Koupání v kyblíku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26093
20.3.12 14:03

Malýmu je 7 a půl měsíce, má cca 76 cm a 9 kilo (už jsem dlouho neměřila a nevážila) a do kyblíku se ještě vleze, sice už natěsno, ale vleze :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3860
20.3.12 14:04
kate02 píše:
Malýmu je 7 a půl měsíce, má cca 76 cm a 9 kilo (už jsem dlouho neměřila a nevážila) a do kyblíku se ještě vleze, sice už natěsno, ale vleze :mrgreen: :mrgreen:

a taky to tam tak miluje?my chodíme i plavat,ale kýbl je prostě kýl :lol: a malý má o kilo a půl míň :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
20.3.12 14:07
deny7 píše:
kate02 píše:
Malýmu je 7 a půl měsíce, má cca 76 cm a 9 kilo (už jsem dlouho neměřila a nevážila) a do kyblíku se ještě vleze, sice už natěsno, ale vleze :mrgreen: :mrgreen:
a taky to tam tak miluje?my chodíme i plavat,ale kýbl je prostě kýl :lol: a malý má o kilo a půl míň :mrgreen:

no on těch 9 kilo měl plus mínus v půl roce, takže teď asi bude mít víc :-D A má to tam rád :-D ale už je tam fakt chudák namáčklej… :mrgreen: Ale dokud nesedí, nechce se mi dávat do velký vany :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
20.3.12 14:07

Davam vanicku na linku vedle drezu, kam ji pak vyleju, pokud mas teda dost mista… Nebo bych nechala vanicku na miste, kde se da koupat a kde mi po koupani neprekazi a tam by pockala na manzela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
20.3.12 14:08
Billi píše:
Holky, do kdy jste koupaly děti v kyblíku? Malému jsou 4 měsíce a máme vaničku (jednu z největších na trhu) a já mám s jejím vyléváním dost problém, musím ji vykýblovat a to mě nebaví. Manžel bude teď jezdit čím dál později, tak jsem přemýšlela, jestli bychom kyblík ještě využili, nebo by to byly jen vyhozené peníze.
Velkou vanu nemáme, jen sprchový kout.

ak kupis velky kyblik, tak urcite este vyuzijes, moj maly bol v nom myslim cca 7 mesiacov a to mal takmer 10 kil :D vyuzijes aj pri druhom a neskor don mozes odkladat hracky, alebo pradlo :D
a daju sa kupit aj pouzite celkom lacno :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
20.3.12 14:12
Adelide píše:
Davam vanicku na linku vedle drezu, kam ji pak vyleju, pokud mas teda dost mista… Nebo bych nechala vanicku na miste, kde se da koupat a kde mi po koupani neprekazi a tam by pockala na manzela…

To je bohužel v naše pidibytě nemožné. Ať ji dám kamkoliv, tak překáží. Už se těším, až se bude moct pižďa sprchčit :)

• Citovat
  • Upravit
3860
20.3.12 14:16
Billi píše:
Adelide píše:
To je bohužel v naše pidibytě nemožné. Ať ji dám kamkoliv, tak překáží. Už se těším, až se bude moct pižďa sprchčit :)

na mmb je kyblík i za 250, takže bych to asi řešila takhle ;) souhlasím se soldi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
20.3.12 14:21
deny7 píše:
Billi píše:
Adelide píše:
To je bohužel v naše pidibytě nemožné. Ať ji dám kamkoliv, tak překáží. Už se těším, až se bude moct pižďa sprchčit :)
na mmb je kyblík i za 250, takže bych to asi řešila takhle ;) souhlasím se soldi :)

Asi nemas jinou moznost… A kdyz Ti z kybliku vyroste, jeste nez bude sedet, tak si holt mesic nebo dva zase pohrajes s kyblovanim vanicky a pak uz bude sedet ve sprchaci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
20.3.12 15:06

já jsem pro vaničku s klasickým látkovým lehátkem.Mimčo se tam prokope,lepe se umyvá.Kyblik je fajn spíš jako doplněk…aspoň to muj názor.Malá má 5 měs a kyblík už ne…ve vaně si uzivá volnost a řádí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
20.3.12 15:41
wildcherry píše:
já jsem pro vaničku s klasickým látkovým lehátkem.Mimčo se tam prokope,lepe se umyvá.Kyblik je fajn spíš jako doplněk…aspoň to muj názor.Malá má 5 měs a kyblík už ne…ve vaně si uzivá volnost a řádí

Vaničku mám, ale řeším problém s místem, vyléváním, apod. Kyblík bych chtěla jako doplněk, ale řeším, jestli to má cenu na tak velké mimčo kupovat.

• Citovat
  • Upravit
24379
20.3.12 16:38
Billi píše:
wildcherry píše:
já jsem pro vaničku s klasickým látkovým lehátkem.Mimčo se tam prokope,lepe se umyvá.Kyblik je fajn spíš jako doplněk…aspoň to muj názor.Malá má 5 měs a kyblík už ne…ve vaně si uzivá volnost a řádí
Vaničku mám, ale řeším problém s místem, vyléváním, apod. Kyblík bych chtěla jako doplněk, ale řeším, jestli to má cenu na tak velké mimčo kupovat.

já osobně bych ho nekupovala :nevim: …ale rozhodni se sama.Jen si nejsem jista,že tak velky miminko bude chtit byt v takove pozici,když už na to neni zvykly :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
20.3.12 16:46

Ale mrkni třeba na mmb,nebo nekam na bazarek,pokud za to nechces dat moc,když nevis jak to šmudla snese :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
21.3.12 21:18

Holky, děkuju všem za rady a zkušenosti. Nakonec jsem to vyřešila jinak a koupeme v lavoru na prádlo. Vleze se nám do něj i lhátko, akorát si nenatáhne nohy.

• Citovat
  • Upravit
3860
21.3.12 21:27

:palec: :palec: :palec: takovej kbelík pro větší :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
22.3.12 10:29

super! :palec:

• načítám...