Kosmetika JUST

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
125
21.5.06 19:28

Kosmetika JUST

Chci se zeptat jaké zkušenosti máte s kosmetikou JUST? Zvláště vlasovou kosmetikou. Moc děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
713
21.5.06 21:28

Trošku zaujatě mohu jen vychválit!!! Přímo s vlasovou nemám zkušenost, ale vše ostatní (a měla jsem toho dost) mohu jen doporučit!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3420
22.5.06 10:35

Taky moc zkušeností s vlasovkou nemám ale dětská kosmetika je super a já používám Activ krém,mandlové mléko a další a nemůžu si je vynachválit.Skvělá je taky kosmetika pro muže,obzvláště gel po holení :wink:

Gabka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2733
22.5.06 11:32

já znám akorát Eukasol-sprej a je super. Pak je prý dobrá ještě tymiánová mast na masáž bříška mimča proti prdíkům, ale je prý hodně koncentrovaná, takže je třeba užít jen malinko, jinak mimču podráždí kůži…osobně jsem ale nezkoušela.
 K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
9.5.07 09:22

AHoj, známá mi doporučila sprej Eukasol - protože jsem nemocná a mám strach, aby to malá nechytla…tak jím prý jednou denně vystříkat místnost - prý to dezinfikuje jen na přírodní bázi - nemáte s tím někdo zkušenost?
Sháním info na netu a moc toho není… Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
9.5.07 09:29

ahoj Lusie,
přesně jak píšeš, vystříká se s ním místnost, čímž se vydesinfikuje a příjemně provoní mentolovými silicemi.
Používám ho třeba, když přijde někdo nachlazený na návštěvu, aby se nemoc neroznesla na ostatní, nebo když je jedna z holek nemocná, aby se nenakazila druhá. Taky před spaním, aby se lépe dýchalo, ale jen trošku, je to docela silné. V kombinaci s tymiánovou mastí na hrudníček.
 M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
9.5.07 09:37

Ahoj Makino,
ta tymiánová mast na hrudníček je také od firmy Just? A na co to přesně je? Na kašel nebo na průdušky? Díky za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
9.5.07 10:00

ahoj bonanzo,
je to tenhle:
http://www.just.cz/…_kremy/k5142
používám ho jako prsní balzám při kašli.
tymián obecně je můj favorit, dám ho jako odvar do koupele pro posílení imunity nebo vařím jako čaj. M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
9.5.07 14:06

Makino, moc děkuji.
A nemáš prosím zkušenosti s vlasovou kosmetikou JUST?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
9.5.07 21:32

bonanzo,
to bohužel nemám, používám la roche possay.

z justu můžu ještě doporučit olej
http://www.just.cz/…y/perla-just
je sice drahý, ale vydrží dlouho, protože do koupele stačí 4-5 kapek, jinak je koupel silná a ochladí to hodně vodu.
PS: opravdu just neprodávám :lol: , jenom používám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
11.5.07 20:21

Ahoj. To jsem ještě já. Prosím , jak jsi spokojená s vlas. kosmetikou la roche possay? Také jsem o ní uvažovala, ale ještě jsem jí neměla? Moc lidí ji nezná. Je opravdu tak dobrá. Mám problémy s vlasy a s vlasovou pokožkou a strašně dlouho sháním šampón, který by mi opravdu vyhovoval. Díky za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
12.5.07 09:09

bon,
jsme s ním maximálně spokojená. vlasy jsme měla vždycky v pohodě, ale přesně jako ty jsme měla problém s vlasovou pokožkou.
nejdřív jsme si koupila šampon na mastné lupy, protože jsem měla pořád místečka se serbeotickou detmatitidou, což mi z bylo v dětství. když jsem si zahojila toto, koupila jsem si ještě intenzivní pro suché lupy, který se používá 3 týdny a pak nějakou dobu zase normální šampon. dokonce i kosmetička mě pochválila, že mám teď pokožku v pořádku.
je sice drahý, ale nejsou to vyhozené peníze. M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9534
20.7.07 07:09

Ahojky já kdysi použila vlasovou kůru od Justu a nemůžu si vynachválit a ted po porodu si jednu kůru asi taky dám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
30.10.07 23:12

Ahoj holky,
pročítám vaši debatu o Justu a přidávám se ke spokojeným uživatelkám :-) Několik let Jsut používám, mám odzkoušeno 70% produktů a zároveň jsem poradkyní JUST a Nahrin, takže pokud byste měly o cokoliv zájem byť jen o radu, ráda poradím a doporučím. V případě zájmu i ráda objednám :-)
 Bára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
normenka
12.2.10 13:18

just nahrin

lendulka píše:
Chci se zeptat jaké zkušenosti máte s kosmetikou JUST? Zvláště vlasovou kosmetikou. Moc děkuji.

Přeji vám krásný den ,ráda bych nabídla produkty firmy just nahrin.Ukáži,předvedu,seznámým s nimi,jsem poradkyně už 5let a sama je užívám v naší rodině už 7let.
Napište pokud by jste měli zájem na normenka@seznam.cz :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí