte do státní kasy, že tady tak nadáváte na ty co jsou na neschopenkách, kolem mě holky odvádí dost a z toho co zaplatili se ještě určo lepí různým sockám a nefakčenkám podpory…takže já mám svědomí klidný, nikdy jsem nebrala podporu, nikdy jsem nebyla na neschopence, byla jsem zvyklá chodit do práce i s horečkama a ted jsem si teda po smrti dítěte dovolila jít na rizikový a neposeru se, když nedodržím vycházky na minutu, tak mě můžete přijet ukamenovat. Nazdárek a bučte do někoho jinýho![]()
Tak už i bučíme??
tak 20.000,–Kč měsíčně, když je tě to tak zajímá…tak už nejsem socka na minimálce?
@Ráďa81 no tak u nás by se nenašlo, bo všude jsou přítomné chemikálie a není kde bych mohla dělat a raději budu na neschopence, než ždímat zaměstnavatele, který má už tak dost výdajů na další zaměstnance a za náhradu za mě ![]()
@Keyllah ano, protože jste jak stádo nechápajících kraviček, sorry, ale je to tak
20 000, nic moc no…to máš malý odvody, ty ti nepokryjí ani tu nemocenskou kdyby jsi šla…já jsem měla příjmy přes padesát, takže mě nemá kdo co vyčítat, že budu 4 měsíce na neschopence.
@veronika67 píše:
@Keyllah ano, protože jste jak stádo nechápajících kraviček, sorry, ale je to tak20 000, nic moc no…to máš malý odvody, ty ti nepokryjí ani tu nemocenskou kdyby jsi šla…já jsem měla příjmy přes padesát, takže mě nemá kdo co vyčítat, že budu 4 měsíce na neschopence.
Když odvedu 20.000,–Kč měsíčně tak mi to tu nemocenskou nepokryje?? A od kdy, prosím tě??
K dalším urážkám je myslím zbytečné se vyjadřovat, vypovídá to spíš něco o tobě než o nás…
@veronika67 Chtělo by to umět číst @Keyllah psala, že má tolik odvody, nikoliv plat…
@Keyllah zajímavé, že odvádíš stejně jako já
no nic, mám na práci lepší věci, než se nechat urážet od mařenek za PC
tak si tady dál poklidně nadávejte, že si někdo dovolil jít na neschopenku ![]()
@veronika67 píše:
@j.a.n.i1 ano, vrátím se zpět na ZŠ
To bude nejlepší…
@veronika67 píše:
@Keyllah zajímavé, že odvádíš stejně jako já![]()
no nic, mám na práci lepší věci, než se nechat urážet od mařenek za PC
tak si tady dál poklidně nadávejte, že si někdo dovolil jít na neschopenku
Zvláštní…myslím, že ten kdo nejvíc urážel jsi byla ty. Vlastně jsem si nevšimla, že by tady někdo jiný někoho označoval za kravky na minimálce atd…
@veronika67 v tom pripade nenadavej ze na neschopence jsou omezene vychazky, kdyz jsi pristoupila na to ze jdes na nemocenskou. A vsechny co znam a jsou na nemocensk ze zdr. duvodu a ne z vychcanosti tak jim bohate vychazky staci.
@Keyllah když někdo není schopen rozlišovat situaci těch, které si válí zadnici na neschopence dobrovoleně a těch kterých na ni jsou, aniž by chtěly, tak sorry, ale opravdu jsou to kravičky, měj se
![]()