Těhotná či netěhotná?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
526
12.9.11 12:34

takže dnes ms nedorazila mohla bych už testnou zítra nebo až tak za tyden děkuji za vaše názory :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5575
12.9.11 12:37
petulinnka píše:
takže dnes ms nedorazila mohla bych už testnou zítra nebo až tak za tyden děkuji za vaše názory :think:

Testnout se můžeš kdykoliv, ale nemusí být test pozitivní, takže za mně počkat (i když je to těžké :mrgreen: ). Já měla v den vynechání menzes test negativní (testovala jsem se jenom proto, že jsem měla nařízený rentgen plic proto, že sme měli na oddělení ženu s TBC) a pak jsem se testovala za 4 dny (MS nedošla a já jelikož jsem byla na tom rentgenu, tak jsem byla vyplašená) a byl slabě pozitivní a hCG z krve jsem měla 250. Pak už jsem se netestovala, jenom chodila na sono a kvůli tomu rentgenu i na genetiku.
Držím palce :srdce:

Barča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5575
12.9.11 12:38

Elisenko
Napiš jak dopadlo to dnešní hCG :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
526
12.9.11 12:40

děkuji já jsem trpělivá tak počkám jestli ještě potvora nepříjde třeba zítra jelikož mám nepravidelnou ms a když nedorazí ani zítra tak pak testnu ale at nechodí já jsem jí nezvala :mrgreen: :dance: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
526
12.9.11 12:42

a dnes je to asi blbost testovat co i kdyz ten mama test co mám tak tam se píše kdykoliv během dne a že se muže testovat i v den očekávané ms tak nevím ale já si počkám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
12.9.11 14:46

Ahojky, právě jsem zažila šok, stouplo to trojnásobně, takže dnes hodnota 2200, minulé pondělí 755.!!!Prý těhotná jsem a zítra ultrazvuk, to ho budou asi hledat,že?Ještě je prý možnost mimoděložní, měla bych asi nějaké problémy, ne? Jsou příznaky? Jinak děkuji za podporu,hned jsem si na tebe vzpomněla a letěla napsat. Tak jak to vidíš,paní doktorko? Mám ještě šanci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5575
12.9.11 14:52
elisenka píše:
Ahojky, právě jsem zažila šok, stouplo to trojnásobně, takže dnes hodnota 2200, minulé pondělí 755.!!!Prý těhotná jsem a zítra ultrazvuk, to ho budou asi hledat,že?Ještě je prý možnost mimoděložní, měla bych asi nějaké problémy, ne? Jsou příznaky? Jinak děkuji za podporu,hned jsem si na tebe vzpomněla a letěla napsat. Tak jak to vidíš,paní doktorko? Mám ještě šanci?

Je pravda, že to stouplo, ale méně, než by bylo vhodné (jak jsem psala minule, mělo už být kolem 6000 a více). Uvidí se na sonu, nechci ti dávat marné naděje. Už jsem zažila mnohokrát, že přes všechna vyšetření, která vypadala všelijak bylo těhu živé a v pořádku, takže já osobně dělám závěr až po ultrazvuku. Naděje je vždycky :-D . Při této hodnotě už bych se mimoděložního těhu nebála, když hodnoty jedou nad 1000 tak mimoděložní je velice nepravděpodobné.
No budu ti moc držet palce a dej vědět zítra po ultrazvuku. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
12.9.11 15:03

Děkuji. Je to ještě taková malá jiskřička naděje,tak uvidíme. Třeba jsem opravdu krátce a ty hodnoty jsou nízké,ale potěšilo,že to stouplo.Už jsem nevěřila. Děkuji,zítra se ozvu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
12.9.11 20:14
elisenka píše:
Ahojky, právě jsem zažila šok, stouplo to trojnásobně, takže dnes hodnota 2200, minulé pondělí 755.!!!Prý těhotná jsem a zítra ultrazvuk, to ho budou asi hledat,že?Ještě je prý možnost mimoděložní, měla bych asi nějaké problémy, ne? Jsou příznaky? Jinak děkuji za podporu,hned jsem si na tebe vzpomněla a letěla napsat. Tak jak to vidíš,paní doktorko? Mám ještě šanci?

Já ti nechci brát naději,ale za týden to stouplo dost málo.taková hodnota mi naskočila za 2 dny,ale moc držim palce,ale raději ti to píšu na rovinu aby si nebyla více zklamaná
Já založila diskuzi o mimoděložním těhotenství a byla tam holčina co i při mimoděložním těhu měla přes 2000

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
13.9.11 09:46

Ahoj, na ultrazvuku nic nenašel. Dvě možnosti, jet na kyretáž do nemocnice,že tam jsou možná zbytky a proto stoupá hcg nebo další krev ve čtvrtek a v pátek ultrazvuk. Teď si domlouvám jiného gynekologa,ať prohlédne ultrazvuk. Mimoděložní asi ne,že za dělohou nic není, ani krev a voda, nemám příznaky. Tak zase nic nevím. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5575
13.9.11 10:30
elisenka píše:
Ahoj, na ultrazvuku nic nenašel. Dvě možnosti, jet na kyretáž do nemocnice,že tam jsou možná zbytky a proto stoupá hcg nebo další krev ve čtvrtek a v pátek ultrazvuk. Teď si domlouvám jiného gynekologa,ať prohlédne ultrazvuk. Mimoděložní asi ne,že za dělohou nic není, ani krev a voda, nemám příznaky. Tak zase nic nevím. :cry:

Ahojky, tak to mi je moc líto. Vypadá to tak, že se založil tzv. trofoblast (část plodového vejce, které produkuje hCG), ale nezaložilo se miminko. Pak se to taky bere jak zamlklý potrat. Pokud ti bude hCG klesat a na sonu nebudou zbytky, tak revize není nutná, ale uvidíš, co ti řekne gynekolog. U této diagnozy je fakt lepší, aby to vidělo více lékařů. U nás, pokud to chci diagnostikovat, tak vždy k tomu zavolám dalšího, abychom se navzájem uvrdili.
Držím ti moc palce, pokud by ti nedělali revizi, tak normálně dostaneš jakoby menzes a po 3 měsících znova zkuste.

Barča :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
15.9.11 15:50

Ahoj, tak můj horor se opakuje. Dnes krev 3054 Hcg, doktoři z ambulance mě předávají do nemocnice a nevědí, co se tam bude dít. Na ultrazvuku nic, prý tam je sliznice 8mm, děl v AVF norm velká se sekr., bez GS, ovaria bilat norm vzhledu, tek0. Prosím co teď? Nechci na kyretáž ani laparoskopii.Mně nic není a děloha je čistá, za dělohou žádná tekutina. Byla jsem na ultrazvuku lepším, co dělá screening a prohlédl to kolem dokola a na 99procent mimoděložní vyloučil. Co si o tom myslíš?Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
15.9.11 16:43

Ahoj, tak já moc neporadím, ale zajímá mě, jak to dopadne. Držím moc pěsti! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5575
15.9.11 20:22
elisenka píše:
Ahoj, tak můj horor se opakuje. Dnes krev 3054 Hcg, doktoři z ambulance mě předávají do nemocnice a nevědí, co se tam bude dít. Na ultrazvuku nic, prý tam je sliznice 8mm, děl v AVF norm velká se sekr., bez GS, ovaria bilat norm vzhledu, tek0. Prosím co teď? Nechci na kyretáž ani laparoskopii.Mně nic není a děloha je čistá, za dělohou žádná tekutina. Byla jsem na ultrazvuku lepším, co dělá screening a prohlédl to kolem dokola a na 99procent mimoděložní vyloučil. Co si o tom myslíš?Děkuji

Ahojky, pokud nemáš obtíže, tak počkej. Člověk fakt nikdy neví. Držím moc palce.

Barča :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
20.9.11 17:57

Ahoj, jak se to vyvíjí? dopadlo to dobře? Co je nového?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí