Kosmetický salón a objednávání z Temu atd.

2
23.5.25 19:37

Kosmetický salón a objednávání z Temu atd.

Ahoj, kosmetičky a vizážistky,
chtěla bych se zeptat na vaše zkušenosti s objednáváním kosmetických pomůcek z čínských e-shopů – konkrétně třeba z Temu, Shein, AliExpress apod.

Zajímá mě hlavně:

Objednáváte odtamtud jednorázové pomůcky (aplikátory, obaly, čepice…)?
Jak jste spokojené s kvalitou?
Máte nějaké tipy, na co si dát pozor? Řešíte, odkud produkty pochází (certifikace, zdravotní nezávadnost), nebo vám to v této oblasti přijde zbytečně přísné?
Zatím jsem zvažovala objednat pár věcí na zkoušku, ale nechci zbytečně riskovat u klientek, které si potrpí na kvalitu a hygienu. I když dnes je skoro vše z Číny. Budu moc ráda za jakýkoliv názor nebo doporučení.

Děkuji předem!
Ester

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
23.5.25 20:26

Ahoj :mavam: hele oni to stejně všechno ty eshopy berou z tama.. ja beru z ali, jako jsou tyčinky, kartáčky, jednorázové věci, ručníky atd. Na tom nic špatného neni. Dokonce jsem si vytypovala i super uměle řasy k prodloužení. Kvalita super. A určitě tim nic neriskuješ :lol: Pouze tekutiny, lepidla, kosmetiku atd beru ověřenou českou, do toho bych nešla z takových eshopu.

• Citovat
  • Upravit
2
23.5.25 21:46
Ahoj, moc děkuji za odpověď. Rozhodně bych tam chtěla zkusit objednat jen produkty tohoto typu. Kosmetiku samozřejmě ověřenou a kvalitní. Nechtěla bych něco podcenit, jde mi hlavně o spokojenost zákaznic. Koukala jsem i na gumové a jednorázové podložky na lehátka. A co se týká různých doplňků jako spony nebo transparentní cestovní tašky na make-up.Ty už jsi tedy používala produkty tohoto typu na zákaznicích? Děkuji. :)
@Anonymní píše: Více
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.5.25 22:20

@Ester-66 spony ani tašky ne, ale divej se na reálné fotky produktu, tam poznáš kvalitu nejlépe - ja třeba tyhle dvě věci nikdy nepotřebovala. Ale nebála bych se koupit :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová