Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Pokud nekdo chcete plenky vyzkouset pisnete mi adresu a velikost rada Vam poslu vzorek na zkousku ,jinak vel.1a2 jsou za 3,20 a vel.3/4 za 3,50 a vlhcene ubrousky 80ks–45kc,plenky jsou celoobraskove,dobre saji a sedi,pokud jste nektera z Hk,Hostinne,Vrchlabi neni problem se domluvit a na urcitem miste si plenky vyzvednout osobne ![]()
A co je to za plenky? Jaká značka? Nebo se jmenují „šup šup“? O těch jsem neslyšela ![]()
Jsou to klasicke papirove pleny na suchy zip,jsou sem dovazena a balene zde v CR.Pokud by jste mela zajem,muzu zaslat vzorek,aby jste si je mohla vyzkouset,ja mam rocniho chlapecka a pouzivam je taky,kolikrat se nam stalo ze ostatni plenky nam bud protekly,nebo sme rano byli procurany u tehle to zatim musim zaklepat se namto nepovedlo,abych je neprechvalila,ale zatim si je maminy co je odebiraji chvali,chce to si je opravdu vyzkouset za to clovek nic neda,ale kazdemu vyhovuje neco jineho chce to opravdu skusit navicmate pti treti objed.vlhc.ubrousky zdarma.
Ahojky , jsou to pleny, které najdeš na této adrese www.spalos.ic.cz/produkty.html
jo to jsou presne tyto plenky.
ja si je uz odtud objednala,jsem s nima spokojena.uz ani jine nehodlam pouzivat!
Myslím, že to jde přímo na jejich internetové adrese. Rozváží po celé ČR ale jen nad 5000,– zdarma! Tak je lepší když se domluví více maminek v místě bydliště - my je taky používáme a jsme spokojení ![]()
Šup šup plus