Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ne za ruskou vlajku ti policajti pokutu dát nemůžou, ale jestli od někoho dostaneš po hubě, tak celkem po zásluze.
A ne, nemůžeš si podporovat co chceš, nemůžeš schvalovat zločiny, v tomto případě zločiny proti míru - protože jaksi napadnout nezávislou zemi je jaksi zločin proti míru.
Překvápko, tvoje svoboda končí tam, kde začíná svoboda někoho jiného.
Takže pokud máš něco na autě, tak budiž, tak jen ukazuješ co jsi zač. Ale jakmile se s někým začneš hádat o tom, že co Putin činí, dobře činí, tak na tebe někdo nějaké to pěkné TO podat může a policajti to budou muset řešit.
Realáně se před soud dostávají aktívní kolaboranti s režimem, který naši zemi označil za nepřítele, ne blbky s NAZOREM, ale když budeš někoho moc štvát…
Příspěvek upraven 26.08.22 v 08:15
Pokuta vám nehrozí, neboť mentálně postižené osoby nejsou svéprávné. ![]()
Za vlajku pokutu dostat nemuzes, ale bala bych se, ze mi auto nekdo minimalne objede klicem…
@Kelsey píše:
Spíš bych čekala, že od někoho dostaneš na tu svoji budku. Zcela oprávněně.
To si nemyslím. Někdy mám pocit, že je naše země plná proruských lidí. ![]()
Občas si stačí přečíst diskuze.
Jeden by z těch lidí
.
@topazio píše:
To si nemyslím. Někdy mám pocit, že je naše země plná proruských lidí.
Občas si stačí přečíst diskuze.Jeden by z těch lidí
.
Já bych tyto individua do toho Ruska rovnou vypakovala, když je to tam tak príma a Putin je tak hodný strýček, který kdyby mohl, tak si vezme pod svá „ochranná křídla“ celou Evropu…
Taky nerozumím, co ty lidi k tomu vede
Neskutečný…
@Embý píše:
Ahoj.
Chtěla bych se zeptat. Včera mi jeden kolemjdoucí vpálil, že když mám na autě ruskou vlajku, tak mi můžou policajti dát pokutu. Nevím, co je na tom pravdy. Každý přece může podporovat koho chce.
Hele a proč máš jen vlajku na autě ty srabe? Tak se seber a táhni do Ruska. Je to tam príma ne? Jestli tě tak štve, že žiješ v demokratické ČR v civilizované EU a pod ochranou NATO, tak nechápu co tady ještě děláš a lepíš si jen trapné samolepky na auto
Ano, napíšeš, že si můžeš podporovat koho chceš, a že demokracie a další bla bla, ale uvědom si laskavě KOHO podporuješ a proč ![]()
Tohle udělá dobrovolně jen nesvéprávný neuvažující jedinec zcela bez znalostí historických souvislostí..
a ne - přímo propagace hnutí to není - ale místo pokuty ti někdo autíčko možná hezky kolem dokola ojede klíčem…
@Lucy75
Chudák auto. Nemůže za svého majitele.
Když je blbá hlava, tak trpí celé tělo
.
Tak to je mazec. Vlajku sis tam nalepila s hrdinstvím nejvyššího kalibru, ale jakmile někdo začne vyhrožovat očividnýma nesmyslama, tak jsi pos*aná až na půdu a píšeš na emimino
![]()