Kontryhel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1076
25.10.16 08:32

Jak užívat konryhel na srovnání cyklu a případné otěhotnění, když nevím, kdy aa zda mám ovulaci? díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
25.10.16 08:34

Kontryhel se pije jen do ovulace. Když nevíš, kdy ovulace je, pila bych prvních 14 dní cyklu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
25.10.16 08:39

Koupila bych ovulacni testy a v pulce cyklu zhruba bych zkousela, jestli se tam neco najde… no a pokud jo, tak ten caj prestat pit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3383
25.10.16 09:23

Já taky nevím kdy mám ovulaci, tak kontryhel začínám pít první den menses a končím tak v půli cyklu. V případněm těhu to v plném začátku neškodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1829
21.11.16 08:01

Co obsahje kontryhel?

Ahoj, piju kontryhel teprve treti den, zacala jem ho pit kvuli otehotneni ale mile me prekvapil i v tom ze se mi najednou ztatilo silene akne a vratila chut na sex, prijde mi to jako zazrak, celkove se citim lepe. Nevite prosim co kotryhel tak zazracneho obsahuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1076
21.11.16 09:15

@tvetinka zvyšuje ženské hormony :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.12.16 21:13

Sedací koupel kontryhel

Ahoj holky koupila jsem si čaj kontryhel normálně porcovanej, chci ho pit kvůli otěhotnění..beru jeste i duphaston a prý by to nemělo vadit ale co ted resim je ze chci na mykozy vyzkoušet sedací koupel a zajímá me jestli muzu použít tenhle porcovanej čaj a kolik toho použít…děkuji za radu :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3383
6.12.16 21:28

Já bych vysypala třeba 2 pytlíky do lavoru a tak si udělala sedací koupel, Do vany by toho muselo byt více..ale dá se koupit i sypaný čaj. Taky piju kontryhel a užívám duphaston.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1076
7.12.16 12:32

@LLenule111 a jak piješ kontryhel a užíváním duphastonu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.12.16 17:31

Děkuji :) zkusim a uvidim…jinak ja čaj budu pit od 1 dne MS po ovu…ted čekám jestli vůbec MS dorazí :)… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3383
7.12.16 19:30

@kapyka Kontryhel piju 2 šálky denně, někdy jenom jeden hrnek..začínám pít prvním dnem menses a končím v půli cyklu(nevím kdy mám ovulaci). A duphaston mi naordinoval lékař od 11-25 dne cyklu jednu tabletu ráno a jednu večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5573
9.12.16 22:27

Máte po kontryhelu PMS? Jsem po revizi, pila jsem ho první 2 týdny, pak už ne. Podle běžné délky cyklu by měla MS dojít za 4 dny, ale nemám PMS, tak nevím, jestli je to kontryhelem nebo si ještě počkám. Nějaké zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
27.1.17 00:10

Ahojky, já pila kontryhel před prvním těhu, měla jsem nízkou slinici - cca. 2 mm, takže by se nemělo mimčo kde uchytit. Po tomto pro mě zázračném čaji jsem si jednak „nastartovala“ menstruaci (předtím od puberty rozházený cyklus a později bez brání hormonů absence menstruace). Mám PCO a proto jsem k němu ještě užívala Nosifol. Díky tomuto čaji se mi vrátila menstruace, ovulace a sliznice narostla na krásných 8mm. Teď mě ale zajímá, když kojím a menstruaci jsem měla od porodu 3× - vždy po cca. 3 měsících, zda ho můžu nasadit kdy chci a nebo zda je opravdu lepší, když budu vědět, kdy je ovulace. Menstruaci jsem měla cca. před týdnem a nechce se mi čekat další 3 měsíce na další a bůh ví, zda vůbec přijde. Při kojení je to takové nejisté :-D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3964
27.2.17 10:23

Ahoj ženy, je možné, že po kontryhelu /piju cca 4 měsíc - vždy prvních 14 dnů od MS do ovu / se mi opozdila MS o týden a ještě mam MS o dost silnější než mívám… :nevim:
V lednu a únoru jsem brala vždy první týden ATB :think: tak by to mohlo být i těmi antibiotiky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
14.4.17 23:40

Moje první zkušenost s kontryhelem

Před ¾ rokem jsem vysadila HA po 10 letech. Vždy (kromě těch 10 let) jsem měla nepravidelnou menstruaci, která vždy trvala 6 dní - VŽDY (to byla jediná pravidelnost :lol: ) Čaj si dělám 4. den a první překvapivé účinky - menstruace zkrácená o 1-2 dny :dance: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí