kosmetika Babylove

10459
22.4.05 20:07

kosmetika Babylove

Ahoj holky,
včera jsem po dlouhé době zavítala do DM drogerie a překvapila mě její nabídka věcí pro mimi (termo-talířky, bryndáky na jedno použití atd.). Zaujala mě ale i kosmetika Babylove, zvlášť se mi líbilo takové mrňavé balení na cesty. Máte s touto kosmetikou nějaké zkušenosti :?:
 Silvie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
22.4.05 20:27

Babylove

Ahoj,
já používám dětské mýdlo a prdýlkové ubrousky od Babylove a jsem spokojená (žádná vyrážka jako u Johnson :). Ty cestovní krémíčky používá kamarádka a je taky spokojená. Ovšem záleží na mimču, jak je na co citlivý.

• Citovat
  • Upravit
486
22.4.05 21:31

Ahoj Silvie,
kosmetiku babylove jsem taky vyzkoušela, malé žádné nežádoucí reakce nedělala, ale nějak moc mi nevoněla (tím chci říct, že mi ta vůně byla spíš nepříjemná, ale to jsem zjistila, až při styku s dětskou pokožkou). Malé lahvičky jsem koupila jednou a používám je na cesty doteď, jen tam vždy přeliju jinou kosmetiku.
 Jendys

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
22.4.05 21:34

Ahoj Silvie.

Já Babylove kupuji pro malou od narození a jsem s ní spokojená. Jedíné co mě zklamalo :( , bylo pleťové mléko, bylo hodně husté, ale pak jsem zjistila, že existuje i lotion, a ten je více tekutější.

Gabika a Káťa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
22.4.05 21:36

Ahoj!
Tak máme dobré zkušenosti. Hlavně mi vyhovuje mycí gel s pumpičkou. A samozřejmě ubrousky, jiné ani nepoužívám. V DM mají vždycky nějaké soutěže a akce, tak se dá vychytat hodně výhodný nákup.
 Ali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2237
22.4.05 21:47

Ahoj mamky,nechci aby to znělo jako propagace (pracuji totiž při mateřské v DM) a vy které máte mimi narozené letos můžete využít i BABY BONUS.Jinak kosmetika je dobrá a dokonce nějaká zákaznice kolem 50,prý vyloženě používá na odličování vlhčené ubrousky BABY LOVE.I plíny jsou kvalitou jako fixies (nejsou to igelitky).Výhodou jsou ty malé vzorečky.
S pozdravem Anna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
595
23.4.05 07:04

Ahojky,
kosmetiku Babylove jsem používala pro Lucinku. Kožní problémy po ní neměla, narozdíl od Johnsonu. Ale taky mi moc nevoněla, tak jsem začala kupovat Niveu. Ty ubrousky Babylove jsou dobrý a plíny také. Vyhovovaly nám víc než Pampers. Nějak líp seděly.
Ale také jsem použila jejich kosmetiku pro dospělé Balea (dárek k Vánocům) a po té jsem se pěkně osypala, navíc také zrovna dvakrát nevoní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mki
25
23.4.05 07:06

Ahojky,
taky se musím přidat s chválou. Pro dítka jsem používala většinou Babylove a Bubchen (taky něco od Weledy ). Z Babylove používá celá rodina mycí gel s pumpičkou. Výborná je též dětská koupel. Také jsme používali krém pod plínky a měsíčkový krém. S dětmi používám i opalovací krémy (pro děti). To malé balení je prima. Využila jsem ho loni v Chorvatsku, odpadlo tahání velkých lahviček. Plíny jsem vyzkoušela, jsou velmi dobré, podobné Pampers. Jenom mi přišly dražší. Asi to chce kupovat jako Pampersky, když jsou v akci. Jo, zapomněla jsem na vlhký ubrousky. Taky bezva. Parfemace mi vyhovuje, je jemná a nevtíravá. Mám problémy s vúní pracích prášků - nemůžu obyč. aviváže.
Poměr této kosmetiky - účinnost/šetrnost na pokožku/cena je velmi příznivá. Velmi podobný je Bubchen, taky šetrný, více přírodních látek ale dražší.

Markéta + Matěják + Marčák

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
625
23.4.05 09:32

Ahojky,
když jsme u DM drogérie, chtěla jsem se zeptat, jak vám dlouho trvala než vám odpověděli na ten baby bonus. Už je to docela dlouho, co jsem jim to posílala a pořád nic.

Mimochodem prsní vložky babylove jsou super-jsou stejné jako fixiesky, ale výrazně levnější.

Jana+Kačenka 4m+1t

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
23.4.05 09:32

Ahoj :)
My pouzivame od Babylove skoro vsechno. Pliny jsou pro nas urcite lepsi nez Fixies a Pampers, maji na rozdil od nich vzadu pruzny pasek…daji se srovnat akorat s Huggies Superflex. Ubrousky taky vyborny, kremy a tel. mliko pouzivam i ja (no spis hlavne ja :D ). Mliko je sice hustsi, je spis jako krem. Maji i kremy proti slunicku, taky pouzivame 8) Slysela jsem, ze kosmetiku Babylove vyrabi Nivea (nebo stejny vyrobce).
kacii&Maty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2237
23.4.05 10:07

U nás v Ostravě je od zaslání z filiálky na centrálu ,zhruba do měsíce bonusová knížka u zákazníka.Tak je třeba se na to přeptat.
 Anna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1128
23.4.05 17:13

Používám taky ubrousky, plenky jsme měli jen ten vzorek, jsou dobrý ale jak už tady někdo psal Pampers jsou v akcích mnohem levnější. Jinak ten baby bonus jsme měli a byl super, je tam spousta věcí se slevou i zdarma. Bonus knížka mi přišla hned, snad to trvalo 3 dny.
Takže DM určitě doporučuji a navíc tam mají snad nejlevněji Hipp a Hami příkrmy.
Zdraví Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1503
24.4.05 08:42

ahoj, stejně jako mnoho ostatních jsem s kosmetikou spokojená, ubrousky používáme nejen pro Kačku, ale vlastně tak nějak celá rodina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
24.4.05 16:56

Ahoj všechny,
moc jste mi potěšily vašemi příznivými reakcemi na kosmetiku Babylove. Mimčo čekám každým dnem a moc se mi v DM líbila ta žlutá cestovní taštička, tak jsem neodola a koupila si jí. Žádnou jinou dětskou kosmetiku zatím připravenou nemám, zkusím tedy jako první Babylove. Když jsem k jednotlivým přípravkům čichala, tak mi nesmrděli, tak snad to bude OK. Plenky mám zatím nachystané Pampers, ale když píšete, že Babylove jsou také dobré, tak je pak někdy určitě vyzkouším:-))
Evitka 39tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
24.4.05 19:02

kosmetika

ahoj
chtěla jsem říct, že jsem velmi spokojená s kosmetikou Babylove. Nejprve jsem používala Johnsonsa pak Nivea a nakonec jsem zůstala u Babylove. Souhlasím s názorem, že mléko je trochu hustější, ale jsem jinak spokojená
Silvie :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky