Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky holky, co jste se nazaradili nebo chcete pokecat..=) My s pritelem se snazime prez rok o miminko…V Prosinci 2012 jsem byla na kyretazi deleho kvuly menses, mea jsem ji jak se ji proste zachtelo..mam nauazenou proveru…namam ovulku..tetka jsem si koupila caje a jdu do toho!!!pred 14 dni jsem byla na vyvolani menses a 16 DC nasazuhi proveru 5Mq. ![]()
Ahoj, my se snažíme od svatby a právě na den je tomu dnes rok. Už jsme pokročili tak, že už máme po všech vyšetřeních a ted na tři měsice budu mit clostik, včera byla ovu, tak se třeba zadařilo. Hlavně myslet pozitivně.
Ahojky vítam tě..
To my jsme zatim jetse po ruznych vysetrenich nebyli jen DR rika ze nemam ovulku tak rovname menses a startujeme ovulky Proverou… ![]()
Pokud by se diskuse rozjela a měly byste třeba i později zájem o přesunutí do nové uzavřené skupiny, napište mi potom ![]()
Ahooj můžu se k Vám přídat? snažíme se o miminko od prosince 2012 a zatím se nedaří…:( ![]()
Hojky urcite muzes…
vítam te…=) to my se snazime uz skoro dva roky…
ale jak jsem psala ja uz mam nasatenou proveru a mam za sebou zakrok..Od dneska zacinam pít kontrihel caj je dobry tak se dej vule božíííí
![]()
@Terka20 jooo ten budu brát ted druhy cyklus az se dostaví menstruace
dnes jsem 13 den po ovulaci, ale těhotná asi nebudu
co ty budes měřit teplotku?
a koukám, ze jsme stejne stary ![]()
FAKT JO? tak 20?
to jsem rada ze jsme stejne stare
mlade
Teplotku nemerim merila jsem uz nekolik mesicu a pak uz jsem z toho byla v haji tak uz ji nemerim, moje zkusenost je ze jsem tak trosku mimco vypustila z hlavy a je mi i lepe proste se snazime a snazime, jedno nam bude preci prano snad teda
Hlavne aby mi provera zabrala a ja mela ovulku…Jinak ja kontrihle piju porad 2 tydny pak 2 dny vynecham a piji zase…poradila mi to kamaradka a ze ho mam pit porad jen si dat od toho treba ty dva dny klid a pak zase bumbat ![]()
@Terka20 joo taky je mi 20
ahaa to je zajimavy s tím kontryhelem no ja zase slyšela, ze kdyz otehotnis tak kontryhel muže způsobit potrat tak ho pisu od 1 DC do 14 DC do ovulace ![]()
NE to neni pravda teda ja jsem o to neslysela a co jsem cetla a slysela ze kontrihle je na dolejsek zcela zdravi a prospiva, samozdrejme ze kdyz otehotnís tak hop vysadis a nasadis caj z listu malinovníku ![]()
Ahoj holky - snažilky. I já patřím k těm co by rády miminko. Potřebovala bych od Vás poradit.
PM 17.5., brala jsem 3.-7.DC clostík 1-0-1 a 11DC (pondělí) viděla MUDra na UTZ tři folíky nad 20mm, říkala že pregnyl píchat nebudem, že určo nějaký prdne sám, že se máme do pátku snažit a od 17DC do 26DC mám zobat utrogestan 1-1-1, 26DC vysadit a do tří dnů přijde MS - nebo nepřijde.
Dnes je to 25DC, zítra bych měla brát poslední utroše. MS má přijít v pátek ale mě to nedalo a dnes jsem testla. Čárka je slabounká ale vidět je (viz foto - snad si to nevsugerovávám). Jenže já ted nevím, jestli mám utroš brát dál, nebo ho prostě vysadit. Volala jsem si na gyndu, ale moje doktorka má dovolenou do 21.6. a v nemocnici mi řekli vysadit. Jenže jak čtu tady na diskuzích, tak některý holky nevysazovaly (kor když o mimčo několikrát přišli jako já)
Díky moc za každou radu či názor. ![]()
@Terka20 Tak já nevim čemu věřit
no uvidime…Tak at se nám o nejdřív zadaří ![]()
@marmusa Jáá tam vidim kraásnýho dušíka
Tak at se udrží
a s těma lékama nevim nemám s tím zkušenosti ![]()
Ahojky, carecku tam jasne vidím
Leky by jsem urco vysadila pac jsou dcl drsne a neryskovala by jsem to
ale nevim radeji by jsem se jetse poradila…
Drzím oalecky at se mimiko udrží ![]()