Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Check znamená, že máš něco zkontrolovat. Zpravidla se jedná o kontrolku servisu, tedy výměna oleje atd…
https://www.hyundaiclub.net/viewtopic.php?… Google ví všechno
@Anonymní píše:
A když s tím autem jedeš, cuká to???
Nene jede uplne normalne jako predtim jen sviti kontrolka
Buď to bude upozornění na pravidelný servis, což ale si nejsem jistá, jestli Getz umí nebo nějaká závada. A to by měla svítit ještě nějaká chybová kontrolka.
Mě na autě svítí dvě kontrolky, spolu související a může to mít asi milion příčin.
Nejlepší je kontaktovat servis.
No a já bych jela. Nejsem jako ti inteligenti co stáli tři dny v Polsku, takže kdyby mi to někde kleklo, neměla bych problém s řešením.
Tak to bude nějaká blbost, možná by stačilo vymazat z řídící jednotky chybové hlášení.
Nech to hodit na diagnostiku…
Občas pomůže odpojit baterku, nechat ji,,vydechnout,, a zase zapojit, ale po čase v drtivé většině případů se rozsvítí znovu.
Pokud by tě napadlo to zkoušet, vytáhni klíček ze zapalování ![]()
@Anonymní píše:
Tak to bude nějaká blbost, možná by stačilo vymazat z řídící jednotky chybové hlášení.
Nech to hodit na diagnostiku…Občas pomůže odpojit baterku, nechat ji,,vydechnout,, a zase zapojit, ale po čase v drtivé většině případů se rozsvítí znovu.
Pokud by tě napadlo to zkoušet, vytáhni klíček ze zapalování
Jop. Idealne takto resit veskere svitici kontrolky. Jsou tam vicemene zbytecne. ![]()
Když nevím dodržuju pravidla „semafor“, s oranžovou jedu, s červenou ne ![]()
@Cenarius
Jojo, je lepší to ignorovat než řešit. Prece5na emimini říkaly holky, že to je blbost ![]()
@NinaU. Dobros dojela jsem do servisu a tak mi rekli ze je to snimač hrdla u motoru ![]()