Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
V obchodě jsem zahlédla konvici Britta (Brita?), která přefiltruje vodu , takže z ní odstraní chlor a spol. Dívala jsem se, co se dá vyčíst na obale(nic moc), na informace u prodavačky jsem neměla zase moc času.
Z vodovodu totiž u nás moc dobrá voda není, ještě pořád kupujeme kojeneckou pro syna na pití. Byla bych ochotna investovat do něčeho takového jako tahle konvice, nemáte s ní někdo zkušenost?
Díky za případné odpovědi
Veru
ahoj, moje svagrova je s ni spokojena, me prisla ta voda trochu kysela…
konvice Brita je nejdrazsi, existuji i levnejsi, nicim se nelisi jen znackou.....
dulezitejsi nez konvice jsou ty naboje, kterymi se to filtruje, ty bych asi koupila znackovy
Ahoj Vrony,
my máme tuto konvici už skoro rok a jsme s ní maximálně spokojení. Pořídila jsem si ji na doporučení kamarádky a byla to jedna z nejlepších investic. Odpadlo díky tomu nakupování balených vod. Přefiltrovaná voda je chuťově výborná, vařím z ní úplně všechno - čaj, kávu, polévky, používám ji i na vaření rýže, těstovin… Nedám na ni dopustit. Už jsme ji koupili postupně jako dárek i našim rodičům a všichni jsou nadšení stejně jako my
.
Ahojky,
taky ji mám doma a je naprosto super! Když si udělám čaj z přefiltrované vody, tak je vidět ten rozdíl......nejsou tam tmavé mapy, které pak zůstávaly na hrnečku. Čaj je krásně průzračnej.
Prvně jsem ji viděla u kámošky a pak jsem si ji hned pořídila.
Taky v ní vařím všechno - brambory, polívku…
Jana a Aninka