Vinted - nechápu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
68819
25.5.25 19:13

Spis se vytratil zdravej rozum. Někdo prodává na platformě, která garantuje peníze do tří dnů, a pak se vzteká, že dostane peníze až za tři dny :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snopy123
25.5.25 19:31

Takže když balíček vyzvednu cestou do práce a podívám se na něj večer po návratu, tak to není slušnost a férově jednání? Přeci nebudu potvrzovat balíček, který jsem ani neviděla obsahem? Proč tam tedy zakladatelka prodává?

• Citovat
  • Upravit
7696
28.5.25 15:25
@Paní.Norrisová píše: Více

Aha. Já jsem si teď už delší dobu nic nekupovala, tak nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22692
31.5.25 22:19

@Marika29 Nečetla jsem všechny odpovědi na tvoje dotazy, ale holky mají pravdu, to že to odesíláš do hodiny je jen tvé vnitřní nastavení a ne, fakt nemusíš. Chceš mi říct, že když si někdo něco zakoupí ve tři ráno, tak ty do té 4. ranní to jdeš odeslat? Já to nechápu, ale spíš tvé nastavení. A každý nemá čas odesílat hned. Mně to někdy vyjde ten den (taky záleží, jak mají otevřeno) Třeba u nás pošta - Balíkovna nemá každý den stejně a abych se hned sbalila a do hodiny odeslala někde z města? :nevim: Prostě, někdy odesílám ten den, někdy 2.,3.,4. den a ani to nikde nepíšu, když jsem v normě, tak jsem v klidu.
To samé platí u vyzvednutí, přijdu domů a nemusím mít vždy hned čas na rozbalení, hodnocení, udělám ten den třeba večer nebo další den, taky v tom nevidím problém.

A ano i mně to někdy štve, jak je to někdy na dlouho, ale vím, že ve finále problém nebude (nebo z mé strany se o to snažím) a vždy ty peníze přijdou. Asi ti chybí trpělivost a empatie u druhých :think: Jinak by ti toto nevadilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7900
31.5.25 23:03

Teda už jsem na vintedu párkrát nakoupila a doteď jsem netušila, že bych měla někde něco odklikávat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
20.1.26 10:22

Dobrý den všem. Prodávám na Vintedu a u jedné věci se kupujícímu nezobrazuje tlačítko KOUPIT. Nemáte s tím zkušenost? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
20.1.26 10:32

Vinted rada

Dobrý den všem. Prodávám na Vintedu a u jedné věci se kupujícímu nezobrazuje tlačítko KOUPIT. Nemáte s tím zkušenost? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22692
10.4.26 15:23

@Dana1964 To nevím, ale možná jednou se mi to stalo, ale už je to doba, jak jsme vyřešili už netuším. Už je to i nějaká doba, co jsi tu napsala, jak si to vyřešila? Nejlépe máš s Vinted samotným řešit, jestli netuší. Mohla být jen třeba z jejich strany nějaká technická chyba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová