Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ty bláho, tolik!!!To je teda mazec. Přesně, jsem si říkala, že dřív měli 6-8dětí a tohle vůbec řešit nemuseli…já to dávám za vinu antikoncepci, nevím proč, ale mám pocit, že mě rozhodila hormony a proto to je tak jak je, už ji nikdy nechci ani vidět
JA jsem po ni nabrala 35 kq takze jsem uz od17 bez ni a nic se nedeje, akorat teda porad bojuju s tema mesicky ![]()
Děkuji za přivítaní ![]()
Tolik %, to snad není ani možný
Přesně, jak píšete, tuhle jsem si tak říkala, že dřív, měli lidi tolik dětí a bez problemů a v dnešní době… Smutný je, že se to % bude nejspíš zvyšovat.
Mě je bez ní dokonce líp než s ní, řekla bych že i ms je mírnější, pravidelná je i bez antik.,žádný bolesti, fakt pohoda…takže už nikdy víc!!!
Já myslím že za to asi může kombinace všeho
antikoncepce má určitě taky svůj né malej podíl, ale další bude asi i strava a způsob života. A hlavně nadbytek stravy
prý když byla válka, a kluci neměli dost jídla během puberty, tak to neskutečně zvyšovalo zdraví a plodnost. Koukala jsem na to jako blázen, ale asi na tom něco bude ![]()
Jo jinak holky dneska jsem se informovala o umelem a tech penez co by jsem musela it opravdu nemam takze
![]()
No, já možná zítra ten test zkusím
jestli mě tedy zase maruška nevzbudí už ve 4 ráno jako dnes
![]()
To umělé je asi jak kde a taky záleží na tom, co všechny budou dělat za ukony, jaký léky dávají a tak, mám známou, která za to platila asi 7000.- a druhá 120000.-,což je mazec, protože na to bych fakt neměla
Prsne jak pises mezi 10pak 15 a víc pod deset se pry malokdo dostava spise si pry zajemci maji mit v rezerve 30 coz pro nam se nepredstavitelne ![]()
@Terka20 no jo, to jsou pálky, kdyby člověk aspoň věděl, že to vyjde že! @janinka88 ahoj
tak ať se brzy zadaří! jo ty jsi fakt nabrala 35kg? to není možné ![]()
jinak s tou ha s vámi souhlasím, já už ji taky nechci vidět! já ji brala rok a po vysazení se mi rozházelo to, co bylo pravidelné a ukázkové…ale zase když jsem ha brala, tak mě nebolelo břicho při ms
ale radši bolení břicha než žádná ms…
já se ani nedivím, že to procento neplodnosti je tak vysoké…když každá žena bere ha několik let a blokuje tím ovulaci, tak se pak nesmíme divit, že tělo je pak úplně zblbé a nechce zpátky naskočit
ale souhlasím s tou stravou a životním stylem, to taky dělá hodně! já bych se nad tou stravou teda měla zamyslet…
@Nika91 Ahoj, tak co vydržíš do pátku nebo sis ho už dělala?