Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nazdárek, chtěla jsem se zeptat zdali někdo berete clostilbegyt a pak utrogestan a zároveň užíváte kotvičník. Dostala jsem na něj dobrý tip a ode dneška budu brát clostilbegyt a pak zase utrogestan a ten kotvičník bych chtěla brát taky. Dneska jsem si ho koupila je to od naděje výtažek z pupenů. Prosím o radu vás zkušenější a děkuju za každý tip ![]()
Ahoj Abeille,
jaké jsou tedy Tvoje zkušenosti s kotvičníkem?
Já si ho koupila dneska, recenze na internetu jsou více než pozitivní, tak jsem na něj moooc zvědavá ![]()
Připojte se i ostatní, s Vašimi zkušenostmi s tímto prý životabudičem ![]()
Kotvičník zvedá testosteron. Pokud ho máte nízký, pomůže. Pokud ho máte v normě, zhorší se vám hormonální profil a mírně zchlapovatíte - budete chlupatější apod. Pokud ho máte vysoký, ublíží vám to.
@Evík03 píše:
Co jsem četla, tak u žen zvyšuje hladinu estrogenu..
tak to by byla ještě horší varianta, jedním z estrogenů je estradiol a ten ve vyšším množství blokuje ovulaci
Prosím vás, co to píšete, vždyť to vůbec není pravda…„Během první části cyklu vede zvýšení koncentrace estradiolu k silné sekreci LH, který spouští ovulaci“…
@Evík03 píše:
Prosím vás, co to píšete, vždyť to vůbec není pravda…„Během první části cyklu vede zvýšení koncentrace estradiolu k silné sekreci LH, který spouští ovulaci“…
zrovna dneska jsem to řešila s dr. že už 1-0-0 estrofemu (což je estradiol) nejspíš blokuje ovulaci, protože má vliv na FSH (používá se to u hormonálně řízeného KET, roste jen sliznice).
Ať kotvičník ovlivňuje co ovlivňuje, bez znalosti svého hormonálního profilu si ho člověk s největší pravděpodobností akorát rozhází.
Já jsem teda kotvičník zakoupila a pila dle návodu. A? Nic
Se mnou to ani nepohlo a dokonce mi bylo blbě od žaludku. Po vysazení se dostavilo to, proč jsem ho chtěla pít. Po vysazení teda asi za tři měsíce
„Po vysazení se dostavilo to, proč jsem ho chtěla pít. Po vysazení teda asi za tři měsíce“.. miminko? ![]()
o těch možných nevolnostech jsem někde myslím četla - že kdyžtak snížit dávky..
@Evík03 píše:
„Po vysazení se dostavilo to, proč jsem ho chtěla pít. Po vysazení teda asi za tři měsíce“.. miminko?
o těch možných nevolnostech jsem někde myslím četla - že kdyžtak snížit dávky..
Chtěla jsem to pít, protože jsem po porodu přestala mít chut na sex i když jsem moc chtěla…
Pak jsem vysadila a mám neustálý neklid ![]()
@Evík03 nazdárek, u mně se bohužel minul účinkem. Prostě jako bych nic nebrala, takže jsem ho dál nekupovala ![]()
Ahoj, já kotvičník pila 2× - poté, co jsem po něm celý den málem prospala, tak jsem ho přenechala pouze manželovi - pak jsem se dočetla, že chudokrevnost je kontraindikace. A já teda občas problém s nedostatkem železa mám… Tak snad pomůže aspoň manželovi ![]()