Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, kosmetičky a vizážistky,
chtěla bych se zeptat na vaše zkušenosti s objednáváním kosmetických pomůcek z čínských e-shopů – konkrétně třeba z Temu, Shein, AliExpress apod.
Zajímá mě hlavně:
Objednáváte odtamtud jednorázové pomůcky (aplikátory, obaly, čepice…)?
Jak jste spokojené s kvalitou?
Máte nějaké tipy, na co si dát pozor? Řešíte, odkud produkty pochází (certifikace, zdravotní nezávadnost), nebo vám to v této oblasti přijde zbytečně přísné?
Zatím jsem zvažovala objednat pár věcí na zkoušku, ale nechci zbytečně riskovat u klientek, které si potrpí na kvalitu a hygienu. I když dnes je skoro vše z Číny. Budu moc ráda za jakýkoliv názor nebo doporučení.
Děkuji předem!
Ester
Ahoj
hele oni to stejně všechno ty eshopy berou z tama.. ja beru z ali, jako jsou tyčinky, kartáčky, jednorázové věci, ručníky atd. Na tom nic špatného neni. Dokonce jsem si vytypovala i super uměle řasy k prodloužení. Kvalita super. A určitě tim nic neriskuješ
Pouze tekutiny, lepidla, kosmetiku atd beru ověřenou českou, do toho bych nešla z takových eshopu.
@Anonymní píše: Více
@Ester-66 spony ani tašky ne, ale divej se na reálné fotky produktu, tam poznáš kvalitu nejlépe - ja třeba tyhle dvě věci nikdy nepotřebovala. Ale nebála bych se koupit ![]()