Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj.
Chtěla bych se zeptat. Včera mi jeden kolemjdoucí vpálil, že když mám na autě ruskou vlajku, tak mi můžou policajti dát pokutu. Nevím, co je na tom pravdy. Každý přece může podporovat koho chce.
Přesně. Nezapomeň si nakoupit sešity na poznámky, až budeš chodit udávat sousedy. Možná ti to z minulého režimu chybí nebo tě tuto krásnou dovednost naučil táta od STB.
Jsme součástí EU, NATO. Takže hádej co to z tebe dělá. Ale jsi na sebe hrdý. To je hlavní.
Spíš bych čekala, že od někoho dostaneš na tu svoji budku. Zcela oprávněně.
Pokutu dostat nemůžeš, ale: co je označeno ruskou vlajkou patří Rusku a stejně tak kde je Rus, tam je Rusko. Takže pozor, aby ti Putin s podporou univerzálního dorozumívacího prostředku (rozuměj tanku) nepřišel auto zabavit a tebe denacifikovat (rozuměj zabít).
@Embý píše:
Ahoj.
Chtěla bych se zeptat. Včera mi jeden kolemjdoucí vpálil, že když mám na autě ruskou vlajku, tak mi můžou policajti dát pokutu. Nevím, co je na tom pravdy. Každý přece může podporovat koho chce.
Pokutu ne, ale na budku jo ![]()
@Embý píše:
Ahoj.
Myslím, že hrdinu by nějaká pokuta neměla odradit (ironie, než mě někdo vezme vážně).
@Alladina píše:
Myslím, že hrdinu by nějaká pokuta neměla odradit (ironie, než mě někdo vezme vážně).
Mladá holka no, asi chce být zajímavá, nebo fakt nevím, co jí k tomu vede ![]()
@arinecka píše:
Mladá holka no, asi chce být zajímavá, nebo fakt nevím, co jí k tomu vede
Anebo obyčejný troll, těch se teď vyrojilo také pěkné hejno
Ano muzes, vysel novy zakon, ze kretenismus se bude financne postihovat.
@Alladina píše:
Anebo obyčejný troll, těch se teď vyrojilo také pěkné hejno
Koukla jsem na její předchozí diskuze, a je jí cca 23. Řekla bych, že to myslí bohužel vážně ![]()
@arinecka píše:
Koukla jsem na její předchozí diskuze, a je jí cca 23. Řekla bych, že to myslí bohužel vážně
No jo, máš nejspíš pravdu. Ale mně to vždy přijde tak absurdní, že se mi tomu nechce věřit.
@Embý píše:
Ahoj.
Proc bys mela dostat pokutu? Za to, ze se hlasis ke svemu narodu? Je to tvoje vec. Politicka situace je, jaka je. At uz podporujes jakoukoliv stranu, mas na to pravo.
@VitaminC píše:
Ano muzes, vysel novy zakon, ze kretenismus se bude financne postihovat.
Kéž by. ![]()