Kopie výpovědi

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
17.1.20 07:40

Kopie výpovědi

Ahoj
Chci se zeptat, když jsem posílala doporučeně výpověď z brigády poštou, tak nenapadlo mě chtít kopii (byla to moje první sepsaná vypověď )
Myslíte, že bych ji po zaměstnavateli měla ještě chtít. Ono je to totiž záležitost z října minulého roku.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
234
17.1.20 07:55

Mně se nedávno hodila. Měla si poslat dvakrát, jednu pro zaměstnavatele, jednu pro tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.1.20 08:04

@Lennynnel a můžu ji po zaměstnavateli ještě chtít? Ikdyž je to hodně blbý.

• Citovat
  • Upravit
234
17.1.20 08:07
@Anonymní píše:
@Lennynnel a můžu ji po zaměstnavateli ještě chtít? Ikdyž je to hodně blbý.

Já myslím, že určitě ano. Pro příště, takové doklady vždy dvakrát :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.1.20 08:14

@Lennynnel já teda doufám, že jim přišla, ale to by se už určitě ozvali :D

• Citovat
  • Upravit
234
17.1.20 08:23
@Anonymní píše:
@Lennynnel já teda doufám, že jim přišla, ale to by se už určitě ozvali :D

To asi určitě :D tak tam zkus zavolat a nebo jít rovnou a vyřídit to. Hold budeš chvilku třeba v roli „blbce“, ale raději ať to máš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1506
17.1.20 10:05

Určitě si o kopii zavolej :) Spíš by mne ale zajímalo, jak víš, že tvá výpověď byla tedy akceptována/doručena/nebo jak to nazvat?! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.1.20 10:23

@leylen no myslím, že by se ozvali, když jsem jim psala, že chci podat výpověď :D a od té doby co jsem ji poslala, tak jsem tam nebyla a oni uz nevolali ani nepsali, jestli jsem to už poslala
Tak asi byla doručena :D

• Citovat
  • Upravit
1506
17.1.20 10:27
@Anonymní píše:
@leylen no myslím, že by se ozvali, když jsem jim psala, že chci podat výpověď :D a od té doby co jsem ji poslala, tak jsem tam nebyla a oni uz nevolali ani nepsali, jestli jsem to už poslala
Tak asi byla doručena :D

Ooooo, jak krásná čistá duše si :D :potlesk: jelikož jde jenom o brigošku, tak tam asi žádný „poser“ od zaměstnavatele nebude, ale dovol, abych tě seznámila s pojmem áčka, paragraf a stržená mzda :lol: Opravdu nechci strašit, prostě si tam zavolej, nebo rovnou zajdi, takové doklady musíš mít u sebe :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat