Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Narazila jsem na českou kosmetiku Atok, přemýšlím, jestli si nějaký výrobek zakoupit, máte s ní někdo zkušenosti? Díky ![]()
používala jsem Levandulový krém ze serie Baby,olej na strie,a měla jsem i pleťovou vodu.
doporučuju,kvalita která není chemicky ošetřená.
Atok je ukradená kosmetika… Originál je kosmetika Aromaterapie Karel Hadek. To je na upřesnění, jinak od něj používám hodně moc věcí a nemám výtek. Všechno super.
Erian píše:
Atok je ukradená kosmetika… Originál je kosmetika Aromaterapie Karel Hadek. To je na upřesnění, jinak od něj používám hodně moc věcí a nemám výtek. Všechno super.
jj,byly tam spory o značku.
S regeneračními krémy a pleťovými toniky mám jen tu nej zkušenost…
Zkoušela jsem i mycí olej na vlasy, ale ten mi nevyhovoval..
Používám pleťové krémy, tonika a koupelové oleje a jsem maximálně spokojená. Už dlouho mi něco tak dobře nesedlo.
Také mám ráda Hádkovu kosmetiku. Jediné, co mi nevyhovovalo a nebo jsem to neuměla používat, tak byl olej na vlasy - místo šampónu. Jinak vše super.
Měla jsem toho od nich dost -se vším spokojenost - hlavně levandulový baby krém. Je pozor - udělala jsem hloupost
a postupně jsem si vypěstovala alergii na něco co je v základu tohoto krému. Takže jsme jej domazali a pořídili úplně něco jiného.
Ale pokud chceš větší nákup - tak v létě (už je akce pryč) a v listopadu mají akce sleva na nákup 10 i více procent. ![]()
Ahoj, mám dobré zkušenosti s jejich éterickými olejíčky. Kosmetika mě až tak nenadchla ![]()
Já osobně koupila od nich několik přípravků pro mimi,ale jen takovej základ. Přeci jen musí se vyzkoušet kvůli případné alergii. Jinak jsem docela s tuto kosmetikou spokojená.Sama ji používám a zmiňovaný olej na vlasy jsem neuměla použít,tak jsem ho vypatlala namísto kondicionéru a byla sem takhle spokojená.Určitě ho zase někdy zakoupím.
Možná bych uvítala od mamin,které používají tuto kosmetiku i pro své dítě nějaké postřehy
.
Pouzivam ATOK asi rok. mam od nich sipkovy a citronovo-mrkvovy krem, ktore striedam na noc a den, + citronove tonikum bez alkoholu asom velmi spokojna.
mala som velky problem najst kozmetiku, po ktorej by som nebola mastna alebo sucha… ATOK mi pomohol. Konecne sa citim dobre. ![]()