Vinted - nechápu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
261
23.5.25 16:22

Vinted- nechápu

Ahoj všem..máte někdo stejnou zkušenost?
Prodávám přes Vinted.. včera kupující zboží dorazilo, ihned vyzvednuto a nic..
Dnes jsem psala, zda je všechno v pořádku, a jen přečteno a nic.
Druhá si zboží objednala, prosila hned odeslat a dnes je to 8 dní co prodlužuje zásilku a není schopná vyzvednout.. :mrgreen:
Třetí to samé, včera ráno vyzvednuto, na Vinted každou chvíli přihlášena, zprávy čte..
:mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33143
23.5.25 16:35
@Marika29 píše: Více

A co čekáš že ti napíšou? Hodnocení? Já tedy píšu vždy, přijde mi to normální, ale holt každý to má jinak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snopy123
23.5.25 16:36
  1. Tak kdyby byl problém, tak se ozve ne
  2. záleží o co jde … Mně se stalo že jsem kupovala do školky bačkory, takže byly potřeba a musí dítě padlo se střevní potvorou a my oba s nim. Balík ležel v boxu, prodlouženy, protože bylo nereálné tam jít … Nebylo to 8 dnu tedy. A u nás ty boxy jsou občas plné, takže to nemusím mít u baráku.
  3. netuším
  • Citovat
  • Upravit
4466
23.5.25 16:42

Já si někdy nechávám balíčky posílat k mamce, takže se ke kontrole dostanu až 2., občas 3. den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2922
23.5.25 16:47

Nemáš tedy potvrzené převzetí, nebo jen jsi očekávala, že bude něco psát? Od včerejška bych to neřešila, já kolikrát taky vyzvedla třeba ráno cestou do práce, ale k otevření a kontrole jsem se dostala třeba až další den. Na telefonu být může, ale já mám dny, kdy fakt přijdu domů v 8 večer (práce, kroužky děti nebo občas nějaká moje akce), pak se k tomu dostanu třeba až ten další večer. Chápu, že prodávající potřebuje potvrzení, jinak mu neodejdou peníze, ale jako prostě to někdy úplně nevyjde, abych to kontrolovala hned. Jednou teda mi nějaká polská prodávající asi po 2 hodinách po vyzvednutí poslala „???“ a to jsem ji teda napsala, že ať se nezlobí, že je to pěkné neslušné. Zdržovat schválně 5 dní nebudu, ale když sedím v práci a balík mám dolů v autě, tak se sorry ale fakt nezblaznim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68825
23.5.25 17:15

Ty peníze za pár dní dostaneš, i když nic neodkliknou. Já se snažím hodnocení psát, ale fakt to není priorita, někdy mi to třeba 2-3 dny trvá a někdy na to zapomenu zcela, mám milion jiných věcí k řešení :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
23.5.25 17:27

Píšu hodnocení až poslední den. Balíčky dávám do mrazáku, protože si nechci domů zatáhnout štěnice. Nikdo není povinen psát hodnocení okamžitě, balík mu může vyzvednout někdo jiný nebo si chce zboží prohlédnout pořádně. Není potřeba hned vyšilovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
23.5.25 18:39

@arinecka hodnocení nechci, stačilo by odkliknout že mají balík :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7696
23.5.25 18:46
@arinecka píše: Více

Asi na potvrzovací tlačítko, že je vše OK, aby mohla dostat peníze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
23.5.25 19:41
@Taktinevím píše: Více

Ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
23.5.25 19:58

Tak to udělá Vinted automaticky 3. den od převzetí. :) Není to jedno? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.5.25 20:01

@Marika29 tak já si to příležitostně nechám třeba někým vyzvednout, pak někam odjezdem a projlednu si to třeba druhý, třetí den…mně se teď taky Ppl vrátil balík, že ho paní nevyzvedli a koupila to znovu a už vyzvedla, prostě zapomněla, že na box jsou jen dva dny…atd

• Citovat
  • Upravit
261
23.5.25 20:01
@Paní.Norrisová píše: Více

Mě to jedno není, prodávám zboží za dost peněz a nevidím důvod držet 3 dny peníze..sama když něco prodám, do hodiny odešlu, ať kupující má co nejdříve.
To samé když něco koupím, ihned odklikavám ať má prodejce peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12881
23.5.25 20:08

Tak prodávej na jiné platformě s jinými pravidly, která ti budou lépe vyhovovat :nevim:

Na takovéhle prudilky jsem fakt u zboží ze sekáče akorát tak zvědavá :roll:

Příspěvek upraven 24.05.25 v 03:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10809
23.5.25 20:16

No jasne. Do hodiny odesles 24/7. Ty a Alzak :mrgreen:
Musis to holt prodat 5 dni plus cas prepavy plus 1 hodinu predem, nez ty penize potrebujes.

Ta pravidla jsi prece vedela, kdyz jsi se na Vinted registrovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová