Kopie výpovědi
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Mně se nedávno hodila. Měla si poslat dvakrát, jednu pro zaměstnavatele, jednu pro tebe.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lennynnel a můžu ji po zaměstnavateli ještě chtít? Ikdyž je to hodně blbý.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Lennynnel a můžu ji po zaměstnavateli ještě chtít? Ikdyž je to hodně blbý.
Já myslím, že určitě ano. Pro příště, takové doklady vždy dvakrát ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lennynnel já teda doufám, že jim přišla, ale to by se už určitě ozvali ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Lennynnel já teda doufám, že jim přišla, ale to by se už určitě ozvali
To asi určitě
tak tam zkus zavolat a nebo jít rovnou a vyřídit to. Hold budeš chvilku třeba v roli „blbce“, ale raději ať to máš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Určitě si o kopii zavolej
Spíš by mne ale zajímalo, jak víš, že tvá výpověď byla tedy akceptována/doručena/nebo jak to nazvat?! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@leylen no myslím, že by se ozvali, když jsem jim psala, že chci podat výpověď
a od té doby co jsem ji poslala, tak jsem tam nebyla a oni uz nevolali ani nepsali, jestli jsem to už poslala
Tak asi byla doručena ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@leylen no myslím, že by se ozvali, když jsem jim psala, že chci podat výpověďa od té doby co jsem ji poslala, tak jsem tam nebyla a oni uz nevolali ani nepsali, jestli jsem to už poslala
Tak asi byla doručena
Ooooo, jak krásná čistá duše si
jelikož jde jenom o brigošku, tak tam asi žádný „poser“ od zaměstnavatele nebude, ale dovol, abych tě seznámila s pojmem áčka, paragraf a stržená mzda
Opravdu nechci strašit, prostě si tam zavolej, nebo rovnou zajdi, takové doklady musíš mít u sebe ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj
Chci se zeptat, když jsem posílala doporučeně výpověď z brigády poštou, tak nenapadlo mě chtít kopii (byla to moje první sepsaná vypověď )
Myslíte, že bych ji po zaměstnavateli měla ještě chtít. Ono je to totiž záležitost z října minulého roku.