Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
ahoj holky,používáme Pampersky,a teď se mi stalo,že malej má plnou tu plenku takového bílého prášku,nebo kuliček,který evidentně jsou z té plínky.přitom jsem využívala půlku balení a dosud to bylo v pořádku.stalo se vám to někdy?díky za odpověď
Ahoj, a bola tá plienka precikaná? Lebo ak hej, tak jenoducho- povrch nevydržal a pustil von vnútro, čo sa podľa mňa stane aj tomu naj výrobku, keď je preťažený
tiež by si si mala byť itá, že miminku už nie je číslo plienok malé, aj to to môže ovplyvniť, obzvlášť keď sa preciká. Myslím si, že ak to bola len jedna plienka, tak by to mohlo byť v pohode..uvidíš pri ďalších. Ja som malému dávala len Pampersky a pre nás to boli jednoznačne tie najlepšie plienky zo všetkých. Tak držím place a držte sa. ![]()
Me se to stalo u jinych plinek. Myslim, ze se to stat muze. Urcite nevzdrzel povrch. Uvidis, ze tyo tak casto nebude. Me se to stalo u modrych Helen Harper i u plenek z Normy. Vsehovsudy trikrat.
Ahoj,
mě se to taky stalo - když měl Mat tu plenku úúúplně „prochcanou“, to pak vylezou ty kuličky, co zachycují moč a měl je na pytlíku ![]()
Je to v pořádku.
Lasconka
Ahoj,
taky se mi to stalo s Pamperskama, ale malý po tom žádnou reakci neměla, tak neboj.
Bubu
Mě se to stalo asi 2× u Huggiesek Superflex, když byli malému asi 3měsíce. Od té doby nic a to v noci nepřebalujeme a ráno má naše plína asi tak 100kg
Používáme stále Huggies Superflex
me s eto taky stalo a plinka nebyla ani tak moc pocurana,jo sem tam je tam i zmetek
ale rekaci lind anememla zadnou, pritom buhvi co je to za svinstvo ![]()