Pokec se snažilkami

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24.6.13 20:31

Ty bláho, tolik!!!To je teda mazec. Přesně, jsem si říkala, že dřív měli 6-8dětí a tohle vůbec řešit nemuseli…já to dávám za vinu antikoncepci, nevím proč, ale mám pocit, že mě rozhodila hormony a proto to je tak jak je, už ji nikdy nechci ani vidět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
832
24.6.13 20:34

JA jsem po ni nabrala 35 kq takze jsem uz od17 bez ni a nic se nedeje, akorat teda porad bojuju s tema mesicky :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1060
24.6.13 20:48

Děkuji za přivítaní :kytka:
Tolik %, to snad není ani možný :( Přesně, jak píšete, tuhle jsem si tak říkala, že dřív, měli lidi tolik dětí a bez problemů a v dnešní době… Smutný je, že se to % bude nejspíš zvyšovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.6.13 20:50

Mě je bez ní dokonce líp než s ní, řekla bych že i ms je mírnější, pravidelná je i bez antik.,žádný bolesti, fakt pohoda…takže už nikdy víc!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3617
24.6.13 20:58

Já myslím že za to asi může kombinace všeho :think: antikoncepce má určitě taky svůj né malej podíl, ale další bude asi i strava a způsob života. A hlavně nadbytek stravy :mrgreen: prý když byla válka, a kluci neměli dost jídla během puberty, tak to neskutečně zvyšovalo zdraví a plodnost. Koukala jsem na to jako blázen, ale asi na tom něco bude :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
832
24.6.13 21:01

Ty jo vidis to :mrgreen: Kdo by to rekl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
832
24.6.13 21:03

Jo jinak holky dneska jsem se informovala o umelem a tech penez co by jsem musela it opravdu nemam takze :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3617
24.6.13 21:10

@Terka20 a kolik za to chtějí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3617
24.6.13 22:31

No, já možná zítra ten test zkusím :oops: jestli mě tedy zase maruška nevzbudí už ve 4 ráno jako dnes :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.6.13 08:45

To umělé je asi jak kde a taky záleží na tom, co všechny budou dělat za ukony, jaký léky dávají a tak, mám známou, která za to platila asi 7000.- a druhá 120000.-,což je mazec, protože na to bych fakt neměla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
832
25.6.13 18:57

Tak co??? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
832
25.6.13 18:58

Prsne jak pises mezi 10pak 15 a víc pod deset se pry malokdo dostava spise si pry zajemci maji mit v rezerve 30 coz pro nam se nepredstavitelne :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2204
25.6.13 19:17

@Terka20 no jo, to jsou pálky, kdyby člověk aspoň věděl, že to vyjde že! @janinka88 ahoj :mavam: tak ať se brzy zadaří! jo ty jsi fakt nabrala 35kg? to není možné :zed:
jinak s tou ha s vámi souhlasím, já už ji taky nechci vidět! já ji brala rok a po vysazení se mi rozházelo to, co bylo pravidelné a ukázkové…ale zase když jsem ha brala, tak mě nebolelo břicho při ms :lol: ale radši bolení břicha než žádná ms…
já se ani nedivím, že to procento neplodnosti je tak vysoké…když každá žena bere ha několik let a blokuje tím ovulaci, tak se pak nesmíme divit, že tělo je pak úplně zblbé a nechce zpátky naskočit :( ale souhlasím s tou stravou a životním stylem, to taky dělá hodně! já bych se nad tou stravou teda měla zamyslet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
25.6.13 20:04

@Nika91 Ahoj, tak co vydržíš do pátku nebo sis ho už dělala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3617
25.6.13 20:19

@gresba dělala a nic :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie