Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahoj holky chci se zeptat jak jste na tom s kopáním okolo toho 30 tt.dočetla jsem se že kopání má být intenzivní a silné a to opravdu mám,malá kope až mě cuká celé bříško,ale někdy je den kdy malou sotva cítím a jsem z toho na nervy
je to normální ?
jojo, úplně normální. stačí, aby se mimčo jinak natočilo a kope tě do zad. pak to necítíš.
jj, je to normální, někdy je čilejší, někdy méně a opravdu záleží, jak je položené ![]()
jsem 29tt a potvrzuju.. malá někdy jako by se snažila prokopat nouzovej východ ven (nejlíp v práci že) a pak když se chcem předvést tatínkovi, dělá že v bříšku nikdo není
potvůrka
Když se hodně bojím že dlouho nic, lehnu na záda a ona cestuje do pohodlnější polohy
U mě taky, všimla jsem si, že když se změní režim, kope míň. Třeba kyž jedeme na chatu, jdem spát později, vstáváme později, kolem mnohem víc hluku (rodina:-)), dělala, že tam není. Ale vrátili jsme se a jede podle rozpisu, ráno kolem půl sedmý, kolem jedenácti, po obědě, v pět a večer po desátý, občas i v mezičase:-)) Sranda, no:-)
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat a s někým tady popovídat, zda je normální, že v noci mě malá často kope, otřásá se mi celé břicho, dříve to nebylo pravidlem, ale teď už tam pracuje takhle v bříšku každou noc a jakoby měla rituál vždy k ránu. Je to normální? Jinak zdravím všechny těhulky. Aneta
Určitě to je normální, oni se režim utvoří sami. A jak jsou větší, tak jsou i miminka v bříšku čilejší…Jako když jsi ucítila první pohyby, tak taky nebyly tak silné, pak se vše stupňuje a i mění
. Můžeš být naprosto v klidu. ![]()