Kontrolka Check v autě

5913
29.7.19 16:11

Check znamená, že máš něco zkontrolovat. Zpravidla se jedná o kontrolku servisu, tedy výměna oleje atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4511
29.7.19 16:11
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.7.19 16:14

A když s tím autem jedeš, cuká to??? 8o

• Citovat
  • Upravit
NellinkaNella
29.7.19 16:31
@Anonymní píše:
A když s tím autem jedeš, cuká to??? 8o

Nene jede uplne normalne jako predtim jen sviti kontrolka

• Citovat
  • Upravit
3155
29.7.19 16:37

Buď to bude upozornění na pravidelný servis, což ale si nejsem jistá, jestli Getz umí nebo nějaká závada. A to by měla svítit ještě nějaká chybová kontrolka.
Mě na autě svítí dvě kontrolky, spolu související a může to mít asi milion příčin.
Nejlepší je kontaktovat servis.
No a já bych jela. Nejsem jako ti inteligenti co stáli tři dny v Polsku, takže kdyby mi to někde kleklo, neměla bych problém s řešením.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.7.19 16:41

Tak to bude nějaká blbost, možná by stačilo vymazat z řídící jednotky chybové hlášení.
Nech to hodit na diagnostiku…

Občas pomůže odpojit baterku, nechat ji,,vydechnout,, a zase zapojit, ale po čase v drtivé většině případů se rozsvítí znovu.
Pokud by tě napadlo to zkoušet, vytáhni klíček ze zapalování ;)

• Citovat
  • Upravit
20867
29.7.19 16:51
@Anonymní píše:
Tak to bude nějaká blbost, možná by stačilo vymazat z řídící jednotky chybové hlášení.
Nech to hodit na diagnostiku…Občas pomůže odpojit baterku, nechat ji,,vydechnout,, a zase zapojit, ale po čase v drtivé většině případů se rozsvítí znovu.
Pokud by tě napadlo to zkoušet, vytáhni klíček ze zapalování ;)

Jop. Idealne takto resit veskere svitici kontrolky. Jsou tam vicemene zbytecne. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
29.7.19 16:56

Když nevím dodržuju pravidla „semafor“, s oranžovou jedu, s červenou ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2045
29.7.19 18:57

@Cenarius
Jojo, je lepší to ignorovat než řešit. Prece5na emimini říkaly holky, že to je blbost :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NellinkaNella
29.7.19 21:27

@NinaU. Dobros dojela jsem do servisu a tak mi rekli ze je to snimač hrdla u motoru :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová