Menstruace ve vodě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
21
25.8.22 12:58

Menstruace ve vodě

Ahoj, zítra zrovna jedeme k vodě a mě by zajímalo jak často si mám tampón měnit když budu chodit pořád do vody a ven. Bojím se že se stane nějaká nehoda, vím že je na to dobrý kalíšek ale ten si netroufnu na první pokus kupovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
25.8.22 13:02

Nehoda se mi jednou stala, měla jsem tampon a jak jsem vylezla z vody, vyteklo to všecko ze mě z toho tamponu tzn voda i krev a měla jsem pak od toho rucnik :zed: kalisek Škoda mluvit, ten jsem několik měsíců úspěšně používala úplně všude, než se mi jednou při výměně na veřejném wc zatrasla ruka a cely obsah se vylil na podlahu a moji nohu (ještě ze jsem měla silonky :oops: ). Ale od té doby mi ta věc nesmí do domu :P :cert: :mavam: K vodě s menstruaci chodím jen ležet a koukat, nebo vůbec, neplavu, za ten stres mi to nestoji.

• Citovat
  • Upravit
24572
25.8.22 13:08

Já se teda s MS obecně koupu nerada, ale když už to musí být, tak se snažím být ve vodě co nejdéle a pak tampón měním, jak vylezu ihned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
25.8.22 14:26

Teoreticky bys mohla tampon vyměnit před příchodem k vodě a potom na odchodu, podle toho, jak tam budete dlouho a podle síly krvácení, nejpozději po 3 hodinách. Tampon do sebe nasaje i tu venkoní vodu a minimálně je divný pocit mít to v sobě. Do budoucna doporučuji pořídit kalíšek, ten nic nenasaje, dost toho udrží a celkově jsem měla ráda pocit čistoty při ms. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3722
25.8.22 15:19
@Anonymní píše:
Nehoda se mi jednou stala, měla jsem tampon a jak jsem vylezla z vody, vyteklo to všecko ze mě z toho tamponu tzn voda i krev a měla jsem pak od toho rucnik :zed: kalisek Škoda mluvit, ten jsem několik měsíců úspěšně používala úplně všude, než se mi jednou při výměně na veřejném wc zatrasla ruka a cely obsah se vylil na podlahu a moji nohu (ještě ze jsem měla silonky :oops: ). Ale od té doby mi ta věc nesmí do domu :P :cert: :mavam: K vodě s menstruaci chodím jen ležet a koukat, nebo vůbec, neplavu, za ten stres mi to nestoji.

Nemen si to mimo domov. Jinak je to perfektní věc. Mně třeba stačí se o to postarat ráno a večer ve sprše při běžné hygieně a to mam průměrnou menstruaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová