Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
ahoj
koupila jsem malé šampon-bubchen meruňkový,a svědí ji hlavička(může to být z toho šamponu?předtím jsem nepoužívala žádný jen mýdlo,ale je čas začít. poradíte mi prosím nějaký šetrný šamponek.mooc děkuji.
Nám se tedy zatím osvědčila NIVEA BABY šampon a pěna 2v1 (je to hypoalergenní)!!!
Danny
Zkus něco fakt přírodního. My máme zatím vyzkoušené šampóny od firem Urtekram a Logona, obojí je moc příjemné (i pro mě). Myslím, že taky Weleda něco dělá. K dostání např. na www.biosfera.cz. Logona má stránky http://www.logona.cz/ a Urtekram http://www.urtekram.cz/. V Praze jdou ty šampóny i další přírodní kosmetika koupit i v pár kamenných obchodech.
Ahoj ryko,
já používám Johnsons Baby už od prvního měsíce a nikdy jsme s ním neměli žádné problémy. Stačí ho jen nepatrné množství, takže dlouho vydrží. Náš prcek má hodně jemnou a citlivou pokožku, takže šampon určitě v nejbližších letech měnit nebudu
taky se přimlouvám za přírodní šampon Urtekram - je jemný, neobsahuje žádné dráždivé složky, je sice dražší, ale stačí ho fakt malinko a tak dlouho vydrží, miminku navíc stačí mýt hlavičku max. 1× týdně.
Klaris
Ahoj, my používáme šampon od firmy SEBAMED. Malá má citlivou kůži a tento nám vyhovuje. Používáme ho od prvních týdnů a žádný problém nebyl.
Ahoj Ryko,
my používáme šampon od SEBAMEDu. Malá má od narození hodně vlasů a teď je má až na zádíčka, takže jsem začala se šamponem hodně brzy. Nejdřív jsme používali jen mýdlo, ale měla po něm suchou hlavičku, teď se Sebamedem úplná spokojenost. Stačí ho opravdu maličko.
Adka
Ahoj,
mame sampon od Johnsons baby s hermankem a nam vyhovuje a vydrzi asi rok. Uz jsme skoro na dne.:-)
Kac
Ja si rikam, kdy vlastne se samponeme zacneme. Vlasy mame, ale zas ne tolik a Vitka mejeme jen vodou. Nekdy do vody kapneme olejicek od AOK. Kosmetiku jsme nikdy moc neresili, kvuli atopickemu ekzemu. Sem tam mydlem ruce a nozicky a zadecek . A to mame jeste niveu z darkoveho balicku z porodnice:-). Ale jinak mejeme jen vodou. No a mastnou hlavu teda nema.
Milujeme Sebamed!! Hezky voní a je taky pro velmi citlivou kůžičku.
Používám od narození pro Tedyho kosmetiku Nivea, šampon, pěnu i mýdlo, mléko, vše na pohodu a mě to hezky voní. Já jsem atopik a v porodnici nám dali Johnson, malej měl potom zarudlou prdýlku a já dost hnusný exém po rukách ![]()
Ahojky:O)
My používáme také Bubchen, ale ten obyč - jen bylinkový a nikdy jsme s ním neměli problém. Potom taky občas používáme šampon+mýdlo v jednom od Oriflame a taky v pohodě:O)
Papa, Jaa
holky díky.zkusím se zeptat v lékárně na ty přírodní.malá měla mýdlo johnson i sebamed a po všem se osypala tak používám batole ale už mi končí a prý se už nevyrábí.šampon jsem chtěla protože malá řádí venku jako drak a má i hlavu od písku a když jsem ji myla jen mydélkem tak ty vlásky nebyly umyté jakoby pořádně.
díky za odkazy jestli ty přírodní nikde neseženu tak si objednám ten urtekram.
Ryko, v lékárně mají jen Weledu, ty ostatní značky ne (Logona, Urtekram, Hadek atd.). Jestli jsi z Prahy, můžu ti dát tip, kde je seženeš. ![]()