Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj těhulky a maminy.
Protože na mateřské je každá kačka dobrá
, a když už si navzájem radíme, které kočárky, kaše apod. jsou dobré, abychom zbytečně neutrácely, napadlo mě
, že bychom si třeba tady mohly nechávat odkazy na „akční“ ceny v naši super-, hyper-, mini- apod. -marketech, týkající se „našeho zboží“ (pleny, výživa, oblečení..). Kdo to má všechno sledovat, že?
Pokud chcete, přidejte se.
Gabika
Takže:
drogerie TETA od 22.4.
Huggies 5-9kg 249,90 (50ks)
Huggies 2-5kg 159,90 (28ks)
Ahoj Gabiko,
to je prima nápad ![]()
Až něco vypátrám, určitě se připojím ![]()
Ahoj Hanyno.
Tuhle webadresu jsem už zkoušela dříve, ale to by musel mít člověk nervy jako špagáty, aby se něčeho dočkal a dopátral. Myslela jsem, že to tady bude něco jako „bleskovka“. ![]()
Gabika
Do neděle 24.4. mají v řetězci Globus levné maxibalení plenek Helen Harper.....Cenu si bohužel nepamatuju ![]()
NiKi
Interspar má teď v akci Pampers Active Baby, 80 ks, 4-10 kg za 299,– Kč.
Doufám, že to není jenom regionální záležitost a že nebudu mystifikovat ![]()
Ja muzu snad jen poradit maminkam, ktere pouzivaji umelou stravu a ne materske mleko. Zjistili jsme ze v lekarnach byva cca jedno baleni levnejsi o 30 Kc. Kosmetika je tam taky levnejsi, pokud nejsou zminovane akce v marketech. Na UM jsem akci jeste nevidela…
Terik a Charlie 4,5m
Ahoj holky,
drogerie DROXI má tento týden akci pro členy Droxi klubu. Plenky Huggies (cena jednoho balení 299,–), když si koupíte 3 balení, jedno je zadarmo (počítala jsem ks asi za 4,–)
Teda napsala jsem to krkolomně, ale snad srozumitelně
.
Mějte se a pište, co kde je výhodné.
Hana
PS - teď jsem si u Špuntíků (www.spuntik.cz) objednávala golfky, protože byly ze všech obchodů nejlevnější, nepočítali si poštovné a přišly během 4 dnů, přesně, jak to slíbili.
v Carrefouru od 20.4. do 1.5. Huggies Soft&Dry 52 ks 239,– (různé velikosti)
Janik
Další akce v Globusu:
od 23.4. do 1.5. Pampers:
mini 80 ks (1 ks 3,74 Kč)
midi 68 ks (1 ks 4,40 Kč)
maxi 56 ks (1 ks 5,34 Kč)
maxi plus 52 ks (1 ks 5,75 Kč)
junior 50 ks (1 ks 5,98 Kč) cena za balení 299,–Kč
jinak pěju chválu na www.detskydum.cz - mají solidní jednání, dodrží slovo a dodávají fakt kvalitní zboží, až mě to samotnou překvapilo a mají dost dobrý ceny ![]()
Ahoj holky,
připojím se s informací pro maminky, které používají umělou stravu a jsou z Hradce Králové
.
Ještě levnější než v lékárnách
jsou na umělé mléko a kosmetiku Bubchen v Nerudově ulici, ve vile, naproti vinárně Lola. Nejde se přímo do vily, ale za vilu jakoby na zahradu. Tam je takový malý krámek (nevím přesně jak se jmenuje) a specializují se na dětskou umělou stravu, mají tam příkrmy, přesnídávky, ale i oblečení, hračky atd.
Od 1. května by se měli přestěhovat k Centrálu vedle kol Kulhánek.
Ahoj asi to víte, ale co kdyby někdo ne, tak komu se narodilo nebo narodí miminko v roce 2005 může v DM obdržet baby bonus, což jsou takové slevenky na výrobky pro děti( kosmetika, plenky, příkrmy, kaše…) je tam toho i spousta zdarma, takže doporučuji.
Lenka
Ahoj holky, ode dneska je akce v Tescu, pokud koupite plinky pampers a ubrousky pampers, dostanete darecky od Aventu - je to fakt hodne vyhodne.
Vemte si, ze za dvoje pliny s ubrouskama je darek nekapajici hrnicek Avent, ktery normalne stoji kolem 250 Kc.
Lesina
od 27.4. do 10.5. v TESCU
slevy HUGGIES
dětské plenky Super-Flex (zelené) - různé velikosti - 249,–
dětské plenky Soft & Dry (červené) - různé velikosti - 199,–
dětské tréninkové kalhotky Pull-Ups - různé velikosti - 149,–
dětské vlhčené ubrousky - 108 ks - 89,–
Janka
V pennymarketu mají dětské vlhčené ubrousky (růžové) za velmi dobrou cenu. Přeně si nepamatuju, ale kolem 50Kč a mám je vyzkoušené, že jsou dobré ![]()
Jana+Kačenka