Jdu poprvé na kosmetiku

Anonymní
26.8.22 11:50

Kosmetika první 2022

Ahoj holky, jdu v pátek na první kosmetiku kvůli akne po porodu a chci se zeptat měli jste po přístrojovém ošetření zarudlou plet? Nebo po kosmetice celkove? Děkuji za odpověď

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
mackA159
26.8.22 12:17

Jo budeš mít pleť stokrát horsi než když tam vlezes. Do pár dní to ale přejde :lol:

• Citovat
  • Upravit
2353
26.8.22 12:59

Já teda chodím na kosmetiku s aknózní pletí, červená na závěr jsem, ale po pár hodinách to zmizí. Asi tak 3 hoďky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4966
26.8.22 14:49

U nešikovné kosmetický budeš zarudlá a opuchlá. Já měla skvělou paní, i když mi čistila pleť mechanický, špachtlí a ručně, nikdy jsem nebyla zarudlá, opuchlá ani krvavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4311
26.8.22 15:16

Byla jsem tam jednou a o ničem; žádný zázrak se nekonal, vůbec nic se nezměnilo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
26.8.22 15:35
@Anonymní píše:
Ahoj holky, jdu v pátek na první kosmetiku kvůli akne po porodu a chci se zeptat měli jste po přístrojovém ošetření zarudlou plet? Nebo po kosmetice celkove? Děkuji za odpověď

Nemám sice akné, ale pleť mi kosmetička čistí taky a nikdy zarudlou pleť nemám, klidně bych mohla jít rovnou na rande. Kosmetiku zbožňuju, užij si to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14624
26.8.22 16:40

Kdyby mě někdy napadlo tam jít a vyšla jsem v horším stavu, než bych tam vlezla, nadavala bych si za to ještě měsíc. Takže tam radši vůbec nejdu, i když mám období, kdy mě to láká a rada bych to vyzkoušela :lol: jenže reference nemám žádný a při mé smůle bych se po zákroku léčila ještě dva tejdny :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
26.8.22 16:51
@Anonymní píše:
@Semtex píše:
Kdyby mě někdy napadlo tam jít a vyšla jsem v horším stavu, než bych tam vlezla, nadavala bych si za to ještě měsíc. Takže tam radši vůbec nejdu, i když mám období, kdy mě to láká a rada bych to vyzkoušela :lol: jenže reference nemám žádný a při mé smůle bych se po zákroku léčila ještě dva tejdny :P

Holky, co si to pod pojmem kosmetika proboha představujete? :nevim:
Já si to teda užívám a rudá, opuchlá a já nevím, ještě jaká, jsem snad nikdy nebyla. Naopak pleť mám pak ještě hezčí, než když tam jdu (ale já mám teda hezkou jemnou i tak). Ale po kosmetice jsem rozjasněná, rozzářená, svěží, čistá, odlehčená. Pravda, nemám akné, ale i tak se se mnou nepáře. Zkuste to a užijte si to. Fakt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.8.22 19:10

@mackA159 noo me právě ceka pak svatba za 14 dni a druhy den jdu zubar, tak právě jsem někde cetla, že měly holky plet horší a byly rudé i dva dny, tak uvažuji zda do toho jít nebo počkat až nebudu mít nic

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.8.22 19:11

@Modra1 a další dny je pleť OK nebo horší? 🤔

• Citovat
  • Upravit
2353
27.8.22 19:16
@Anonymní píše:
@Modra1 a další dny je pleť OK nebo horší? 🤔

Je hezká a hladká. A po třech týdnech už se vrací do svýho původního stavu. Tak ještě vydržím 3 týdny a pak jdu znova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2353
27.8.22 19:20
@Anonymní píše:
@mackA159 noo me právě ceka pak svatba za 14 dni a druhy den jdu zubar, tak právě jsem někde cetla, že měly holky plet horší a byly rudé i dva dny, tak uvažuji zda do toho jít nebo počkat až nebudu mít nic

Byt tebou tak nechodím a zkusím kosmetičku, až tě nebude čekat nějaká událost. Moje kamarádka třeba na kosmetice nesnese masáž pleti, po té ji vyskace akne, přestože na něj nějak netrpí. Chce to už zkušenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová