problém s Pamperskami

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2959
30.4.06 18:09

problém s Pamperskami

ahoj holky,používáme Pampersky,a teď se mi stalo,že malej má plnou tu plenku takového bílého prášku,nebo kuliček,který evidentně jsou z té plínky.přitom jsem využívala půlku balení a dosud to bylo v pořádku.stalo se vám to někdy?díky za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11
30.4.06 18:32

Ahoj, a bola tá plienka precikaná? Lebo ak hej, tak jenoducho- povrch nevydržal a pustil von vnútro, čo sa podľa mňa stane aj tomu naj výrobku, keď je preťažený :roll: tiež by si si mala byť itá, že miminku už nie je číslo plienok malé, aj to to môže ovplyvniť, obzvlášť keď sa preciká. Myslím si, že ak to bola len jedna plienka, tak by to mohlo byť v pohode..uvidíš pri ďalších. Ja som malému dávala len Pampersky a pre nás to boli jednoznačne tie najlepšie plienky zo všetkých. Tak držím place a držte sa. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
30.4.06 18:36

Me se to stalo u jinych plinek. Myslim, ze se to stat muze. Urcite nevzdrzel povrch. Uvidis, ze tyo tak casto nebude. Me se to stalo u modrych Helen Harper i u plenek z Normy. Vsehovsudy trikrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
785
30.4.06 20:43

Ahoj,

mě se to taky stalo - když měl Mat tu plenku úúúplně „prochcanou“, to pak vylezou ty kuličky, co zachycují moč a měl je na pytlíku :-)

Je to v pořádku.

Lasconka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
30.4.06 23:14

Ahoj,
taky se mi to stalo s Pamperskama, ale malý po tom žádnou reakci neměla, tak neboj.
 Bubu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
440
1.5.06 02:04

Mě se to stalo asi 2× u Huggiesek Superflex, když byli malému asi 3měsíce. Od té doby nic a to v noci nepřebalujeme a ráno má naše plína asi tak 100kg :lol: Používáme stále Huggies Superflex

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
9.5.06 23:21

me s eto taky stalo a plinka nebyla ani tak moc pocurana,jo sem tam je tam i zmetek
ale rekaci lind anememla zadnou, pritom buhvi co je to za svinstvo :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí