Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, prosím o radu. Poslední menstruace 20.7. několik pozitivních testů, HCG v krvi 755 a dnešní ultrazvuk nulový, prý tam nic není a těhotná nejsem. Po příjezdu domů jsem za vteřinu měla opět dvě čárky na testu. Co to znamená?
5ekla bych, že na ultrazvuk je brzy, na něm je něco vidět až, když je HCG 1000 a víc a docela dost dobře nechápu jaký doktor by ti řekl při pozitivním HCG v krvi, ikdyž na ultrazvuku nic neviděl, že těhotná nejsi.
elisenka píše:
Ahoj holky, prosím o radu. Poslední menstruace 20.7. několik pozitivních testů, HCG v krvi 755 a dnešní ultrazvuk nulový, prý tam nic není a těhotná nejsem. Po příjezdu domů jsem za vteřinu měla opět dvě čárky na testu. Co to znamená?
Pockej az ti stoupne HCG. Muze jit o mladsi tehotenstvi.
Ahoj, já měla poslední ms přesně jako ty a hcg jsem měla naposledy minulý čtvrtek 10670
A na utz by to mělo být vidět. Nevím, nechci ti brát a ani zbytečně dávat naději, asi ti moc neporadím, ale přijde mi to divné. A co ti řekl doktor? KDyž jsi nedostala ms a máš pozitivní test, to s tebou nic nedělal?
Nene, hodnota je z pondělí.Další krev jdu po neděli opět v pondělí a na ultrazvuk v úterý, ale prý tam nic nebude.
a na nic tě neupozorňoval? to ti jen řekl, kdy máš přijít na další krev?
Díky. On počítá,že nové HCG bude nižší a tím prokáže potrat.Prý kdyby křeče a omdlévání,mám jet do nemocnice.A taky možnost,že je to mimoděložní, to nemůže poznat už teď?
V sobotu po pohlavním styku,jen trošku,pak ne.Tak jsem tam v pondělí šla, byl tam jiný doktor a viděl gestační váček, ale ještě ne srdíčko.Doktor dnes neviděl nic a říkal,že se tamten mohl splést a zaměnit krevní skvrnu za gestační váček.
Kdyby to bylo mimoděložní, tak by to poznal už teď…I když možný je všechno, třeba kdybys měla extrémně dlouhé cykly a tím ovu o hodně později, tak by to mohlo být ještě malinké ![]()