Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jo budeš mít pleť stokrát horsi než když tam vlezes. Do pár dní to ale přejde ![]()
Já teda chodím na kosmetiku s aknózní pletí, červená na závěr jsem, ale po pár hodinách to zmizí. Asi tak 3 hoďky.
U nešikovné kosmetický budeš zarudlá a opuchlá. Já měla skvělou paní, i když mi čistila pleť mechanický, špachtlí a ručně, nikdy jsem nebyla zarudlá, opuchlá ani krvavá.
Byla jsem tam jednou a o ničem; žádný zázrak se nekonal, vůbec nic se nezměnilo ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky, jdu v pátek na první kosmetiku kvůli akne po porodu a chci se zeptat měli jste po přístrojovém ošetření zarudlou plet? Nebo po kosmetice celkove? Děkuji za odpověď
Nemám sice akné, ale pleť mi kosmetička čistí taky a nikdy zarudlou pleť nemám, klidně bych mohla jít rovnou na rande. Kosmetiku zbožňuju, užij si to ![]()
Kdyby mě někdy napadlo tam jít a vyšla jsem v horším stavu, než bych tam vlezla, nadavala bych si za to ještě měsíc. Takže tam radši vůbec nejdu, i když mám období, kdy mě to láká a rada bych to vyzkoušela
jenže reference nemám žádný a při mé smůle bych se po zákroku léčila ještě dva tejdny ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky, jdu v pátek na první kosmetiku kvůli akne po porodu a chci se zeptat měli jste po přístrojovém ošetření zarudlou plet? Nebo po kosmetice celkove? Děkuji za odpověď
@Semtex píše:
Kdyby mě někdy napadlo tam jít a vyšla jsem v horším stavu, než bych tam vlezla, nadavala bych si za to ještě měsíc. Takže tam radši vůbec nejdu, i když mám období, kdy mě to láká a rada bych to vyzkoušelajenže reference nemám žádný a při mé smůle bych se po zákroku léčila ještě dva tejdny
Holky, co si to pod pojmem kosmetika proboha představujete? ![]()
Já si to teda užívám a rudá, opuchlá a já nevím, ještě jaká, jsem snad nikdy nebyla. Naopak pleť mám pak ještě hezčí, než když tam jdu (ale já mám teda hezkou jemnou i tak). Ale po kosmetice jsem rozjasněná, rozzářená, svěží, čistá, odlehčená. Pravda, nemám akné, ale i tak se se mnou nepáře. Zkuste to a užijte si to. Fakt
@mackA159 noo me právě ceka pak svatba za 14 dni a druhy den jdu zubar, tak právě jsem někde cetla, že měly holky plet horší a byly rudé i dva dny, tak uvažuji zda do toho jít nebo počkat až nebudu mít nic
@Anonymní píše:
@Modra1 a další dny je pleť OK nebo horší? 🤔
Je hezká a hladká. A po třech týdnech už se vrací do svýho původního stavu. Tak ještě vydržím 3 týdny a pak jdu znova.
@Anonymní píše:
@mackA159 noo me právě ceka pak svatba za 14 dni a druhy den jdu zubar, tak právě jsem někde cetla, že měly holky plet horší a byly rudé i dva dny, tak uvažuji zda do toho jít nebo počkat až nebudu mít nic
Byt tebou tak nechodím a zkusím kosmetičku, až tě nebude čekat nějaká událost. Moje kamarádka třeba na kosmetice nesnese masáž pleti, po té ji vyskace akne, přestože na něj nějak netrpí. Chce to už zkušenost