Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Děláte prosím někdo recepty z těchto rostlinek?
Pardon za to druhé téma, nešlo mě to připdat
A nahrávání fotek je taky děs a hrůza, e-mimino totálně nestíhá a pořád to padá ![]()
@Pudloslava píše:
Ony jsou jedle? co se z toho jí?
já to taky nevěděla
@chipsa mam jich cely zahon na pozemku, ktery se ma zastavet, tak ze bych si preci jen nejake dala na zahradu? ony jsou pry po presazeni tri roky prichciple, jinak se mi celkem libi, ale zda se mi, ze malo kvetou a kratce.
zasujaly me ty zavadle kvety, tech je asi dostatek
Příspěvek upraven 23.04.16 v 19:44
@Pudloslava píše:
@chipsa mam jich cely zahon na pozemku, ktery se ma zastavet, tak ze bych si preci jen nejake dala na zahradu? ony jsou pry po presazeni tri roky prichciple, jinak se mi celkem libi, ale zda se mi, ze malo kvetou a kratce.
já je zdědila po babičce. pořád jsme kolem nich chodili a přemýšleli, co to je.
@Pudloslava píše:
Jo takova klasika babiccinych zahradek
přesně tak. Když vím, že se jedí tak si jich budu více vážit:)
@Pudloslava píše:
Ony jsou jedle? co se z toho jí?
Květy, jsou moc dobré
@dalmati píše:
Květy, jsou moc dobré
prý se to dává i do salátu
@chipsa recepty nějaké bych ráda - vždycky jsem to jedla jenom tak čerstvě utržené. Zkoušela jsem to udělat nasladko, ale nedopadlo to vůbec dobře. Nevíš, jestli se dají jíst i listy?
@dalmati píše:
@chipsa recepty nějaké bych ráda - vždycky jsem to jedla jenom tak čerstvě utržené. Zkoušela jsem to udělat nasladko, ale nedopadlo to vůbec dobře. Nevíš, jestli se dají jíst i listy?
Někde jsem četla, že listy jsou dobré spíše jako něco na styl porku a hlíza chutná jako oříšky, když se opraží.
@dalmati píše:
Květy, jsou moc dobré
a k cemu bys to prirovnala?
@Pudloslava píše:
a k cemu bys to prirovnala?
Sladké, trochu asi něco jako cuketa ![]()