Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat. Mám půl roční holčičku a chystáme se na hory. Tchýně se stále bojí, že náš kočárek nebude do sněhu. jde nějak přidělat korba z kočárku na sáňky? Pokud ano, nevíte jak se to dělá?
Ahoj, já nevím, zda to půjde z kocarku, ale my máme sáňky a na ne jsem koupila originál boudičku…
Ja bych koupila nejakou starsi korbu za par supu a normalne nechala muze at to tam nejak primontuje… nevim jaci jste horalove ale pokud jedete takhle jednou za rok na tyden tak kupovat origos je asi drazsi…
tot muj nazor:-)
@Zuzka10
Ahoj, na dřevěné sáňky se dá přidělat ohrádka a do ní jde koupit origoš fusak co má vydržet i velkou zimu nebo chumelení.. samozřejmě to jde i zkusit s fusakem z kočárku atd.
Popř. změřit šířku boudy z kočárku, jestli by se vešla do ohrádky na sáňky..
S nesedícím dítkem jsem použila vložnou tašku z kočáru, přidělali sme jí na sáňky na férovku gumicukama ![]()
u sedícího jsme dokoupili ohrádku na sáňky (cca 250,–) a malýho do ní posadili ve fusaku nebo v kombinéze ![]()
No tu ohradku znam ale to je jen ta pulkruhova ne? to je jen na sirku sanek a koba je podle me sirsi.. ![]()
Ahoj @Zuzka10 loni jsme měli stejně staré dítě. Udělali jsme to tak, že jsme korbu z kočárku přidělali gumicukama na sáně, když už dítě bylo uvnitř
. Mělo to výhodu, že ji manžel na běžkách nevyklopil, když najel na hrbol a sáňky se otočily na bok. Malá si toho ani nevšimla ![]()
@Leel taky se nám podařilo dvakrát ty sáňky s gumicukovou úpravou vykotit (blbá hodně prošlapaná cesta) a malý taky v pohodě
ani si nevšiml
Děkuji holky, nějak tak jsem to měla v plánu. Nechce se mi investovat do speciální korby nebo něčeho podobného, když se jede jednou za rok a upřímně - u nás tolik sněhu neni, a by se to dalo využít i mimo hory
Takže moc díky, gumicuky to jistí ![]()