Nástřik opalování / nástřik samoopalovací emulzí / SUN FIX /

1
14.5.06 10:26

Nástřik opalování / nástřik samoopalovací emulzí / SUN FIX /

Nástřik opalování / nástřik samoopalovací emulzí / SUN FIX / BRONZ EFEEKCT / AIRBRUSH BRONZE/ ARUBA TAN. Sama jsem to hledala všude možně pod různými názvy a v podstatě je to všechno jedno a to samé, v Počernicích je to nejlevnějsí v Praze stojí tam 390Kč celé tělo vydrží to 10 až 14 dní a pokud přijdete do 10 dnů dají Vám výhodnější cenu za 250 Kč, je to opravdu zdravější něž solárium a nevznikají vrásky. Mohu vřele doporučit z vlastní zkušenosti !!!! Mají stránky www.kadernictvi-pocernice.cz tel 281922833. Na stránkách je to v sekci jako SUN FIX. Krásný den všem Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2733
14.5.06 12:34

No já jsem toto téma viděla loni v Sama doma, tenkrát ale neřekli, kolik to stojí…pro mě by tohle nebylo moc finančně únosné, to si raději zajdu na kosmetiku nebo masáž…ale kdybych měla penízky navíc, tak asi do toho jdu, je fakt, že ta barva v tom pořadu vypadala fakt krásně. No holt nebudu mít kůži jako modelka:)
 K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
14.5.06 20:53

No nerada popichuju :lol: ,,

ale nejsem si jistá nakolik je normální plácat si na celé tělo něco, po čem se zbarvím na hnědo.
Navíc tohle je inzerát, že? :?

Cami+ 2prcci 33tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
880
14.5.06 21:11

To by se mi líbilo,škoda že je to tak z ruky.
Binky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
2.6.06 19:48

Skoda, ze je to tak z ruky, taky bych to vyzkousela. Kdyz slysim o tomhle nastriku tak bych nerada dopadla jako Ross v serialu Pratele :D nebo popripade jako zpevacka Pink v klipu Stupid girl :lol:

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
2.6.06 19:51
cami píše:
No nerada popichuju :lol: ,,

ale nejsem si jistá nakolik je normální plácat si na celé tělo něco, po čem se zbarvím na hnědo.
Navíc tohle je inzerát, že? :?

Cami+ 2prcci 33tt

taky by mne zajimalo jake je slozeni nastrikovaci latky - zrejme to bude neco na bazi samoopalovaku. Urcite to bude ale zdravejsi nez solarium.

• Citovat
  • Upravit
Mab
140
2.6.06 19:59

Ahojda,

tak tohle jsem zkusila 2×…vypada to skvele,,jen pro info,,minimalne 8 hodin se na Vas nesmi dostat ani kapka vody,,nezpotit se,,,jinak to udela poradny fleky,,pochazi to snad z Australie,,pridavek cukrovy trtiny,,takze je to prijemna hneda,,a neni to citit,,

Nicmene zapomente na 14 dni,,,opravdu dokonale je to jen max 5 dni,,pokud na Vas nic nekapne,,a postupne se to jakoby smyva,,takze to pak vypada jako dobre uchycena nemyta spina,,

Podle me je to dost jednorazova akce,,takze na zapusobeni dobry,,ale na dyl zlatej samoopalovak,,,,

Mab

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
24.8.09 22:01

samoopalací nástřik

Byla jsem letos na dovolené v Brně a narazil jsem na kosmetiský salón, kde nabízeli samoopalovací nástřik. Nevím proč jsem tam vešla, asi jsem chtěla překvapit přítele nebo co, ale výsledek byl spíš na maškarní (a že bymi kdejaký pomeranč záviděl). Bylo to navíc na stojáka v nějaké plentě a slečna měla v ruce taqkovou pistolku. No připadala jsem si jako dítě u doktora.

Po návratu do Prahy mi to nedalo a řekla jsem si, že chyba byla třeba ve mně. Kolegyně z práce mi doporučila firmu z Vinohrad, že prý má s nimi dobrou zkušenost. Chcilke jsem Váhala a nakonec jsem jim zavolala. Pocitově byla ta aplikaci mnohem příjemnější. Máte totiž soukromí v takové „sprše“ a počítač na Vás automaticky nanáší takovou mlhu a sám si Vás i otáčí. Na výsledek jsem čekala do druhého dne a byla jsemmile překvapená. Sice jsem si na nohou špatně nanesla ochraný krém, takže jsemměla flekatý kotník, ale jinak bylo vše vpořádku. Teď už je to osmý den a teprve se to začíná vymývat. A nemělo to ani ten pomerančový nádech, takže můžu pouze vřele doporučit.

Adresa je www.provocative-beauty.com a opravdu se toho nemusíte bát. Nebudete vypadat ani jako puberťačka, která to přehnala s kosmetikou a ani jako stařena, která dělá v pekárně :lol:

• Citovat
  • Upravit
EditaKa
3.2.10 15:09

Dobrý den, můžete mi prosím prozradit kde jste v tom Brně byla? Ráda bych to vyzkoušela a nechci dopadnout stejně, jsem totiž z Brna :-)

• Citovat
  • Upravit
97
3.3.12 00:28

Máte někdo zkušenost s těmito nástřiky? Případně doporučení Praha východ. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat