Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky snažíme se o mimi a stále nic mam nízkou děložní sliznici a proto bych chtěla zkusit Kontryhel, chci se jen zeptat jestli ho mam pit od prvního dne MS a jelikož nevím kdy mam ovulku(podle testu je to pokaždé jiný den nebo vubec) tak kdy bych měla s užíváním přestat?
Já nejsem pro kontryhel…zkus Čaj báby Radnické (objednat z eshopu), obsahuje víc bylinek a mám dobrou zkušenost ![]()
@vodolejka píše:
Já nejsem pro kontryhel…zkus Čaj báby Radnické (objednat z eshopu), obsahuje víc bylinek a mám dobrou zkušenost
Tak o tomhle čaji jsem teda ještě neslyšela:-) A ten se užívá taky od prvního dne MS až do ovulky?
@neonqa píše:
Tak o tomhle čaji jsem teda ještě neslyšela:-) A ten se užívá taky od prvního dne MS až do ovulky?
Ahoj ženy, já kontryhel užívám již 2 měsíce. Velice mi pomohl na úpravu cyklu po vysazení HA, jelikož mé cykly byly 3 týdny krvácení a týden bez, docela na budku. Snažit o mimi se chceme s manželem až kolem vánoc, HA jsem vysadila minulé vánoce, dala jsem si raději rok rezervu, kdyby po 10-ti letech užívání HA byl nějaký problém. Kdybych věděla, jaké je HA svinstvo, tak bych si ji příště rozmyslela. Kontryhel se může pít pořád, nemá žádné vedlejší účinky, nelze se jím předávkovat. Je vinikající na srovnání cyklu, na děložní sliznici, má se užívat první 3 měsíce v těhu jako prevence potratu, pak se má pít 3 měsíce před plánovaným porodem - prokrvuje dělohu a usnadňuje prý porod a celé šestinedělí z důvodu zavinutí dělohy. Mně připadne, že je to lék skoro proti smrti. ![]()
Ahojda, chci se zeptat, s manželem se snažíme o mimi cca od července. Cca asi dva dny po menstruaci jsem začala pít kontryhel, asi 14 dní jsem ho pila-2*denně a pak vysadila, teď to je 41 dní co jsem nedostala menstruaci
Může kontryhel hodně opozdit ms? Máte někdo prosím zkušenost? Nějak si říkám, že se jedná jen o čaj… a pila jsem ho jen opravdu krátce… že by to mělo až takový účinek? No, kdybych byla těhu, budu skákat radostí
Momentálně cítím pnutí na prstou, lehce citlivé bradavky, a cca 14 dní pobolívání na pravé a levé straně v podbříšku, těhu test zatím negativní. Děkuji všem za příspěvky
![]()
@Papaj29 já měla díky kontryhelu právě ms jak hodinky.. že by zpožďoval, to jsem ještě neslyšela ![]()
Já právě kdysi někde četla, že někomu kontryhel zpozdil ms. Asi to chce čas
ale jsem nedočkavá a test dnes negativní, tak mě napadlo, jestli to třeba nemam jen opožděné. Ale věřím tomu, že těhu jsem… testům moc nevěřím, počkám ještě týden. Jinak jsem naprosto v pořádku… tak že by přece jen mimi?
![]()
No, tak menstruace po pití kontryhelu se dostavila se 14-ti denním zpožděním, takže žádné // nebyly
Ale zas na druhou stranu nemam žádné menstruační obtíže, žádné bolesti, moc nekrvácím a jsem v pohodě. Jinak vždycky když jsem to měla, tak sem první den ležela v křečích, měla zimnici a i střevní obtíže. Teď pohoda… ale už jsem si myslela, že čekáme mimi a ono nic
teď jsem sklamaná. Takže pít či nepít Kontryhel?? No, kdo asi neplánuje mimi a je mu jedno kdy se mnezes dostaví, tak vřele doporučuji ![]()
Ahoj Holky..Ja piju kontryhel uz dva mesice..Prvni mesic jsem ho pila cely vubec jsem prave nevedela ze se ma pit pri ms jen do ovu.. :-/
Tak uvidime kdy se nam podari a budeme mit //
Ale musim rict ze pri ms uz nemam tak silne krece a bolesti..Tak aspon na to mi to nejak pomohlo.. ![]()
Já též pila kontryhel 14 dní v kuse, nezávisle na tom, kdy mi začíná ovu. Ale i jak píšeš ty, opravdu při ms žádné bolesti
je to super
Renatta-držím palce ať se povede //
My též doufáme ![]()
@Papaj29 Taky preji at se vam brzo zadarii.. Byl by to hezky vanocni darek ze?? ![]()
Renatta-a jak dlouho se snažíte? Já jsem si dnes na zkoušku objednala ovulační testy, tak jsem na ně zvědavá
![]()
@Papaj29 Teprv zaciname druhy mesic..Sice jsme si to rikali uz x mesicu ale skutek utek.. A vy??
My od května do června, pak jsme si dali pauzu protože jsem cca ve třetím týdnu samovolně potratila a teď se snažíme od cca konec července… Byl by to krásný dáreček k vánocům, to ano
Je zvláštní, že kdo mimi nechce, tak otěhotní hned a v pohodě a ti co chtějí, tak jim to nejde…
Teď jsem si objednala 10 ovulačních testů, tak jsem hoodně zvědavá kdy teda opravdu mam tu ovulaci, já mam menstruaci různě-někdy 28 den a někdy taky 38, takže nevím kdy tu ovulaci mam přesně… Dokonce mi i kamarádka radila, že mam po aktu dát nahoru nohy, ale prý to je blbost podle gynekologa, že ty spermijky tam dorazí tak jako tak
![]()